Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
2657
View
22
Reply

Aniq Suhair Menangis Ditampar Mak Jah

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-4-2021 10:42 AM | Show all posts |Read mode
Demi menjayakan babak air mata, pelakon baharu Aniq Suhair mendedahkan dia ditampar seorang pelakon senior semasa penggambaran drama Tak Sempurna Mencintaimu.


Cerita Aniq, pelakon senior iaitu Mak Jah terpaksa menampar pipinya sebelum rakaman salah satu babak dalam drama tersebut kerana mahu mempercepatkan proses penggambaran.


Gara-gara tamparan kuat itu, Aniq atau nama sebenar Muhammad Aniq Suhair Mohd Salleh, 21, berkata dia berjaya melakonkan babak menangis dengan mudah.


Kredit foto: IG





"Saya kena tampar dengan Mak Jah! Di belakang tabir dia baik sahaja tapi disebabkan babak itu saya kena menangis dan mereka semua nak cepat selesai, dia datang dan terpaksa tampar saya.


"Selepas menampar bahagian pipi, dia kata nangislah dan sekali lagi tampar saya... memang terasa tamparan itu, sakit sungguh!


"Sebenarnya bukan susah nak menangis tetapi memandangkan penggambaran dah lewat malam, kita semua pun dah penat... selepas Mak Jah tampar terus selesai babak itu," katanya kepada mStar.


Meskipun terkejut dengan tindakan Mak Jah atau nama sebenar Maimunah Ahmad itu, Aniq tetap berterima kasih dengan bantuan yang diberikan oleh pelakon berusia 73 tahun itu.


  



"Saya tak terasa hati pun, saya okay sahaja. Bagi saya itu cara dia nak bagi mood kita sampai, sejujurnya tindakan Mak Jah itu sangat membantu untuk babak tersebut.


"Selepas habis rakaman babak itu, saya ucap terima kasih kepada dia kerana bantu mempercepatkan penggambaran. Saya anggap ini satu proses pembelajaran," ujarnya.


Bercakap mengenai drama Tak Sempurna Mencintaimu, bekas finalis Hero Remaja 2020 ini berkata bakatnya mula mendapat perhatian penonton dan dalam masa sama membantu menaikkan namanya dalam industri lakonan.


"Drama ni memang best sebab banyak terselit pengajaran mengenai keluarga. Saya anggap tawaran menyertai drama ini sebagai satu peluang terbaik.


"Alhamdulillah orang mula nampak bakat saya dan mereka memuji lakonan saya. Sebelum memulakan penggambaran saya memasuki kelas lakonan dengan Kak Ogy Ahmad Daud.


"Karakter saya dalam ini memang berbeza kerana perlu bawa watak adik yang baik. Saya harap penonton terus menyokong lakonan saya selepas ini," ujarnya.


  



Selain Aniq dan Mak Jah, Tak Sempurna Mencintaimu turut dibintangi pelakon hebat lain iaitu Redza Rosli, Intan Najuwa, Wan Maimunah dan Datuk Ahmad Tarmimi Siregar.


Drama arahan Emi Sufian itu ditayangkan di slot Akasia, TV3 setiap hari Isnin hingga Ahad, pukul 7 malam. -CARI


Sumber: mStar Online

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 15-4-2021 11:08 AM | Show all posts
So, nk kitorang tampar ko jugak ke hape ni?
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 11:13 AM | Show all posts

Esok Luse

Ade la leak tu..
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 11:19 AM | Show all posts
Iols tengok cerita ni sebab nak tunggu azan je, Tv1 tahun ni takde drama, yang ada rancangan borak dulu#barubuka.
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 11:51 AM | Show all posts
slyfynx replied at 15-4-2021 11:08 AM
So, nk kitorang tampar ko jugak ke hape ni?

hahahha..apa kepentingan cerita ni utk gosip? ke utk promote diri jer
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 03:40 PM | Show all posts
lol...bagus makjah...hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka dah hensem tapi mcm pendek je.. Kalu tinggi cam bamtah harus dah persis korean
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 04:12 PM | Show all posts
tamparan seorang pelakon veteran yg legend gituu..trs settle.hehehee
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku teringin nak tgk cerita ni sbb ade redza rosli. Tapi jadi menyampah sbb ade intan najwa. Kalau tgk pun, tak fokus. Muka redza rosli ni macam skandal bangla aku dulu2. Terubat lah sikit kerinduan tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
azie5zoe replied at 15-4-2021 11:19 AM
Iols tengok cerita ni sebab nak tunggu azan je, Tv1 tahun ni takde drama, yang ada rancangan borak d ...

Sebelum ni 3 tahun straight layan tv1 isteri untuk diiktiraf, aku yg kau tinggalkan & korban kasih. Selalunya husband iouls yg akan tengok pastu ceritakan apa yg jadi sambil i masak kat dapur. Rasa lain macam pulak x layan tv1 tahun ni.
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
azie5zoe replied at 15-4-2021 11:19 AM
Iols tengok cerita ni sebab nak tunggu azan je, Tv1 tahun ni takde drama, yang ada rancangan borak d ...

Best tgk rancangan borak tu. Mcm2 input. Rtm mmg best. Kalau x mmg i on netflix je. Drama mmg euww xtgk la drama2 melayu kamjad ni. Tp kalau rtm, i rasa ok lg dramanya
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel: Muka dah hensem tapi mcm pendek je.. Kalu tinggi cam bamtah harus dah persis korean

Ok lah ni. Kita bukan tinggi sgt2. Ngeeee
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
ikanmasin replied at 15-4-2021 04:12 PM
tamparan seorang pelakon veteran yg legend gituu..trs settle.hehehee

So mak Jah skrg boleh jadi talent instructor..sapa2 yg dpt feel menangis dlm conti boleh call mak jah nih
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
ketahian apakah innehhh???
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
drivethru replied at 15-4-2021 04:19 PM
Aku teringin nak tgk cerita ni sbb ade redza rosli. Tapi jadi menyampah sbb ade intan najwa. Kalau t ...

Tp aku nk tegelak tgk cara redza lontarkan dialog dgn intonasi suara mcm pelakon era 80,90 an,, serious x nmpk natural lol
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Camna pun pelakon veteran jugak diperlukan di set penggambaran! Sebenarnya kan dak Aniq nie nak caksp dia 'lembik' ke atau tak bole menghayati watak tanpa bantuan penampar Mak Jah????
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Die x phm kot...sume org dh pnt..ngko x buat homework mcm mne nk feeling smpi nangis...lps je mak jah tampar, terus setel kn...haha
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 01:46 AM | Show all posts
wirazam replied at 15-4-2021 08:36 PM
So mak Jah skrg boleh jadi talent instructor..sapa2 yg dpt feel menangis dlm conti boleh call mak  ...

hahaha kan..
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 01:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Comel la dia ni....
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 08:01 AM | Show all posts
azimodin replied at 15-4-2021 04:20 PM
Sebelum ni 3 tahun straight layan tv1 isteri untuk diiktiraf, aku yg kau tinggalkan & korban kasih ...

Tahun lepas sempat tahun ni memang tak dapat..tapi dalam kalut memasak tu..sempatkan jugak untuk ngintai pung pang rizalman tu
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list