Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
2350
View
21
Reply

Umur Dah 37 Tahun, Zizan Doa Cepat Dapat Isteri

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-4-2021 12:08 PM | Show all posts |Read mode
Menginjak usia 37 tahun pada Khamis, pelakon dan pelawak terkenal, Zizan Razak mendoakan agar dirinya cepat dipertemukan jodoh.


Zizan atau nama sebenarnya, Mohd Razizan Abdul Razak yang berkongsikan ucapan itu di Instagram turut mendoakan agar Allah SWT sentiasa merahmati dirinya dalam setiap perkara yang dilakukannya.


Foto: IG




"Assalamuailakum, ucapan happy birthday buatmu Mohd Razizan Abdul Razak. Semoga terus berjaya dan berjaya.


"Jangan pernah berhenti buat orang tersenyum. Semoga Allah merahmatimu selalu dan sentiasa murah rezeki dan dipanjangkan umur.


"Segala usahamu dipermudahkan jua jodoh dipercepatkan... Amin," katanya.




  



Ucapan yang ditulis Zizan untuk dirinya sendiri itu turut menarik perhatian ramai rakan selebriti yang turut mendoakan kesejahteraanya dan rata-ratanya mengharapkan pelakon filem Polis Evo itu segera dipertemukan jodoh.


"Happy birthday bro. Semoga dipermudahkan segala urusan, dimurahkan rezeki dan cepat kahwin," tulis Fizo Omar.


"Selamat lahir beb! Semoga dipercepatkan jodoh, dikurniakan kesihatan amin," tulis Yana Samsudin.


"Happy birthday Zizan. Semoga berjaya dunia akhirat! Saya cop awal-awal nak jadi pengapitmu," usik Izzue Islam.




  



  



Zizan sebelum ini pernah dikaitkan bercinta dengan Juliana Evans, Mira Filzah dan Emma Maembong.


Kesemua selebriti wanita yang dikaitkan dengannya itu kini sudah berkahwin sehinggakan netizen pernah membuat gurauan yang menyebabkan Zizan terasa hati dengan perkara itu baru-baru ini. -CARI


Sumber: mStar Online

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 15-4-2021 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Pasti boleh jijan..
Dengan syarat turunkan sedikit taste ko yg tinggi melangit tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 12:42 PM | Show all posts
why not jijan cari wanita yang bukan artist atau instafamous. aku rasa jijan akan lebih di hargai agitchew
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Memilih sangat

Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku doakan ang bertemu jodoh yg ditetapkan utk ang pada masa yg sesuai..
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 02:04 PM | Show all posts
zizan ni real life kecik jer orangnya...
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 02:10 PM | Show all posts
aritu kata jupo doh jodoh ?
yg pakai tudung tu..bukan ke
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 03:57 PM | Show all posts
kemain koleksi ex dia.. mix belaka.. tp dia sndiri nan hado aje..
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 04:40 PM | Show all posts
myjodoh kan aje zan
dia ni sebaya aku
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Giteeww. Ex semua dah beranak pinak dia je masih berdoa menanti.
Kalau perangai tak reti nak ubah sampai bila pun tetap bujang.
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Kire dah pueh maen la ni.
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak kawen pun bukan masalah
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia jenis tak nak settle down.. mcm remy jugak. Cari artis yg sempurna sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
lawak, lawak jugak.tapi dlm hati mesti tersentuh jugak org sume dah kawin
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Gay kot. Larikkkkkkkk{:smile
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts


Apa hal crita sama je pasal zizang nie????mungkin dia tak nak komit dgn seorang wanita je tapi takkan nak canangkan???

Ramai pat luar tu belum kawin baya zizan nie.apa lah kecoh pasal jodoh dia.kalau dah jodoh tak kemana..paling2 pun dia  gi Perlis settle nikahnya senyap2
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tua rupanya dia..
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga zizan bertemu jodoh tahun ni

Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu masa pom pom pom, taknak kawin. Skrg dah sendu dan tak laku, jgn kan pan Asian, pancake pun taknak kat ko Dulu masa dia jadi duta KitKat, meols rasa mcm wow, brand besar tu. Lps mcm2 kes gatal dia kena gossip, terus merudum.
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 01:26 AM From the mobile phone | Show all posts
helicornia replied at 15-4-2021 07:53 PM
lawak, lawak jugak.tapi dlm hati mesti tersentuh jugak org sume dah kawin

masa dia muda dulu, dia kapel dengan artis2 lawa dan flirt around... dia ni mcm Wemy Subuh, hidup berkisarkan kepada kerja dan hasilnya he lives  the reward from his work for himself. Dia tak macam Johan dan rakan2 artis yang settle down, they are motivated by cari makan umtuk anak bini. Orang macam Zizang dan Wemy ni masa mereka tengah muda, top dan bergetah, they work and play very hard. Relay2 mereka sebelum ni jatuh dalam kategori 'play'.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list