Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
4274
View
48
Reply

Mawar Rashid Buat Kejutan, Hadiahkan Gelang Emas Kepada Ibu Mentua

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-4-2021 12:53 PM | Show all posts |Read mode
Pelakon dan usahawan, Mawar Rashid telah melakukan satu kejutan istimewa bersempena dengan ulang tahun kelahiran ibu mentuanya.


Menerusi perkongsian di laman media sosial Instagram miliknya, Mawar dilihat telah menghadiahkan seutas gelang dan sebentuk cincin emas kepada ibu mentuanya.




Foto: IG




Turut sama meraikan momen istimewa itu ialah suaminya, Raf Yaakob.




  



First time hadiahkan gelang emas kat ibu. Birthday surprise to ibu my MIL @rsd.umi," tulisnya.


Menurut Mawar, ini merupakan kejutan paling istimewa kepada ibu mentuanya setelah empat tahu mendirikan rumah tangga bersama suaminya.




  



Melihat di ruangan komen, rata-rata peminat memuji sikap murni Mawar bersama ibu mentuanya.


Untuk rekod, Mawar dan suaminya, Raf Yaakob mendirikan rumah tangga pada tanggal 9 November 2017.




  



  



Pasangan ini dikurniakan seorang cahaya mata lelaki, Raden Muhammad Rafael, 2 tahun dan Raden Seri Rossabella Cinta, 4 bulan. -CARI


Sumber: Media Hiburan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 15-4-2021 01:03 PM | Show all posts
makin hari aku makin meluar dengan dia i dunno why
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti tebal gelang tu.. Ribu raban la tu.. Fuhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 01:19 PM | Show all posts
musim artis show off hadiah pada pasangan pada mertua pada bini pada laki konon nak beritahu tak terkesan pun dengan covid ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Rengsa tgk video tiktok dia
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 01:24 PM | Show all posts
cantik bangle tu..i loike..
ingatkan taste makcik2 ala2 design biskut tawar la, apam balik la, roti bun la, boba ketum la..
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik gelang tu design inspired dari cartier.

Ada la dalam 5 ribu, of course lagi mahal cartier original, love bracelet original cartier 20 ribu lebih.

Macam atas tu iols pernah tengok RM4025 kat kedai dulu. Serius cantik!
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 01:33 PM | Show all posts
cantiknyaa gelang. sihat lagi MIL dia yerk..

lepas kluar duit i-sinar mmg ramai yg bersinar dgn brg kemas ehh...  haha
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 01:35 PM | Show all posts

Aku Meluat Gelang Cartier Bodoh Ni

Edited by tumpanglalu74 at 15-4-2021 01:37 PM
sarah82 replied at 15-4-2021 01:15 PM
Mesti tebal gelang tu.. Ribu raban la tu.. Fuhhhh

Bukannye cantek..  Terhegeh2 la acik2 kampong beli kat fesbuk yang celop punye.  Nak ke mana cerok kampong tu pake Cartier pon?


Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 15-4-2021 01:35 PM
Bukannye cantek..  Terhegeh2 la acik2 kampong beli kat fesbuk yang celop punye.  Nak ke mana cerok k ...

Mana tau.. Aku bukan ada barang kemas.. Tak mampu + aku tak pakai pun.. Muahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 01:38 PM | Show all posts

RM39 Je Dah Dapat Siap Engrave Lagi

Edited by tumpanglalu74 at 15-4-2021 01:41 PM


https://shopee.com.my/Cartier-LOVE-BRACELET-4-DIAMONDS-with-a-screwdriver-With-BOX-i.60635961.1610073989

Ni gambor buyer kasi kat review:


Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa eh mak nya radin ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 01:52 PM | Show all posts
dh la rambut sejeput..dibuat tocang
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Biaq betui muka mil dia mcm dia..ingat typo ka apa
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah rezeki
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 15-4-2021 01:35 PM
Bukannye cantek..  Terhegeh2 la acik2 kampong beli kat fesbuk yang celop punye.  Nak ke mana cerok ...

Tapi iols minat gelang ala2 minimalist gini kaka btw buruk betul yach kualiti celop ni, kalau ori nampak sharp n clean je.

Ye la celup2 angkat je kan.
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 02:10 PM | Show all posts

Aku Pon Tak Pake

Edited by tumpanglalu74 at 15-4-2021 02:15 PM
sarah82 replied at 15-4-2021 01:37 PM
Mana tau.. Aku bukan ada barang kemas.. Tak mampu + aku tak pakai pun.. Muahahaha.

https://www.youtube.com/watch?v=u_plgj_kaBY

Anyway omputih dah tak beli diamond dah becoz depe pi beli moissanite pulak.  Moissanite is the shiniest or the most brilliant stone in the world becoz it has the highest refractive index sampekan diamond pon kalah.  Cheaper pulak.  Tapi reflection dia warne-warni so U kenot say dat it is a diamond.  Becoz diamond reflect cahaye putih.

Pulaknye sekarang ney dah ade lab grown diamond.  Properties sama sebijik macam natural diamond.  Dulu sume orang dah saspen camne nak cek.  Pehtu they came up with this machine:


https://www.youtube.com/watch?v=NR_0jfRvXIw
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 15-4-2021 02:10 PM
https://www.youtube.com/watch?v=u_plgj_kaBY

Anyway omputih dah tak beli diamond dah becoz depe  ...

Lagi la aku tak tau tentang berlian2 ni.
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
geli la aku mawa anje anje tak abis2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga menantu mak pun hadiahkan gelang cam gitu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list