Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
16130
View
117
Reply

Tular Dakwaan Nora Ariffin Kahwini Annuar Musa, Anak Sulung Tampil Bersuara!

[Copy link]

Author: ashilalat    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-4-2021 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode

Media sosial Twitter kecoh apabila penyanyi bersuara lunak Datuk Nora Ariffin didakwa telah ‘dimiliki’ Menteri Wilayah Persekutuan, Tan Sri Annuar Musa.

Menerusi ciapan seorang pengguna pada petang Rabu, ucapan tahniah diberikan kepada kedua-dua figura itu dengan menampilkan wajah mereka di Twitter.

“Tahniah @AnnuarMusa kerana memiliki ‘Datuk’ yang istimewa. Dah berkepak kepak kabom. Patut garang bebenor sekarang.

I like… hurmmm… Aummmm…!!!” demikian ciapan pengguna itu.Bagaimanapun, anak sulung Nora, Mohd Syakir Iman Johan tampil menjawab tudvhan terbabit menerusi medium sama.

“Kepada semua peguam, ini dianggap satu FITNAH? Baru bertanya kepada seorang ahli keluarga saya.

“Jika pengguna itu menyatakan bahawa Tan Sri Annuar Musa telah berkahwin dengan Datuk Nora, tolong kemukakan bukti atau memang kerja dia reka fitnah murahan,” tulisnya.

Tegas Syakir Iman, dia mengenali ibunya dan menafikan sekeras-kerasnya dakwaan yang tular itu.”Guys okay jika kamu tidak kenal siapa ibu saya tetapi kenapa saya perlu berbohong mengenai perkara tersebut kan?”Ia memang tidak benar. lol,” tambahnya.

Di akaun Twitter individu itu pun Syakir Iman tampil menjawab semua persoalan netizen berkenaan kesahihan berita tersebut.”Ini fitnah semata-mata pak cik.

YB Annuar bukan bapa tiri saya.”Tak perlu ambil serius bila yang tweet pun macam tak boleh pakai je,” katanya lagi.Gempak cuba mendapatkan maklum balas daripada Nora sendiri berhubung perkara tersebut.

Sumber : Gempak

P/S - Nora mmg nampak cinta mati betol dgn arwah Johan. Tp hati manusia kan, kalau dah sunyi apa salahnya kawen baru.

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 29-4-2021 11:19 AM | Show all posts
Monyet mana la yang goyang pokok ni????
Mereka kan family friend dari bapak Nora lagi di Kelate tu.....
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2021 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Haishh..mcm2
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2021 11:22 AM | Show all posts
Kalau betul pun pesalahnya clan sskjp
Datuk bertemu Datuk..
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2021 11:31 AM | Show all posts
ezacbee replied at 29-4-2021 11:22 AM
Kalau betul pun pesalahnya clan sskjp
Datuk bertemu Datuk..

Datuk and Tan Sri..dari bendera yang sama dehhhh
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2021 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Klu btul wow kawen tan sri... dia ada bini x?
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2021 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Ziela j dulu pun cinta mati kat arwah suami. Dok meratap menghiba. Tapi dah jumpa jodoh ke2 terus pasrah
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2021 11:55 AM | Show all posts
Nora muda lagi, elok la dia kawen lagi. Kesian juga. Apa salah nya Tan Sri pun mampu.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2021 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau betul pun NA nak move on tak apa jugak

Kalau pasangan aku nk move on lepas aku mati nanti, aku rs ok pun. Asalkan segala barang kemas aku tu jgn bagi kat bini baru kalau xnak aku bangkit dari kubur cekik sorang2.

Barang kemas semua tu titik peluh sendiri cuma utk anak aku je
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2021 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Kuat sungguh angin sampai penuh laman rumah dgn daun2...
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2021 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiyooo.. Kalau dah nikah kenapa la nak nafikan.
Bini bernombor ke macam ZJ?
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2021 12:18 PM | Show all posts
Anak jate maknowra ni defensive eh. Konon defend family kes adik tino bercumbu. Tetaplah den tak cayo
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2021 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
smeetasmitten replied at 29-4-2021 11:47 AM
Ziela j dulu pun cinta mati kat arwah suami. Dok meratap menghiba. Tapi dah jumpa jodoh ke2 terus pa ...

BCL hampir2 dh tu. now duk rapat dgn ariel noah katanya
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2021 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekali mmg btl mak ko dh nikah
Apo kau nk kata dek


Anyway Klu jodoh ape nk kata
Nora pun nmpk wangi je
Nyanyi pun masih ampuh


Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2021 12:31 PM | Show all posts
kalau da jodoh okay la tuh...
sama2 klate... mudo kelik samo2 deh..
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2021 12:34 PM | Show all posts
AM ni la dulu katanya mamazat dok aim. Aku tahu pun baca dari benang sskjp sebelum ni. Terselamat AM dari ibu segala toxic!
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2021 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Apasalahnya nikoh.. kalau dah jodoh..  
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2021 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 29-4-2021 04:34 AM
AM ni la dulu katanya mamazat dok aim. Aku tahu pun baca dari benang sskjp sebelum ni. Terselamat AM ...

Nasib baik
Selamatkan
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2021 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
sama sama sskjp
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2021 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
irvene replied at 29-4-2021 12:21 PM
BCL hampir2 dh tu. now duk rapat dgn ariel noah katanya

siapa yg menghimpit tu?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list