Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
39358
View
357
Reply

Suami Neelofa, Pu Riz dikritik netizen kerana tidak pandai didik isteri?

[Copy link]

Author: pemula    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 4-5-2021 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 4-5-2021 03:42 PM
td tgk naelofar tudung buat sale kat Shopee..laku keras..mostly sold out..so?
x terkesan pon ..

If ada 100.. sold out lah lobenak beli.
If ada 1000.. 10,000 ... 100,000... ??? Org dah start membenci.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-5-2021 03:52 PM | Show all posts

Gagal...jadi Api Hamidun pt II. Sebelum kawin kemain posting motibasi bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 03:52 PM | Show all posts
nazzse replied at 4-5-2021 11:38 AM
Mata laki dia nampak sedih, stress.
Meanwhile mata bini so cunning.
Ceh pandai plak aku tengok ma ...

hahahhaha.. meh sini aku tengok mata ko pulekkk ..
loll klu piyu tengok mate kita plak mesti nampak hati yg hitam berkerak kann.. hahahaha

Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Lopak kan suami.. Bebird kan isteri.. Apa la dak dak ywitter nie
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Kata ustaz kan kihkih.. Tugas ketua keluarga sapa n didik bini sapa.. Yg tue pun tak tau beza ada hati nak bagi tazkirah n paste ayat ayat al quran kihkih..
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Haris mesti takut dgn kakak kan?
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
mesmerize replied at 4-5-2021 12:11 PM
jah ada surat polis sebab kerja ke? kalau ada takleh kata apa lah..
jah ni pun satu, dah tahu neti ...

Cee tunjuk sikit surat polis iols nak tgk gak..
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 4-5-2021 01:21 PM
Allah hu Akbar!!!

Dulu lobenak2 tentera hajjah.....bacul baculkan sesaorang. Korang ingat???

Sebijik sebijik kena balik kat kakak Haris.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 03:58 PM | Show all posts
ya la nak masuk hero remaja tak dapat, dah dapat bini dewi remaja tu kira dah cukup seronok dah
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 4-5-2021 03:42 PM
td tgk naelofar tudung buat sale kat Shopee..laku keras..mostly sold out..so?
x terkesan pon ..


Kita nampak x terkesan , di sebalik itu hanya jahlopak yg tau...
Kesian agent tudung dia..
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 4-5-2021 01:35 PM
Kita tunggu makcik hajjah ....fuk yu fuk yu kan netizen



Geli aku tgk si badak ni.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 4-5-2021 01:21 PM
Allah hu Akbar!!!

Dulu lobenak2 tentera hajjah.....bacul baculkan sesaorang. Korang ingat???

gigi tu pegi buat whitening oi
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
kucim replied at 4-5-2021 01:02 PM
Dari sorot mata pu riz..tampak dia letih lesu dan stress .....

Dari mata neelopaa...nampak sinar  ...

Aminnn sesungguhnya pasangan yg amat memerlukan satu sama lain.
Seorg menyerah.. seorg mengarah.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 04:09 PM | Show all posts
Piramida replied at 4-5-2021 03:51 PM
If ada 100.. sold out lah lobenak beli.
If ada 1000.. 10,000 ... 100,000... ??? Org dah start mem ...

sold out sebab agen dan stokis yang banyak beli.beli murah dapat lah untung sikit.stokis dan agen dia dah banyak curhat sna sini sebab tak puas hati dengan lopak dan family

Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 04:12 PM | Show all posts
cuma nak komen meols sebagai bini orang malu sangat bila tengok baju laki berkedut.bila tengok baju suami lopak bini tak tegur dan tolong ke?selekah sangat lah
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Didik?? Burung sendiri pon terlepas...
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunan replied at 4-5-2021 05:42 AM
Menarik pandangan uols ni..

Uols tengok la mata dia mcm jatuh gitu. Biasa orang sedih, stress mata mcm tu lah, takda 'cahaya' orang tua cakap.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Cik_jantung replied at 4-5-2021 07:52 AM
hahahhaha.. meh sini aku tengok mata ko pulekkk ..
loll klu piyu tengok mate kita plak mesti nam ...

Tak payah, mata aku memang sedih, stress pun.. Tak dapat balik kampung punya pasal.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 4-5-2021 01:34 PM
Loli pernah berkata puRiz xkan berani buat mcm2 kat lopak sebab lopak jutawan,  kaya,  x mcm bekas ...

Mengata janda dan membongkar rahsia haris tu nak kat Jah Sebab Jah kaya hahahahaha... Bengong Kan sendiri buka rahsia...
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 4-5-2021 05:43 AM
Iolss perasan... Suami tu asyik kene interprame ja dlm socmed binikkk.. Padahal suami tu dalam soc ...

Lopak cuols lopak..
Mestilah terpaling semua benda wlpun dgn laki sendiri. Ada laki pun handphone melekat lagi. Layanlah laki tu baik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list