Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
7551
View
108
Reply

Selamba bagi anak kecil hisap vape sampai terbatuk-batuk, tindakan wanita ini cetus kemarahan netizen

[Copy link]

Author: bubuk_bearbear       Show all posts   Read mode

Post time 4-5-2021 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Bergurau kepala bana ko..  xnak budak tu bagi kat makpak yg ramai nak anak angkat... bergurauuuuu mcm.toyol ijau {:freak
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 02:54 PM | Show all posts
apa2 jadi kat ko, anaqi masih menyusu badan katanya...  habis time suap vape tu takde pulak otak bangang ko nak cerdik terpikir...
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Sialnyaa..kalau tgh hisap dadah so bagi anak rasa ka mcm mana..polis sila tangkap makhluk xdak otak ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 03:03 PM | Show all posts
org beranak, ko pun nak beranak. dah la bodoh sombong. harap parents mcm nih esok2 ditinggalkan di bwh jambatan.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 03:10 PM | Show all posts
mana gamba maknya cuba korang paste kat sini nak tengok muka makpak bangang sumbat vape kat anak kecik?
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang menunggu thread ni dibuka lepas baca The Reporter pagi tadi he he.

Mak ni memang sewel agaknya.

Dia yang pergi upload undang kecaman lepas tu naik angin pulak jadi viral.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Evilsmile replied at 4-5-2021 03:10 PM
mana gamba maknya cuba korang paste kat sini nak tengok muka makpak bangang sumbat vape kat anak kec ...

Mak dia mantol sis.. cari je kt fb ada. Ioilss tak reti copy paste. Pendek kata.. malas.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 03:34 PM | Show all posts
Gila betul la ... x sanggup aku bayangkan pon ...

Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 03:37 PM | Show all posts
orang lain kemain nk jauh kan anak2 dari selaga jenis asap rokok asap vape
pompuan ni p bagi anak dia sedut vape
apa ke bangang?
benda kalo kau x upload sorang pon x kisah kau nk bagi anak kau apa
ni dah kau upload mmg mendapat la

sian anak kau dapat mak mcm kau
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau undang2 luar negara, mmg habis lah parents macam ni, hukuman teruk ok. Setakat minta maaf kat soc med tak dilayan ok. Semoga undang2 Malaysia ajar sikit parents ni. Satu lagi kebodohan dia batak mengupload. Padan muka. Kita viralkan sampai parents dia dapat dihadap ke mahkamah atas akta perlindungan kanak2.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 03:51 PM | Show all posts
MakareyumSuciey replied at 4-5-2021 03:39 PM
Kalau undang2 luar negara, mmg habis lah parents macam ni, hukuman teruk ok. Setakat minta maaf kat  ...


sama je kat malaysia sis. dah jadi kes polis memang kena dakwa punya


Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
bongoknya betina tu.jgn marah anak isap dadah sok
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Pompuan bangs*t
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan mukaaaaa alang2 tu cek ayaq kencing len macm gurau..skg ni nitezen tgh kpla angin tau
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 04:26 PM | Show all posts
makpak rempit. membiak pastu dera anak mcm ni. baik castrate je lah makpak bodoh ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
mnyusu tak mnyusu mohon siasat dan tangkap mak budak ni. lagi baik minum formula dari mnyusu dari otak tercemar
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian anak yg ada mak bapak bangang mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 05:20 PM | Show all posts
Bodoh piang, orang macam kau tak reti bersyukur. Anak tu rezeki yang tak ternilai, kau kasi vape sebab saja2 gurau, je tak sangka viral? Kau gurau ngan anak kau geletek dia, kau main ngan dia bukan kasi vape la. Please don't show your stupidity la. Harap kena tindakan, baru kau tau nak bergurau tu  biar kena tempat la.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Beraya la ko dalam lokap wahai parent bodo.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 05:59 PM | Show all posts
wth??? ibu bapa kah orang ni?? dia yang perlu diajar
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list