Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
6878
View
108
Reply

Selamba bagi anak kecil hisap vape sampai terbatuk-batuk, tindakan wanita ini cetus kemarahan netizen

[Copy link]

Author: bubuk_bearbear    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 4-5-2021 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok iolls xphm apesal die ckp kalo pape jd kt die, anak die still menyusu bdn? Means kalo die kena angkut ke ape la? Bongok nya da ko yg buka ruang utk org report..time bg kt anak tu xpk lak..baik jkm je amek anak ko tu
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-5-2021 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Bohsia mana la kau kutip buat bini ni..
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
semoga dihukum ....
elok laaa kantoikan diri sendiri ..... kalo tak ntah ape lagi ko sumbat kasi baby tu .....

Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 11:47 PM | Show all posts
mental mak bapak budak ni..
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa replied at 4-5-2021 11:11 PM
Betul chuols.. Yg kita boleh pilih adalah kawan yg boleh kita jadikan family, satu hari nanti.
Me ...

Kan u
Alasan nye sbb bdk tu cm degil.
Dah name pn bdk2.. Huuu

Harap2 adik ni membesar jadi matang bkn cm parents die..
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 12:59 AM | Show all posts
Hmmm...malas nak menyumpah...sebb bukn bebdk nie jer kaka menyumpah...makpak bebdk nie aka datuk nenek kanak2 tu pun kaka nak sumpah seranah...arghhh...
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 01:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Carik penyakit..
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 02:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian dpt parents bodoh bangang benak sombong mcmni... harap2 adik bila besar tinggalkan parents ni jauh2 tau.kalau adik sempat besar la.yela..kecik2 dah di bagi vape.kalau mati awal pon xpe dik.dr seksa duduk dgn parents mcmni.dia igt susu badan dia tu dh hebat sgt smpai org xnak report dia?jkm kalau ada hati perut amik la budak ni.sumbat mak bapak sebulan dua dlm penjara.bg kaunseling smpai insaf.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 02:37 AM | Show all posts
Adik beradik Alif Syukri ke hape ni...
VEDIO

Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 02:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Apabila ghairah update social media untuk tatapan umum sampai lupa tanggungjawab seorang ibu atau bapa kepada Anak.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 02:53 AM From the mobile phone | Show all posts
lps 3 bulan, ntah budak ni mati kena dera.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 04:21 AM From the mobile phone | Show all posts
liton replied at 4-5-2021 09:09 PM

muka bohsia dgn bohjan sangatttt.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 04:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Zaman sekarang ni org yg buat salah tu sendiri upload di media sosial. Senanglah kerja polis dan pihak bertanggungjawab.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 05:10 AM From the mobile phone | Show all posts
liton replied at 4-5-2021 09:09 PM

Ku syak preggy dulu bru nikh nmpk sgt laki bini minh rempit . 2 2 budak tk hbis bljr..bini  nmpk na bodo
Jenis laki bini tgh kuat kongkek dn tgh kuat gaduh
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 05:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Pelik2 la korang ni... Mental ke apa..
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 05:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Penangan media sosial......

Moral: rentikanla semua benda nk upload show off ... tambah2 benda2 bodoh....sebabnya hampir 100% masyarakat sekarang mengadap sosialmed ni....
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 05:33 AM From the mobile phone | Show all posts
dunia akhir zaman.apa ke jenis mak bapak pun
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 06:06 AM From the mobile phone | Show all posts
ni bodoh tahap dewa ni!
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 06:11 AM From the mobile phone | Show all posts
liton replied at 4-5-2021 09:09 PM

Ni ke parents nya?

Budak belum habis spm ke ni?

Orang kahwin kau pun nak kahwin. Orang beranak kau pun nak beranak. Hakikatnya membuta ikut tapi belum ready nak jadi parents.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 06:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Ini dah kira aniaya anak.Mintak maaf sbb taknak terus kena kecam dan pdrm gari tgn ko.Salah satu cth mak pak dari neraka.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list