Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
6879
View
108
Reply

Selamba bagi anak kecil hisap vape sampai terbatuk-batuk, tindakan wanita ini cetus kemarahan netizen

[Copy link]

Author: bubuk_bearbear    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 6-5-2021 10:14 AM | Show all posts
Dah kena reman laki ko baru tahu nak sedor diri.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 6-5-2021 10:43 AM | Show all posts
Makin pelik perangai org skrg nie.. makan apa tak tahu la smpai blh jd pemikiran mcm nie..
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
kakakko replied at 5-5-2021 02:16 PM
Ramai dah p report polis pasal couple ni. Baguslah kalau pihak berkuasa ambik tindakan. Dengan komen ...

Member aku report kat jkm jugak,  semoga ade tindakan lanjut lah
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak semua org layak jadi mak apak{:teatime
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 01:22 PM | Show all posts
nipskacang replied at 6-5-2021 03:13 AM
Member aku report kat jkm jugak,  semoga ade tindakan lanjut lah

Dah kena tahan reman kan bapaknya.. Maknya tak kena pulak tu.. Ni kalau kat luar negara lagi teruk hukumannya.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
kakakko replied at 6-5-2021 01:22 PM
Dah kena tahan reman kan bapaknya.. Maknya tak kena pulak tu.. Ni kalau kat luar negara lagi teruk ...

Betul,  malaysia ptt ikut la contoh negara luar dlm ketegasan hak anak ni. Org2 akal senteng mcm ni shouldnt be parents la pd i,  menyusahkan anak yg x mintak pon dilahir ke dunia ni. Kesian.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 02:30 PM | Show all posts
yg apaknya sel tak cukup berhubung
yg maknya pulak molot hangsuang
elok la tu..sekufu

eh tolong la hangkut sekali mak dia ni
panas pulak aku nengok dia memaki netizen
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 03:21 PM | Show all posts
nipskacang replied at 6-5-2021 06:00 AM
Betul,  malaysia ptt ikut la contoh negara luar dlm ketegasan hak anak ni. Org2 akal senteng mcm n ...

Kan.. Hidup makpak jenis gini nak enjoy je. Tak matang pemikiran. Tengok tiktok mak budak ni pun tau hidupnya camne..
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
mak babun camni..

punca generasi akan datang jadi no manners dan hancur...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list