Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
1234Next
Return to list New
6102
View
72
Reply

Hael Husaini Ambil Anak Angkat Kembar Pula, Haelmummy Je Belum Ada Lagi

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-5-2021 11:16 AM | Show all posts |Read mode
Sebelum ini dah ada anak angkat perempuan, kali ini lebih meriah kerana Hael Husaini ambil anak angkat sepasang bayi kembar lelaki pula.


Di Instagram, penyanyi ini ada memuat naik gambar anak-anaknya disertakan dengan ucapan hari raya.


Foto: IG




"Selamat Hari Raya Aidifitri maaf zahir dan batin daripada kami Hael, Helena and say hello to my twin Haelmy dan Haelman," tulisnya di kapsyen.




  



Di ruangan komen, peminatnya berkongsi rasa gembira dan mendoakan Hael serta keluarga.


Dalam masa yang sama ramai juga yang mengusik Hael mengenai pasangan hidupnya.




  



???Haelmummy je tak ada lagi, ??? tulis seorang netizen.


  



Anak dah ramai, harap Hael akan bertemu jodoh tak lama lagi. -CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 14-5-2021 11:48 AM | Show all posts
Cantik hael hias anak dia. But she vibes funny
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols konpius.. dia ni byk sgt duit ke voley amik anak angkat ramai2?
Lagi satu, voley ke laki bujang amik anak angkat pompan? Bkn ke depa saring kaw2?
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Tkda maknanya mau kahwin. Kalau serius nk anak dari dulu dia dh ada niat nk kahwin. Kasihan dayang
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
dulu i dah penah cakap..tapi nak cakap lagi...i tak setuju btol org2 bujang amik anak angkat...heran btol dengan org2 yg menyokong @ normalise hal sebegini..yg lelaki(x kira la amik anak lelaki@pompuan), i risau(bukan tuduh) pada kemungkinan pedo..kita bukan tau apa jadi dlm umah diorg..yg pompuan bujang pulak (especially yg muda2),kang bila sampai seru nak kawen, kot suami takmo anak angkat tu dok sekali, dahhhhh gi letak anak tu kat makbapak @ soh org lain jaga..haru betol.kesimpulannya,ko jalani je lah hidup sebagai org bujang dulu..sesetengah yg amik anak angkat ni, mesti dok pikir nanti tua takut takde orang jaga lah apa..merisaukan perkara yg belum terjadi..
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
exclusive_vvip replied at 14-5-2021 12:03 PM
dulu i dah penah cakap..tapi nak cakap lagi...i tak setuju btol org2 bujang amik anak angkat...heran ...

Kan aku terpk gak... Mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 14-5-2021 11:50 AM
Iols konpius.. dia ni byk sgt duit ke voley amik anak angkat ramai2?
Lagi satu, voley ke laki bujan ...

Mcm tak tau dik tanahair kita ni...marhain lain, kayangan lain...
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
exclusive_vvip replied at 14-5-2021 12:03 PM
dulu i dah penah cakap..tapi nak cakap lagi...i tak setuju btol org2 bujang amik anak angkat...heran ...

Tu la, tapi anak pompuan takpe kalau Hael yang jaga. Kalau jejantan je risau.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
exclusive_vvip replied at 14-5-2021 12:03 PM
dulu i dah penah cakap..tapi nak cakap lagi...i tak setuju btol org2 bujang amik anak angkat...heran ...

setuju! hari tu aku penah tanya soal mahram ada yg jawab haelena tu dijdkan anak saudara susuan hael. ok fine part tu. tapi bila terpikir kemungkinan jd mangsa pedo atau kena grooming erkk..
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 14-5-2021 11:50 AM
Iols konpius.. dia ni byk sgt duit ke voley amik anak angkat ramai2?
Lagi satu, voley ke laki bujan ...

Tu lah..ke budak tu mmg anak sedara dia ...
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MissyMolly at 14-5-2021 12:58 PM

Ada bibik ngasuh ea? Ok la hef2 kan. Penat wei jg twins.. umpama zombie di siang hari
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Ambil anak angkat x melalui jabatan kebajikan kot. Kalau x macam mustahil je boleh dpt anak angkat perempuan. Dia nak jadi macam rizalman ke ambil anak angkat lelaki pastu tak kawin sbb susah nak jaga aurat bakal ibu angkat katanya.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Besar dah anak perempuan dia. Anyway, bujang ok lagi ambik anak angkat, yg i tk boleh brain si sajat yg confirm pondan pun ada anak angkat.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
exclusive_vvip replied at 14-5-2021 12:03 PM
dulu i dah penah cakap..tapi nak cakap lagi...i tak setuju btol org2 bujang amik anak angkat...heran ...

Anak pompuan dia vibe sensual
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Haelmummy kebendanya kalau diri dia sendiri mummy..
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Bujang pon senang amek anak angkat. Pondan. Pon.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kakak iols 6 tahun kahwin nak ambik anak angkat kat jkm punya payah. 2 tahun apply tak dapat2 walau dah follow up. Kakak ngn husband dia askar. Mcm2 alasan jkm
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
orglama replied at 14-5-2021 12:09 PM
Mcm tak tau dik tanahair kita ni...marhain lain, kayangan lain...

Oh lupe. Tengkiu sbb ingatkan...
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 14-5-2021 12:25 PM
Tu lah..ke budak tu mmg anak sedara dia ...

Iols tak tau la.. iols tak ikut sgt psl hael ni.. kalau tak silap, mamat ni yg dah berubah rupa dari jaman dolu2, kan?
Tapi kalau nak amik anak angkat bawah jkm mmg susah. Lain la kalau mak pak budak tu yg serah.. tapi ada ke mak pak yg nak serah anak kat laki bujang?
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Jadi mcm Rizalman lah nnt ni..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list