Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
54307
View
395
Reply

"Cincau, Kayangan Paling Sombong,"- Ramai Meluat Tengok Aksi Mesra Neelofa Dan Suami

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-5-2021 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
berpakaian Muslimah begini .. tetapi perangai tidak selari.. walaupun halal.. harus ada rasa malu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Bahagianya kita jgn di cerita jgn ditayang keterlaluan. Dari puji, boleh jadi keji. Hati2 berkongsi cerita. Satu sudah diniqab, maka segalanya juga harus diniqab.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 14-5-2021 08:26 PM
untung haris dapat isteri yg syg sgt dkt dia hormat dkt dia
untung suami dpt isteri yg pandai meng ...

Kami goda di rumah loli..bukan nk tunjuk di medsos..low class lah buat2 nk tunjuk kat org
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
akies replied at 14-5-2021 06:29 PM
Lofa..lagi ditegur..lagi galak dia amik gambar cengitu dengan laki dia
Lantak kan aje.

Betul..pegi tengok igs dia..dlm kereta sambil drive, bini pgg tangan sambil tengok kamera dan rakam..nk tunjuk kat sape entah..bahawasanya dia terrrrpaling romantik di nusantara..
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
mosti replied at 14-5-2021 02:07 PM
Ratus ribu like. 1% je x suka.. Hajah power

Kat luar sana.. yg x follow... yg xde instag... puluhan % yg meluat.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
PuanPuan replied at 14-5-2021 02:21 PM
Perasan tak hakaknya tak update lansung pic beraya dgn somi baru tu..dah cemuih ka? Takkan adik jer  ...

Tak nak jd mcm zaman dia melekat.. mengepit.. show off dgn sanaz kot.. x sampai setahun dah bermasalah... belajar dr mistakes.. harap nya lah huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Masukkeluar at 14-5-2021 10:44 PM
Fafaaisa replied at 14-5-2021 10:34 PM
Betul..pegi tengok igs dia..dlm kereta sambil drive, bini pgg tangan sambil tengok kamera dan raka ...


hahah!

yg aku heran semua video dia, dia yg start pegang dulu. biasa aku tgk artis lain, laki yg pegang, sentuh, peluk..bkn bini. lol!

artis lain, bini yg bangga show off kt ig bila laki start pegang, tarik tgn, cium..haha.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
delia3003 replied at 14-5-2021 03:06 PM
Jahlopak sondol ni nampak sgt terlebih dominant. Kawen dgn laki yg jauh lagi muda, lagi senang nak c ...

Pemenat2 dlm hati kuciwa... dlm ramai2.. budak mentah pak turut ni jugak yg jadi pilihan jah... hadaplah kan... so suwitttt .. katanyaaa...  xde yg boleh dibanggakan so far.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 14-5-2021 04:30 PM
Attack !!!!!




Hehe ni kenangan hajjah bungkus.... kita doa bam mat Jah istiqomah bawah bimbingan usetaz... moga esok lusa dia x kembali gini.. bkn boleh caya... dulu elok bertudung package nangis2... then berturban boobs terjojol.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 14-5-2021 04:34 PM
yg paling iols suka masa deyols g premiere cerita ayat2 cinta kt indo.. baju hitam. perfect je mas ...

Laaa... sah hajjah nak serupa posing gini ... hahaha mcm sama sondol menyondol.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Shinichikudo replied at 14-5-2021 12:22 PM
Asal pakai kopiah macam yahudi? Jarang aku tengok pak ustad pakai kopiah camtu

Sesuai lah dgn nama samaran bini pun jahudi
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 11:07 PM | Show all posts
PuanPuan replied at 14-5-2021 02:21 PM
Perasan tak hakaknya tak update lansung pic beraya dgn somi baru tu..dah cemuih ka? Takkan adik jer  ...

perasan jugak..
ig ee pun sendu..
anak mak katakan
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 11:09 PM | Show all posts
Alaaaa..takat pukis je pun...ehhh silappp..puriz je punnn
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 11:12 PM | Show all posts
delia3003 replied at 14-5-2021 03:06 PM
Jahlopak sondol ni nampak sgt terlebih dominant. Kawen dgn laki yg jauh lagi muda, lagi senang nak c ...

nampak sangat sape yg terlebih sangappp
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 11:20 PM | Show all posts
lolipopbiru replied at 14-5-2021 08:23 PM
mana tahu dia tak balik? kot dia mmg pergi beraya tapi mmg tak tunjuk sbb family mertua low profil ...

woi Loli...mana boleh pergi ziarah raya even rumah parent.
even dengan jiran sebelah pun takleh g beraya..tak tengok berita ke?

Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 11:25 PM | Show all posts
MatDeghem replied at 14-5-2021 06:54 PM
Roti masih dengan trobek nya.....

pak ustaz dgn hajah niqob takkan nak tiru fattzura yg katanya jauh dari pintu syurga tuu
mamatin kan pernah cakap menantunya ni bakal pimpin jadi tetamu di syurga..takkan selevel ni je..
tuutp muka tapi bentuk kaki dah macam telanjang
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak picture hajbir ni, sis terus tercium bau kari, ketiak & bau badan paki
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 11:30 PM | Show all posts
makadek replied at 14-5-2021 04:10 PM
Kat fb koleksi pic raya retis dia dpt 800+ like seteru 3k mengalahkn semua retis

Average retis2 ...

cuba g intai igs sepit siput..smlm jah dpt 18% je
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Nham22 at 14-5-2021 11:36 PM
Fafaaisa replied at 14-5-2021 10:34 PM
Betul..pegi tengok igs dia..dlm kereta sambil drive, bini pgg tangan sambil tengok kamera dan raka ...


Tangan x tunjuk abess tu... Tangan tu kat mane sebenarnye... Meraba ke ape... Takut sgt bibird tu terbang dok pegang2x... Hahahaha... Jah lendir...
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 14-5-2021 10:42 PM
hahah!

yg aku heran semua video dia, dia yg start pegang dulu. biasa aku tgk artis lain, laki ...

Perangai show off die susah betol nak hilang... Semue sudut nak show off...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list