Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
57696
View
395
Reply

"Cincau, Kayangan Paling Sombong,"- Ramai Meluat Tengok Aksi Mesra Neelofa Dan Suami

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 18-5-2021 09:01 PM | Show all posts
miss_perfect replied at 18-5-2021 06:28 PM
Jauh beza dengan laki seteru. Nampak wangi sentiasa.

bukn kater laki seteru sis..somi elpira tu jauh lebih mewangi.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2021 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Yelah..jah sorang je ada laki.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 07:07 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 15-5-2021 11:42 PM
Yg iol prnh bca cam ni "Prgi ke kdai mmbli cincau, ko lancau". Lbih kurg lh.

Owh hahaa i c.. ingat ada kes psl cincau mcm tagline mak ko hijau kohkoh.. at least da ad tindakan ke atas mereka huhuu.. bkn la nk dengki.. tp patut depa btindak sbg role model. Didik netizen patuhi sop segala.. gitu otak iols berpikir hahaa

Camat rie ye u
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 07:23 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 11:25 AM | Show all posts
Laki dia dah buat rambut ke? Kan sebelum ni rambut kerinting sebab tu kot pakai kopiah
Ni agaknya dah buat rambut terus terbang kopiah usetad
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 11:28 AM | Show all posts
Sugatae replied at 18-5-2021 06:37 AM
Tak tau le nak ckp apa. Tapi jah ni kene betulkan balik niat dia kalau nak berubah. Setakat selubu ...

Bini soeb tu pun menjual jubah jugak siap dgn niqob
So boleh matchy2
Kaler nya pun berbagai-bagai
Bukan ke kalau orang berniqob kena pakai kaler2 yg kelam
Mcm kelabu ke hitam ke
Ni jubah kaler merah, dari jauh orang boleh nampak ko
Mengundang pandangan orang dah tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 11:31 AM | Show all posts
dewi_rina replied at 21-5-2021 03:25 AM
Laki dia dah buat rambut ke? Kan sebelum ni rambut kerinting sebab tu kot pakai kopiah
Ni agaknya  ...

Dia bc porem kot..hahaah
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 02:03 PM | Show all posts

Bukan dia baca porum, fans dia baca pastu sampai kan kat dia
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2021 12:36 PM | Show all posts
MissyMolly replied at 21-5-2021 07:07 AM
Owh hahaa i c.. ingat ada kes psl cincau mcm tagline mak ko hijau kohkoh.. at least da ad tindakan ...

Happy rya to uol jugak haha, btw tagline "Mak ko ijau" tu apa mkna dia yg sbnrnya ya? Yg ni iol x thu.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2021 01:38 AM From the mobile phone | Show all posts
likilu replied at 17-5-2021 06:14 PM
Lojik jugak. FM ni generally orang yang bijak, brainy and elite social standing. Lebam mata tu FM  ...

Apa beza ilu & fm?
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2021 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 23-5-2021 12:36 PM
Happy rya to uol jugak haha, btw tagline "Mak ko ijau" tu apa mkna dia yg sbnrnya ya? Yg ni iol x  ...



tu la lebih kurangnya hahaa budak2 bgado u.. tak tau la nape sbnrnya dia pilih hijau

Natijahnya iols suka ckp kt anak2 dun make my blood go upstair coz nti mak ko jd hijau hahaa
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2021 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Sugatae replied at 17-5-2021 06:53 PM
Sejak jahberger ni pkai niqab banyak betul budak2 pompuan lalu kat ig ai jual niqab tapi dok tergedi ...

Niqob la mcm mana pun..acah2 islamik nak tarik hati lelaki..yg mengangkang pun ada..aku x percaya dgn niqob ka apa ka tu elok...banyak yg jd mak ayam pun ado
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2021 01:45 PM | Show all posts
asudau replied at 18-5-2021 11:33 AM
haha...jah asik masak  nasi goreng rimau menangis je kan..dulu time sebelum kawin ada gak nasik ar ...

tambah aktiviti baru.....melawat balai polis
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mna kita mcm 2 la jodoh kita
Don't expect to high
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2021 08:57 PM | Show all posts
MissyMolly replied at 24-5-2021 05:19 PM
tu la lebih kurangnya hahaa budak2 bgado u.. tak tau la nape sbnrnya dia pilih hijau

Natija ...

Mungkin ada prsmaan dgn Hulk? Haha.
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2021 08:58 PM | Show all posts
kucim replied at 25-5-2021 01:36 PM
Niqob la mcm mana pun..acah2 islamik nak tarik hati lelaki..yg mengangkang pun ada..aku x percaya  ...

Tu lh hakikatnya sbgai mnusia biasa, krdil & sntiasa brdosa.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list