Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
57695
View
395
Reply

"Cincau, Kayangan Paling Sombong,"- Ramai Meluat Tengok Aksi Mesra Neelofa Dan Suami

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-5-2021 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Lopak ni mcm ramai haters dr fanatik dia
Datangkan kena kecam jer...gigih pulak tu komen kat socmed retis
Yg lopak pun gigih la hupdate mcm2 asalkan org cerita pasal dia
Patut x usah layan org camni
Buang masa jer....
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 14-5-2021 02:03 PM
Yang cincau ni paseipa ek? Ada kaitan ngan nilopa ke? Dari aritu lagi baca org kata cincau

Cincau tu pantun untuk mencarut la diknon.. Bkn spesifik utk lopa je. Ko nak carut kat sape2 pn bole ko cincaukan..

Pergi ke kedai membeli cincau,
Ini semua lancauuuuu.

Ha tu acik dh bgtau.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
mula2 ja brlaga tetek. tengok la jap lagi besok kalau dh bosan
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Perasan tak hakaknya tak update lansung pic beraya dgn somi baru tu..dah cemuih ka? Takkan adik jer bergesel tunjuk serata alam, hakak dah tobat ka?
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Kertas siasatan merentas nilai apa status? NFA pulak ka?

Bodo betul dia ni.. Nak tunjuk apa dia ni sebenarnya
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Shinichikudo replied at 14-5-2021 12:22 PM
Asal pakai kopiah macam yahudi? Jarang aku tengok pak ustad pakai kopiah camtu

Kannnn.. Aku pun perasan dia pakai kepiah cam style yahudi
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Jah je yg berlaki
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
gambar lopa tu sbenarnya terus mengingatkan gambar2 seteru sheols. sbijik sama gaya letak muka kt tepi muka laki tu. walaupun takde copyrights nak bgambar gaya mcm mana. tp iols nak cakap jgk... tiru ek?



Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Biarlah dia nak gesel ngn jantan yg dah sah suami dia.. bg chance ler dia nak bergarik gn laki sendiri tu je hakak mampu berhusnozon n defen jah byk perkataan sadis akk ade tuk dia tp memandangkan org baru kawen bg jela chance dia nak usap janggut laki depan khalayaksebbaik dia dah tutup sepruh muka , kalu tak xleh bygkan tgk dia nyengih
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki dia stylo sikit boleh tak? Mcm ustaz don.. elok je stylo walaupun berdakwah..
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 02:45 PM | Show all posts
Fly_over replied at 14-5-2021 02:37 PM
gambar lopa tu sbenarnya terus mengingatkan gambar2 seteru sheols. sbijik sama gaya letak muka kt te ...

gambar yg mana tushare pls
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 14-5-2021 02:17 PM
Lopak ni mcm ramai haters dr fanatik dia
Datangkan kena kecam jer...gigih pulak tu komen kat socmed ...

Tula demeh2 ni suma.. lagi acap dia upload , kan free marketing dia ckp.. lain lah kat sini mostly haters dia je memaki.. kalu pi komen kat page dia or tag dia di insta , twitter, tgk igs  wowww socmed engagement tinggi lagi galak dia bergesel .. so deme semua kata benci , patut block je dia di twitter , ig  mcm meols aman2 jer dari dia  , n jah clans
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu kome tgk2 ig retis2.. memang ramai sgt yg jenis buat posing mcm tu.. posing peluk dada sambil lookup tok laki.. mcm trend plak....
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Shinichikudo replied at 14-5-2021 12:22 PM
Asal pakai kopiah macam yahudi? Jarang aku tengok pak ustad pakai kopiah camtu

Dari sebelum kawen lagi pakai kopiah mcm yahudi tu... konon nak rare lah kononnya kot.... bukan ke kita x leh ikut cara yahudi?
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
blackpaper replied at 14-5-2021 12:04 PM
tau la muka laki tu mcm bangla.... tak kna la manjang pakai mcm bangla...bosan nya tengok.... nak mu ...

Cuols kt fb ada yg jt lakinya muka erab..pastu ada 1 komen tulis bkn erab  tp paki.rupa cm bangla karpet dikatakan erab oleh benak
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Atata replied at 14-5-2021 01:00 PM
Tapi likes dia banyak ek.. setengah juta

Benak jah sorg dah berapa akaun. Cmpur staff lg yg wajib mengelik setiap post ig lady boss diaorg
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
mosti replied at 14-5-2021 02:07 PM
Ratus ribu like. 1% je x suka.. Hajah power

Ratus ribu dr follower 8.6m tu power ke
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 03:03 PM | Show all posts
PuanPuan replied at 14-5-2021 02:21 PM
Perasan tak hakaknya tak update lansung pic beraya dgn somi baru tu..dah cemuih ka? Takkan adik jer  ...

I oll pun ade intai. First raya Sama kot xkan xde haplod langsungkan...
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Ai tertinggal ketapi laa..ape pasal dgn cincau ek?
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Both of them are definitely bad examples. Apalagi pakai niqab. Kita pikir dimana Sunnah piyu ni..mcm sesat je mereka ni. Org tua mereka tak mampu guide mereka lagi ke. Atau mereka OK dgn PDAs ni.  I just pray one day these two will disappear from public eye  dengan apa cara pun. I pray Allah answer my prayers. I feel so geli tengok mereka ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list