Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
54308
View
395
Reply

"Cincau, Kayangan Paling Sombong,"- Ramai Meluat Tengok Aksi Mesra Neelofa Dan Suami

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 14-5-2021 04:04 PM | Show all posts
Hell Loooooo ada 500K likes hokeyyyy. TT mana tauuuuu  

Lolli dan Jenni
Roti dan Lomank
Dan warga lofaland




Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
CapitalE replied at 14-5-2021 03:54 PM
Haah, sis pun dok rengsa tunggu mek nab upload gambar raya dengan suami baru & anak tiri. Kihkih.

Ramai haters ternanti2 gamba kaknab dgn, laki..
elokla kaknab pos gamba sorg je..
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau lemak bergambar dgn gaya feberet mata kuyu mulut nganga
jahlop plk favourite style gambar dgn menyondol

boleh tuka jadi jahsondol?
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
milo84 replied at 14-5-2021 03:30 PM
Tapi kalo ikutkan engagement ratio die untuk pic raya ni lagi tinggi dari seteru punya. Gigih I ca ...

Kat fb koleksi pic raya retis dia dpt 800+ like seteru 3k mengalahkn semua retis

Average retis2 dpt 1k
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
3480 replied at 14-5-2021 03:43 PM
Dlu di awal kemuncolan aku rsa haris ni Stylo.. tp sejak nk ngorat jah, dia berubah jd Paki masam

xpnh rasa dia ni stylo atau wow pun
terlalu bese bagi i
huhu
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 04:14 PM | Show all posts
Baiyaaa kuuuu...... aummmm aummmmm



klfw3 (1).jpg








Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
MakcikLaksa replied at 14-5-2021 02:17 PM
Cincau tu pantun untuk mencarut la diknon.. Bkn spesifik utk lopa je. Ko nak carut kat sape2 pn bo ...

Oooh.. makceh ciklaksa. Cincau nye lopa. Mcmkan sheols sorg jur ada laki
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Bile tgk gmbr si bungkus ni.. Dpt rasakan hello uolss.. I dh kawen.. Dh ad laki.. Wlpun nmpk laki tu mcm terpaksa.. Frst time merasa gmbr raya dgn laki.. Tu yg sondol smcm.. Hello.. Ko kan islamik.. Xtau ke adab? Mn boleh tonton kemesraan laki bini.. Laki ko xde tegur ke? Owh lupa.. Ustaz jadian..
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 04:19 PM | Show all posts
neelofa bukan biasa2 freemaosn, kerusi dia duduk pon lain dr ahli lain
setakat denda 60k ceh..
saman 1 juta pon celah gigi dia saja
mereka adalah rekrut kader2 baru mengantikan elder zion freemason lama di nusantata
selain neelofa ramai lagi yg bersangkut dlm kemewahan bisnes duit tak abes ni
freemason ni mereka guna bersyarat utk liberal
liberal tak musuhi islam secara teranga
tetapi mereka akan suh manusia lari dr landasan nabi saw secara pelahan
spt bertudung biar singkat tapi seksi seiring kemodenan, tamadun, teknologi
mcmtu la mainan zionis yahudi pd melayu  terlena agama..
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
rantaikendoq replied at 14-5-2021 04:19 PM
neelofa bukan biasa2 freemaosn, kerusi dia duduk pon lain dr ahli lain
setakat denda 60k ceh..
sam ...

i mmg nak percaya yg ni. sejak masuk industry, she proved to be talentless yet her socmed dgn followers n likes yg banyak. dlm zaman ni, followers n likes dah tak blh percaya sgt. she must be associated with something which we might not know.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 04:30 PM | Show all posts
Attack !!!!!

fashion turban14.jpg

klfw2018 neelofa3.jpg



Agak2 sapa Hajjah nak sondol time ini ?




Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Sal nampak je gambar puriz mesti ingat burung merbuk. {:freak
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 04:31 PM | Show all posts
minime88 replied at 14-5-2021 04:24 PM
i mmg nak percaya yg ni. sejak masuk industry, she proved to be talentless yet her socmed dgn foll ...

zaman skang xramai kuat nak jaga diri dan iman taqwa
freemason ni bijak
pada wahabi bagi tugas utk lemahkan guru2 pondok tasawuf islam
pada syiah utk tarekan kuasa harta
pd artis2 bisnes mereka tawarkan kemewahan bersyarat...
rmai sejak 60 thn lalu artis dan media hiburan tak kuat tolak tawaran hebat dr musuh Islam
freemason 33 ada leader baru, bukan lagi penang
leader dan team baru berpusat di johor skang
najib dah undur diri so kena kecam skandal selalu
mm pon dah 50-50, skang ni semua pd leader baru 33...
pelapis2 baru ramai
joe flizow, yuna, neelofa adalah kader2 yg dilatih oleh pelatih2 lama...

Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
mawarputih2612 replied at 14-5-2021 02:45 PM
gambar yg mana tushare pls

yg paling iols suka masa deyols g premiere cerita ayat2 cinta kt indo.. baju hitam. perfect je masuk bentuk muka deyols. sondolan versi wangi
A4F89DF1-A863-4970-84D6-4D4264E9FD6D.png
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunan replied at 14-5-2021 04:08 PM
Ramai haters ternanti2 gamba kaknab dgn, laki..
elokla kaknab pos gamba sorg je..

jarang la pasangan pengantin baru x bergambar sama... Tp doa jer la baik2..kesian anak2..even waktu tak berapa baik ngan nenas last Raya dorang pun ada gambar sama rasanya... Sekarang nampak la jenab ni fokus byk kat jebat... Bagus la gitu..
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 14-5-2021 04:35 PM
jarang la pasangan pengantin baru x bergambar sama... Tp doa jer la baik2..kesian anak2..even wakt ...

Nak tengok gamba alisya dgn erra pun takda..rasanya.. erra tak pos..
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 14-5-2021 04:30 PM
Attack !!!!!



RMS kan kat bawah tgk sambil senyum2 ...hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 14-5-2021 04:34 PM
yg paling iols suka masa deyols g premiere cerita ayat2 cinta kt indo.. baju hitam. perfect je mas ...

Oo kisahnya nak tiru aksi ni la..tapi laki dia keraih kejong
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunan replied at 14-5-2021 04:37 PM
Nak tengok gamba alisya dgn erra pun takda..rasanya.. erra tak pos..

Mungkin Alisha dengan EE... Tp biasala gambar pengantin baru selalu memang org nak tgk.. Mcm iols xde la nak doa bukan2 pada diorg... Tp sejarah masing2 tu,  org pk bukan2...
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
kt fb penuh dgn cercaan je kt gambar niqabis ni..haha.

tapi kat ig fans, diorg suka bersemut kata nya. lol!
ada yg komen, niqabis jatuh cinta pd dak piyu sbb dak piyu pakai kopiah separuh mcm tu..taste niqabis jantan berkopiah separuh..haha.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list