Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
54202
View
395
Reply

"Cincau, Kayangan Paling Sombong,"- Ramai Meluat Tengok Aksi Mesra Neelofa Dan Suami

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-5-2021 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 14-5-2021 04:35 PM
jarang la pasangan pengantin baru x bergambar sama... Tp doa jer la baik2..kesian anak2..even wakt ...


tapi mlm raya aku stalk igs si nektan tu, ada je nampak si aleesya dgn meran dk main mercun dpn rumah mamazat.

takkan cpt sgt dingin nya. hahaha.

Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
milo84 replied at 14-5-2021 03:30 PM
Tapi kalo ikutkan engagement ratio die untuk pic raya ni lagi tinggi dari seteru punya. Gigih I ca ...

Kenyataannya bbnu memang ramai terinspirasi ngan jahlendir ni..buat la benda mengarut mcm mana pun diorg sweetkan ajer...  So iols x heran pun tgk like dia kat iG tu.. Tp kalau kat komen dia xde plak nampak ramai rakan2 retis yg komen pun ...
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
So dah jatuh hukuman ke belum sebab MENILAI
NAK TAU JUGA KENA KOMPAUN KE KENA JAIL??????
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Shinichikudo replied at 14-5-2021 12:22 PM
Asal pakai kopiah macam yahudi? Jarang aku tengok pak ustad pakai kopiah camtu

aku baru nak komen yg sama..style yahudi pakai kopiah hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 14-5-2021 04:44 PM
tapi mlm raya aku stalk igs si nektan tu, ada je nampak si aleesya dgn meran dk main mercun dpn  ...

Ape nektanz buat kat umah orang.. Hahaha.. Ala chuols diorg kan sama2 ikut kepala sendiri,  ini la jadinya... Pagi Raya kot masing2 Raya umah Family sendiri... Hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang kasi chance la... Masa ni semua manis leting lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Mane gmbo meknab dgn laki baru. Sepi aje
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 14-5-2021 04:48 PM
Ape nektanz buat kat umah orang.. Hahaha.. Ala chuols diorg kan sama2 ikut kepala sendiri,  ini la ...

sskjp berkumpul di mlm raya main mercun. haha!

mungkin la kot..raya asing. sbb tu takde gambar. tapi pelik la kn katanya baru nikah..manis tu ada lagi. tapi lain pula jadinya..lol!
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
geli tengok yg pempuan over duk sondol2 laki..ambik gambo elok2 x boleh ke? yg sondol2 tu kau simpan sndri je tayah tunjuk2
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
fido_dido replied at 14-5-2021 04:51 PM
geli tengok yg pempuan over duk sondol2 laki..ambik gambo elok2 x boleh ke? yg sondol2 tu kau simpan ...

dia je yg menyondol. lakinya statik..tapi tergamak dia upload nampak bulu kaki terpeleot si dak piyu tu. haha.

lakinya dak piyu tu tak de pn upload gmbr raya berdua kt ig...bininya syok sendiri sorg sorg. haha.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 14-5-2021 04:30 PM
Attack !!!!!



Kat KL ke ni?
Masa ni dah putus dgn fatah ke..
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
fido_dido replied at 14-5-2021 08:51 AM
geli tengok yg pempuan over duk sondol2 laki..ambik gambo elok2 x boleh ke? yg sondol2 tu kau simpan ...


Betul la twit diva yg kata bini ostaz sangap bat*ng, siapa pandai sila tepek twit tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
rantaikendoq replied at 14-5-2021 04:31 PM
zaman skang xramai kuat nak jaga diri dan iman taqwa
freemason ni bijak
pada wahabi bagi tugas u ...

Pelatih lama sapa...
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 14-5-2021 04:34 PM
yg paling iols suka masa deyols g premiere cerita ayat2 cinta kt indo.. baju hitam. perfect je mas ...

hoo dia nak tiru yg ni ke? tp sondolan jah nampak agresif mcm xmenyabar2 nak sondol ditambah laki xbg kejasama dan statik makanya gambar jahsondol terus nampak macam menggelikan
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
PuanPuan replied at 14-5-2021 04:41 PM
Oo kisahnya nak tiru aksi ni la..tapi laki dia keraih kejong

dah lama nak jgk kot chuols
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
rantaikendoq replied at 14-5-2021 04:31 PM
zaman skang xramai kuat nak jaga diri dan iman taqwa
freemason ni bijak
pada wahabi bagi tugas u ...

Ahhh rupanya

I suspect neelofa punya handler release dia then recruit lmk, mana tahu dia yang dah up the corporate ladder pulak kan

Cerita ni sangat plausible ye.

Notice celebrities mana lagi yang
- report ada mental health issue
- tiba tiba ubah penampilan
- tiba tiba memang award banyak atau besar
- news coverage tak seeing dengan basil seni
- suka main symbolism yang tidak lagi subtle


Tapi yang kesian, ada yang sendiri surrender tapi mungkin juga ada yang tak sedar dah masuk trap kena mind control.

Kaya, famous, tapi benda benda ni libatkan chemicals n dirty rituals. Takkan tenang tiso malam pun susah.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 14-5-2021 04:14 PM
Baiyaaa kuuuu...... aummmm aummmmm

Mesti ganaz kan paki ni.. lama2 dak piyu pn surrender layan nafsu serakah bini..tah2 hari2 mau lol
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 05:30 PM | Show all posts
missHaidiD replied at 14-5-2021 02:58 PM
Cuols kt fb ada yg jt lakinya muka erab..pastu ada 1 komen tulis bkn erab  tp paki.rupa cm bangla  ...

yerab pe benda...puiii umah tu buta ke tak dpt beza yerrrabbb dgn banglaaaaa....
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Benak betul keturunan jahlop nie.
Selayaknye sumbat dlm jail semua
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 14-5-2021 04:30 PM
Attack !!!!!



Jah tek torpedo
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list