Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
57525
View
395
Reply

"Cincau, Kayangan Paling Sombong,"- Ramai Meluat Tengok Aksi Mesra Neelofa Dan Suami

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 14-5-2021 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
milo84 replied at 14-5-2021 03:30 PM
Tapi kalo ikutkan engagement ratio die untuk pic raya ni lagi tinggi dari seteru punya. Gigih I ca ...

Maaf banyak2... Never ever to trust a snobbish pathological liar whose MO is bragging / telling lie / inflating numbers..

Beli jer la bot likes tu...
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Bergambar elok elok tak boleh ke..duduk mcm biasa. Sbb mcm semua pic mesti jah dok menyenget , meleser gitu
Simpan sendiri udah ler jah..privacy sket.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Iolss xkisah tp pakai kopiah tu betul2 boleh x.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Halah2 cuols kt ig tu bkn followers je bole dibeli likes pun bole dibeli. Cuols baru bangkit dr kuburan ke smpai benda gituh pun tak tau. Koserrrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 14-5-2021 07:03 AM
Ai tertinggal ketapi laa..ape pasal dgn cincau ek?

Mencarut tu.. iols tgk ramai komen guna word  cincau time ramadhan aritu..
Yelah nk mencarut tapi bulan puasa plak!
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 14-5-2021 04:34 PM
yg paling iols suka masa deyols g premiere cerita ayat2 cinta kt indo.. baju hitam. perfect je mas ...

Yang ini memang nampak dua2 ketul gatal nak menggesel, ala2 mira basic dengan laki dia tp versi lebih mewangi la........
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
memalukan dgn aksi2 lendir sejak kawin. lopak.. patutnya ko guna influence ko mcm mizz nina, utk issue lebih besar. kawin pon dh dgn piyu, org2 ulama kononnya. nak dibandingkan dgn noh, sure tggi lg kot ilmu agama nya. tp apa yg ko and laki bini piyu ko buat ni, xabes2 berlendir je. buat la benda elok sikit. stop jadi bodoh boleh tak.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Biar pi kat dia la.. Laki dia
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Lofa..lagi ditegur..lagi galak dia amik gambar cengitu dengan laki dia
Lantak kan aje.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
alaa.. bagi can la korang oii
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Dari sebelum nikah sampai la selepas nikah, nampak Jah yang tergedik over manjeh kat laki.
Dulu boleh la kata jaga ikhtilat bagai.
Yihh sangat. Meols terasa second hand embarassment bila betina yang over tapi laki macam kena kawin paksa dah
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 06:37 PM | Show all posts
puanserama replied at 14-5-2021 06:22 PM
memalukan dgn aksi2 lendir sejak kawin. lopak.. patutnya ko guna influence ko mcm mizz nina, utk iss ...

stujooo...

Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 06:38 PM | Show all posts
oh my god... perlu ke nk up pic jah 60k ngan laki jual carpet ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemarok dapat laki. too much PDA.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
milo84 replied at 14-5-2021 03:30 PM
Tapi kalo ikutkan engagement ratio die untuk pic raya ni lagi tinggi dari seteru punya. Gigih I ca ...

Maknanya tersangat ramai laaa yg bebal, approve niqabis berperangai tak senonoh kat public??? Perangai tak tau malu mcm ni ramai suka & aku tak heran nnt ramai ikut perangai tak tau malu ni.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 14-5-2021 04:30 PM
Attack !!!!!



Over confident membodohkan diri sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada lalu lalang kt fb , meluat i
Bengap jugak yg suka share tu
Eeeiii
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha.. kenyang jah bungkus mkn makian, hinaan dan cercaan..zat zat kesihatan diri dia... soon bakal montel dgn zat.

Mahu mati dan sakit if tak dpt cercaan.. sedang fikir tu next mo nak kasi lagi top top meletop. "Aku perlukan zat... beri ku zat.." - telenovela.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 06:54 PM | Show all posts

Roti masih dengan trobek nya.....


hajjah1.jpg

Pandang laaa.... lihat laaa... tiru macam saya



Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 14-5-2021 11:52 AM
Iols nak komen pasal baju je...
Tu ke baju raya keluaran theyols jual?


Kakak ni kelakar... teruskn menghiburkn ai.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list