Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
13855
View
205
Reply

Ex pasangan yg move on n xmove on

[Copy link]

Author: ambipur    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-5-2021 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Topik ni saje utk bincangkn ex2 pasangn2 retis yg move on n nmpk mcm xmove on. Bg yg move on alhmdulillh kita pon suke tgk cth trbaru eizlan  n vee.yg xmove on kdg blh nmpk since saling perli memerli n adaaa je mslh ant mrk.to me..yg move on ni salu yg da dpt psgn msing2.mcm vee tu mn tak move on dpt tngkap jerung khennn haha.satu lg nmpk move on norman abby.tp kdg mcm over pon ada buatkn nmpk mcm xmove on plak asikkkk nk toether2.hehe..mgkn korg ada cth yg lagi tepat hehe
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 15-5-2021 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Erra ngan awie
Erra ngan yusri
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Juara xmove on mestila ritrud
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-5-2021 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
adi143 replied at 15-5-2021 06:44 PM
Erra ngan awie
Erra ngan yusri

Erra mmg queen la tahap profesional xdiragukn lg.even ngn merang pon move on kn.no wonder attitude aleesya pon nmpk matangnyer...ikut mak..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-5-2021 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 15-5-2021 06:46 PM
Juara xmove on mestila ritrud

Actually i mls nk komen kang peminat ritrud bash i plak.yg ni teori i mgkn..mgkn..sbb blm dpt psgn kot.wallahualam...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-5-2021 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Just nk flash back klu korg masih igt dlu jimmy ngn ex dia ank toke natasya xsilap smpi kne pnjra.tp lani ok dh kot kn masing2 da de life sendirikk
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
ambipur replied at 15-5-2021 06:49 PM
Actually i mls nk komen kang peminat ritrud bash i plak.yg ni teori i mgkn..mgkn..sbb blm dpt psgn ...

Iols sokong ja ritrud tak move on walaupun iols ngefans sama dia sbb sama2 wanita ahgichewww. Tapi iols pernah tgk diaorang keluar makan dinner gi fastfood. Tup2 lepas tu dgr pulak berita lakinya dilarikan! Masa mereka berempat beranak gi makan tu nampak lovely sgt. Ex somi pandai manage anak. Si arjuna baby lg masa tu. Iols rasa sheols mmg tak redho dan tak ready sbb dia nampak chenta matey sama si lelaki.

Btw lakinya macam acah2 hensem tgk org pandang2 eh kowser ler. Org kenal ritrud je. Ko siapa?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-5-2021 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
lilydandelion77 replied at 15-5-2021 06:55 PM
Iols sokong ja ritrud tak move on walaupun iols ngefans sama dia sbb sama2 wanita ahgichewww. Tapi ...

Yeke mmgla laki nyer hensem tp ritrud pon cntek bergetah kann..hensem plus gentlemn mmgle dambaan wanita sbb bnyk mudahkn urusn rumhtngga hehe.semoga rita dpt jodoh..klu dia ada hati nk kwen lg laaa
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
ambipur replied at 15-5-2021 06:49 PM
Actually i mls nk komen kang peminat ritrud bash i plak.yg ni teori i mgkn..mgkn..sbb blm dpt psgn ...

Aku pun bkn one of her haters pun tp nengok mcm tak abis2, ada je yg nak diroyankan
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
lilydandelion77 replied at 15-5-2021 06:55 PM
Iols sokong ja ritrud tak move on walaupun iols ngefans sama dia sbb sama2 wanita ahgichewww. Tapi ...

Part last tu aku setuju sangat sebab aku sdr pernah kena kat legoland dl
Mmg jenis laki gatal acah2 ko plg handsome, plg famous semua pompuan lapar ke ko
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-5-2021 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 15-5-2021 07:01 PM
Aku pun bkn one of her haters pun tp nengok mcm tak abis2, ada je yg nak diroyankan

Mmgla sbnrnya at once i pon bengang gilerr ngn isu dia mulakn yg xabes2 tu sbb pihak yg satu lg diamm je xbrkutik.klu dikumpul2 bnyk yg dia mcm cr psl n nk kaitkn ngn ex yg mcm dh hppily ever after tu.esp time org tu nk fokus game time tula timbul isu lagilaaa haihhhhh haha
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Fawah lee ex ally mcm tak boleh move on
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
tok K-tg zawiyah-tokti

antara yg terpaling move on
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
lilydandelion77 replied at 15-5-2021 06:55 PM
Iols sokong ja ritrud tak move on walaupun iols ngefans sama dia sbb sama2 wanita ahgichewww. Tapi ...

Ritrud tu tgk depan2 lawa.. Xde sombong mana pun..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-5-2021 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Lailerthee replied at 15-5-2021 07:07 PM
Fawah lee ex ally mcm tak boleh move on

See..mcm yg i ckp mostly yg xmove on ni yg blm dpt psgn betoi kaa..i xknl sgt farah lee tp i tau dia ada komen ttg sistem pndidikn msia yg wat i a bit mcm ckp..aihhhh xkn dok oversea trs lupe diri pulkkk khennn...huhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-5-2021 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 15-5-2021 07:08 PM
tok K-tg zawiyah-tokti

antara yg terpaling move on

Asanya yg move on tg zawiyah kot tok t xblh msk sbb dia pncaras.sori kasar bhsa.mgkn tg zawiyah tu classy punya olang yg xgado2 esp ngn ct kn.mcm xlogik plakk klu gado2 ngn dato k or ct.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg move on helok kaka tgk si mawar..

Yg xmove on helok lakinya pijo.. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagi satu yg xmove on helok the bella.. Siap dicurang bkali2 pon xle move on.. Last2 rujuk.. Xsabar nk tggu alif bt drama lg. Kohkoh
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
lilydandelion77 replied at 15-5-2021 06:55 PM
Iols sokong ja ritrud tak move on walaupun iols ngefans sama dia sbb sama2 wanita ahgichewww. Tapi ...

Dulu kan masa dia bukan kedai makanan tu ada dah laki muda ngendeng kan. Tup2 senyap. Kalau x, mesti skrg kte dh tak nmpk royanan dia
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa yg eizlan dgn vee slg memerli? Bukan dh kawin br?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list