Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
24327
View
563
Reply

[Tempatan] Apa pelan B anda kalau lockdown berterusan?

[Copy link]

Author: YgBenar    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-6-2021 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerforever replied at 9-6-2021 04:52 PM
Service dah easily more than 15 yrs? Most if not segala hasil pendapatan darinya dah masuk tembolo ...

Stinkngok dah berak?
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by white_musk at 9-6-2021 05:00 PM
dua_chzy replied at 9-6-2021 04:53 PM
Betul itu kak Musk. Mudah2an kita boleh memilih vaksin kayangan Sputnik V.


Akak cuma risau nanti antuvaksin yang sudah mengambil dua dos AZ atau sinovac atau pfizer ni semua mahu juga mencucuk sputnik v lagi. Pendek kata segala jenis vaksin lah si antuvaksin mahu cucuk. Namapun antuvaksin. Kalau boleh hari2 nak cucuk vaksin.

Kita nak vaksin pun tak dapat
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 9-6-2021 04:57 PM
Stinkngok dah berak?

Cepat na reply....? Selama berkurun lamanya kau bertenggek dlm forum ini ada insan yg beri kau a light tap on your head macam ini? Ada? Semua nak be in your good books kheunz? So mana bahagian posting iyeww yg kau rasa mencabar keperempuanan kau dan ego kau?

Aku tak sebut pun suami makan hasil bini kheunz?

Kahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2021 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
meow_tompok replied at 9-6-2021 03:14 AM
bole saya share tempat yg saya tahu

https://www.shawacademy.com/

Thanks for sharing
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list