Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
12
Return to list New
3550
View
24
Reply

Officemate kejam behind my back - minta forumers pujuk hati i

[Copy link]

Author: pxlbb       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 13-6-2021 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Konahhh replied at 13-6-2021 02:11 AM
I feel you TT. Pernah jadi, lama konah terkenang-kenang.

But kerja ni...harini kau perform, boss  ...

Tq konahh..! Walaupun takde la iols cuba kiss everybodys ass but iols rasa good relationship with all colleagues itu penting.. we never know kan when we need someone to be on our side.. its her lost. Sayang konah!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-6-2021 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
TulenBang replied at 13-6-2021 07:40 AM
TT ni baru 1st time keje ke?

Bab performance dan adding value iols ok jah sampai dapat awards a few times tapi bab tikam belakang ni benak sangat lagi sebab iols biasa maintain good relationship with others and company weols pun so far old colleagues open dan respect each other.. tak semua perfect but weols okayish.. biasa ke hadapi mcm2 politik dan karenah manusia so takde la nak kata noob sangat.. maybe my organization tak sehanat company lain yg tetiap hari ada org tikam belakang like dis
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
pxlbb replied at 13-6-2021 09:55 AM
Bab performance dan adding value iols ok jah sampai dapat awards a few times tapi bab tikam belaka ...

Oo mcm tu ke.. ada orang kna pijak sampai kena santau bagai . Tapi depan baik je mcm bff. Ramai yg kena camtu. Bertahun baru sedar kene santau sbb bnda mcm ni bkn sng nk detect plus org moden zaman skrg pikir logik  je banyak. Bnda non logic sblm kene memang tk brapa amik pot nak2 plak slalu dpt award or prc bagai kn..  Bersyukur la dik tak kena buat mcm tu sebab ofis la tmpt paling senang nak dajalkan org dh hari2 jumpa kn...  take this as lesson ya..
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
wujud jgk eh org gini..hakak ni lelaki oe popuan? kwn hakak tu pulak jantina apa?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-6-2021 01:31 PM | Show all posts
TulenBang replied at 13-6-2021 07:00 PM
Oo mcm tu ke.. ada orang kna pijak sampai kena santau bagai . Tapi depan baik je mcm bff. Ramai yg ...

Scary nyaaaa... tapi zaman sekarang pun masih ada orang pakai santau sihir ni ke chuols.. scary scary.. ye iols pun risau juga bila kita under limelight ni dan memang ada orang tak suka.. pernah juga ada yang tersalah hantar message kat iols sambil tengah mengumpat iols..
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list