Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
25571
View
139
Reply

[UPDATE #130] Nampak ‘Baby Bump’, Netizen Teka Neelofa Hamil?

[Copy link]

Author: Raline    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-6-2021 07:23 AM From the mobile phone | Show all posts
sofinamini replied at 8-6-2021 01:01 PM
normal lah kalau dia pregnant pun . dah berlaki kan . bukannya ttiba pregnant tak dek laki . benak n ...

Kalau mcm tu pemenat akan samakn dgn kisah maryam nabi isa plak....maklum la kiblat benak kan nilokap
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 07:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Momod leh tutup dak thread sampah gini??? Ni tanya jujur ni tau.... Kang we olls cakap leklok lobenaks claim we olls maki idolat they olls.. But deme ni xda sumpah xda sumbangan...
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 09:37 AM | Show all posts
dewi_rina replied at 8-6-2021 04:21 PM
yg tak normal kalau lemak atau mama kentut yg preggy

tiba tiba mama kentut preggy . hah ! keluar jus apa pulak nanti demi membuktikan minum jus kekal suburrr
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 09:38 AM | Show all posts
princessmiang replied at 9-6-2021 07:23 AM
Kalau mcm tu pemenat akan samakn dgn kisah maryam nabi isa plak....maklum la kiblat benak kan nilo ...

benak nie group diorang nie rare dia lain mcm . semua diorang nak sapu  . siti khadijah lahh , bidadari syurga lah sendiri setankan org tak apa pulakkkk .
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 10:23 AM | Show all posts
sofinamini replied at 9-6-2021 09:37 AM
tiba tiba mama kentut preggy . hah ! keluar jus apa pulak nanti demi membuktikan m ...

Jus kedut
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Page kedua aku scroll terus rasa boring. Apa hujung pangkal cerita aku Tatau ni. Apa apa je la lopak.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 10:34 AM | Show all posts
samshik replied at 9-6-2021 07:34 AM
Momod leh tutup dak thread sampah gini??? Ni tanya jujur ni tau.... Kang we olls cakap leklok lobena ...

setuju sgt
thread ntah apa2
bukan dh ada ke thread pasal puriz ni
xleh sambung kt situ ke???
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-6-2021 09:34 PM | Show all posts
denimlover23 replied at 7-6-2021 09:13 PM
Apooo ... ha2.. tercari2 mana gosipnya

sabor kita parking dulu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-6-2021 09:35 PM | Show all posts
lifeline replied at 9-6-2021 10:34 AM
setuju sgt
thread ntah apa2
bukan dh ada ke thread pasal puriz ni

sabor kita parking dulu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-6-2021 09:36 PM | Show all posts
Orkidcina replied at 8-6-2021 06:25 PM
Bosaaaaaannnnnnnn nexxtttttt

sabor kita parking dulu
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah klu btl preggy
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 09:31 AM | Show all posts
sian macam ramai tak raikan

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Anak langkawi ke anak karpet nilai?
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 09:57 AM | Show all posts
mabeles replied at 9-6-2021 10:32 AM
Page kedua aku scroll terus rasa boring. Apa hujung pangkal cerita aku Tatau ni. Apa apa je la lopak ...

masalahnya aku scroll page 1 terus jump ke page 6..
lepas tu aku jumpa komen uolss..
Ok la bye
boringgggggg kan
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 09:57 AM | Show all posts
boringggg..ceritanya apa dong
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:41 AM | Show all posts
Tahniah la kalau dah pregnant
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:50 AM | Show all posts
princessmiang replied at 9-6-2021 07:23 AM
Kalau mcm tu pemenat akan samakn dgn kisah maryam nabi isa plak....maklum la kiblat benak kan nilo ...

Win statement..betul ni..tersangatla setuju
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 12:08 PM | Show all posts
apa konklusinya?
Habis semua ahli keluarga dia dh ada thread sendiri.
apak dia ja kot yg xda
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:36 PM | Show all posts
forum ni klau xde thread lopa seminggu ble crash ke apo
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
sofinamini replied at 9-6-2021 09:37 AM
tiba tiba mama kentut preggy . hah ! keluar jus apa pulak nanti demi membuktikan m ...

Kalau neelofa nak dapat adik pun boleh je ucap beribu taniya

Wajah aciktini pun memang glowing lately. Ada isi orang kata
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list