Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
13716
View
136
Reply

[Jenayah] Pondan glamer diburu polis sebab tayang kopek palsu kepada 2 kanak-kanak pada pukul 2 pagi

[Copy link]

Author: Makcik.Kiah    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-6-2021 04:18 PM | Show all posts
Punat_button replied at 10-6-2021 11:44 AM
ini budak pondan baru nak up minta tips penjagaan kopek dari akak pondan senior celah mana groomin ...

tanya dah penah kena hisap tu bukan grooming ke? akak pondan sr mengajar pondan baru nak up.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 04:21 PM | Show all posts
djzara81 replied at 10-6-2021 10:54 AM
Khenzz.. Nisha Ayub mana? Libtards mana? Takkan pilih bulu je.

isu2 gini dorg senyap la tak berkutik. siapa nak ambik serius hal lgbtq yg lain kalau hal2 mcm ni dorang tak cuba jadi kan discussion. takkan jadi pondan kerja nak kongk*k je, takde ke pondan yg bermaruah sikit. elok lah org label dorang mental.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Bengkaknya muka safiuddin! Dah macam paraz mendosa!
Wadehel grooming BBNU?! Ya Allah selamatkan adik dua org tu. Safie ni over lah
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 04:51 PM | Show all posts
AdikSuka replied at 10-6-2021 04:18 PM
tanya dah penah kena hisap tu bukan grooming ke? akak pondan sr mengajar pondan baru nak up.

Child grooming is befriending and establishing an emotional connection with a child, and sometimes the family, to lower the child's inhibitions with the objective of sexual abuse.[1][2] Child grooming is also regularly used to lure minors into various illicit businesses such as child trafficking, child prostitution, cybersex trafficking,[3] or the production of child pornography.[4][5][6]

This crime has been proscribed in various ways since the International Convention for the Suppression of the Traffic in Women and Children, which was agreed in 1921 as a multilateral treaty of the League of Nations that addressed the problem of international trafficking of women and children. The proscribed traffic was international in nature at that time. The concept of localised grooming, in which gangs groom neighbourhood victims, was defined in 2010 by the UK Child Exploitation and Online Protection Centre.[7]


macam bukan.




Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 10-6-2021 03:48 PM
Sumber:
https://www.mcmc.gov.my/skmmgovmy/media/General/pdf/akta588bm.pdf


Thanks

Aku dah rec harap mod boleh bagi tacang.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:03 PM | Show all posts

Kalau siap tanya pernah kena hisap tu memang ciri2 online grooming

Sexual Stage: Desensitizing the Child
During the sexual stage, predators ask questions about the childs sexuality. They will ask things like, Are you a virgin? or will talk about masturbation. Some pedophiles talk in great depth about sexual activities with the child to desensitize them to the language and content. They do this to prepare the child for actual physical interaction.

Predators have been known to show children pictures of other children without their clothing in order to make it appear normal and natural. Some even take the child swimming naked together in an effort to play to the childs natural curiosity. The predator may introduce porn videos. For this reason, it is important to maintain an open line of communication with your children and act on anything that doesnt seem typical age-appropriate sexual curiosity.

Examples: The predator gives sexual-oriented compliments, exchanges sexualized pictures, and gives body and figure descriptions. They will say things like, you are sexy, ask the child to be their boyfriend or girlfriend, or ask for nudes and sexual text messages.
source
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo jadi zaman mujahid menteri agama ni mesti dah lunyai dia kena lahar dgn ummah.

Menteri agama baru krik2 je..x nak komen apa2 kew?
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni bukan kali pertama dia tayang tet** dia. Dlm mggu ni i tak ingat hari apa..i tgk live dia dlm kul4.30 pagi dia ada londehkan baju. Tp kejap jela. X sempat nk ss
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Makcik.Kiah replied at 10-6-2021 08:22 AM
Ini tak dikira aurat sebab bukan diantara pusat dan lutut

Tu dia tunjuk masa bila ya? Peliknya kata buat kan tek tu kenapa tak elok? Macam tek lanjut plak ingatkan jenis bulat tegak.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
cekgihani replied at 10-6-2021 09:21 AM
Ni bukan kali pertama dia tayang tet** dia. Dlm mggu ni i tak ingat hari apa..i tgk live dia dlm kul ...

Sanggop ye  korang ngadap live si Poodin ni. Agent Ratu Alam Semesta kaa?
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
loQlaQ replied at 10-6-2021 02:11 PM
psychedelic mushroom?

Yass. Psilocybin.  Meols baru berkesempatan gugel
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 10-6-2021 03:36 PM
Ic tq, rosaknya budak ni baru form3 ngabihkan duit beli dadih. Nanti weng tak dapat duit dikerat m ...

Banyak je mcm tu. meols penah jumpa kes tak dpt dadah habih diugut bunuh, cederakan diri, dengar suara sana sini. Haih. Muda2 jadi gini. Si bapok dua ekor ni pegi encourage pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
wanawina replied at 10-6-2021 09:51 AM
Banyak je mcm tu. meols penah jumpa kes tak dpt dadah habih diugut bunuh, cederakan diri, dengar s ...

Muda2 pula tu, rosak masyarakat, dah nanti nyusahkan jiran tetangga, seremmm
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
pekanwoohoo replied at 10-6-2021 02:07 PM
Kan. Mula mula masa tak tahu sajat tu sebenarnya wanita berbelalai, pernah jugak terfikir yang bol ...

Aku pun ingat sajat tu pompuan... Duluuuuuuuuuuulah... Lupanya abg2..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Serius lah??!!!! Grooming gila ni, tangkap lah pedo. Ni yang kantoi, yang belakang2 kita pedo chat ngan budak2. Eh fakkk...  selalunya dorang akan chat2 gurau2 then makin lama makin serius, makin berani
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
n3ar replied at 10-6-2021 09:45 AM
dulu bukan main JAKIM serbu la siasat la apa geng pondan ni..pastu sampai ke sudah senyap takde tind ...

Ni kesalahan di luar bidang syariah..berkait kanak2...nanti kang nak check apa hukuman dia...harap kena la...fuh..bebdk2 tu..dah la dlm news ni kiar abis ig korang ye
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
cha-cha replied at 10-6-2021 07:04 PM
Serius lah??!!!! Grooming gila ni, tangkap lah pedo. Ni yang kantoi, yang belakang2 kita pedo chat n ...

Ramai je laki melayu ni nk gay jdi pondan. Lelaki melayu yg str8 ni rela lg berkawan dgn pondan dari gay
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
allshares replied at 10-6-2021 01:32 PM
Ya betul, pudin. Emang dasar pudin muka jantan makeup scary gile mcm patung kayu

Hahaha! Marah ke tu?
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam pelik je kejadian kopek tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
X salah aku dadah.. Aku pernah baca ttg magic mushroom ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list