Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
16681
View
136
Reply

[Jenayah] Pondan glamer diburu polis sebab tayang kopek palsu kepada 2 kanak-kanak pada pukul 2 pagi

[Copy link]

Author: Makcik.Kiah    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-6-2021 08:58 PM | Show all posts
buruknya safiey ilias dah macam cicit alien workshop
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 09:00 PM | Show all posts
Bosan



Malaysia mmg dah ada cabang ke arah negara Liberal

anwra tu lagi liberal


cakap saja konon padahal mcm xserius nak  tangkap punnnnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
ngeri nya tengok hantu kopek...ingatkan mitos mase kecik2 je...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Cepatlah tangkap pedo2 sial ni
Xkan nak biar terlepas
Bahaya betul
Rosak budak2
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
sorry nk tanya... diorg ni beria buat ketet buat poen sgale tu menda alah tu mmg blh trigger napsu diorang ke.. diorg blh stim ke klau ketet diorg tu kena gentel.. beria berabih duit tp layut smacam je
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Celaka tul dok ajar budak bju merah tu jd bottom
ishh bawah umur kot
Klu dh bsar lantak kau lah
Budak2 kot
Eh sial laa
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Mushroom atau shrooms ni seakan ganja effect dia tapi dari cendawan kulat

Ada bnda ni dlm drama Vikings and muvie Midsommar
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
darkness replied at 10-6-2021 03:59 PM
Punya bang*** tayang susu tidak siap tu. Cubalah ajar budak tu benda elok sikit..bodoh tul 2 ekor po ...

Kat tiktok pun ada budak bodoh dok fitnah watak opah dgn tok dalang tu skandal bagai
Pastu acah2 otak travel fikir hal sx
Bodoh punya org , sndri x pernah tgk upin ipin betul pastu xtau opah dgn tok dalang tu adik beradik pastu tuduh bukan2
Sial perangai dgn kartun kanak2 pun nak di sexual kan cmtu
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
matryoshka replied at 10-6-2021 10:09 PM
sorry nk tanya... diorg ni beria buat ketet buat poen sgale tu menda alah tu mmg blh trigger napsu d ...

Puting lelaki kalau digemtel atau dhisap pun sama je boleh stim n rasa sedap cam ppuan kena
Tapi pondan yg bedah tek tu i xtaulah boleh rasa lagi ke tak area puting tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:42 PM | Show all posts
dah tangkap ke belum.. jauh sgt ke

kemain ya. kalau ngata agung 24 jam terus kau tangkap.. wpun benar
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:43 PM | Show all posts
menteri Rina mana?
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
clarizsa replied at 10-6-2021 10:36 PM
Puting lelaki kalau digemtel atau dhisap pun sama je boleh stim n rasa sedap cam ppuan kena
Tapi  ...

owh ok... tq sis
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
budak2 yg dua org tu patut kena hangkut bwk pegi kaunseling skali ngan makpak diorg...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:09 PM | Show all posts
dani-rox replied at 10-6-2021 05:03 PM
Kalau siap tanya pernah kena hisap tu memang ciri2 online grooming

source

to me these acts (e.g. bertanya pernah kena hisap) are alarm calls tapi maybe masih tak cukup for a case of grooming. Kelucahan melampau maybe?

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
clarizsa replied at 10-6-2021 10:32 PM
Kat tiktok pun ada budak bodoh dok fitnah watak opah dgn tok dalang tu skandal bagai
Pastu acah2  ...


Kalau dah otak penuh sex siang dan malam, watak kartun pun jadi. Sampai bodoh nak tarik viewer dr budak2 berbekalkan watak kartun upin ipin..bodoh bertiang tiang. Perangai setan semuanya
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Mempergiat usaha mencari hmm
Terrorist di malaysia boleh dikutip satu satu, pondan-pondan tak jumpa ya
Fed up aku
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:36 PM | Show all posts
Buritan replied at 10-6-2021 09:35 AM
Mak pak pun tak tau kat mana agaknya dahhh.. byk mcm tuu.. tanye mana mak ayah mana.. tak tau.. ta ...

Ur komen wat i takut what became of our future. What's the point org  dok branak kalau ank2 xtjaga? Bukan ka dh lari matlamat u nk bgelar seorg ibu/bapa? Hak ank2 trabai. Alih2 jd sampah masykt ja. Sedihhhnyaa

**Bukan u tau. I'm talking in general
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:48 PM | Show all posts
Parents take note ahhh..ank2 dok wat apa la niiii. Jgn sua gadjet & hope leh hidup aman2,ank2 xdak ganggu.  Aku hat join suma group sek ank2 even group sembang santai budak2 ni pn ya ampunnnn.. sticker boobies & penis ni dh jd mkn hari2 dh. Bebas yaaa. Aku nk tnya kt group makpak psl mnda ni takut depa tsinggung.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:49 PM | Show all posts
Punat_button replied at 10-6-2021 11:09 PM
to me these acts (e.g. bertanya pernah kena hisap) are alarm calls tapi maybe masih tak cukup for  ...

kelucahan melampau? istilah tuh utk seksyen 337e kanun keseksaan
Merangsang kanak-kanak
(bawah 14 tahun) untuk
melakukan kelucahan
terlampau dengannya atau
orang lain.


Jgn silap faham, grooming nih adalah satu proses predator utk mengumpan dan mendptkan kepercayaan mangsa - it allows offenders to slowly overcome natural boundaries long before sexual abuse occurs. ada yg nampak inesen dan harmless. salah satu drpdnya bertanyakan soklan kena hisap tu la. it's a desensitization via discussion of sexual topics.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
wujud lagi rupa nya si pondan xsiap nie.. Haa blh dah to larik join sajad kat thai nun.. Btw ketek to dia bt yg bajet punya ka.. buruks bebenor ghupernya. To pon gigih nak show off
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list