Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
12701
View
136
Reply

[Jenayah] Pondan glamer diburu polis sebab tayang kopek palsu kepada 2 kanak-kanak pada pukul 2 pagi

[Copy link]

Author: Makcik.Kiah    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-6-2021 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
imransulaiman replied at 10-6-2021 08:18 PM
Hahaha! Marah ke tu?

Tak marah, iols tgh jujur jurrr
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
batusembilan replied at 10-6-2021 09:41 AM
anak2 aku pun dok ketagih gadget jgk.....main tiktok ig etc......

tp aku wajibkan main hp lapto ...

Bagus cara ko.. senang nak pantau kan
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Makin buruk muka dia .. seburuk kelakuan dia
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Ig sapie dah lenyap ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 01:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Acik rina oi! Dah dah lah tu tengok cermin.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:16 AM | Show all posts
matryoshka replied at 10-6-2021 10:09 PM
sorry nk tanya... diorg ni beria buat ketet buat poen sgale tu menda alah tu mmg blh trigger napsu d ...

boleh..
macam tek tu... puting dia original....
still boleh rasa geli2 gitu..

mcm ponen kat bawah tu pun iya boleh...
sbb dia still boleh keluarkan air mani lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 09:08 AM | Show all posts

tak, mushroom tu sejenis yang mengkhayalkan. bukan kote.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:16 AM | Show all posts
wanawina replied at 10-6-2021 12:29 PM
mushroom tu dadah sis. tapi meols tak ingat nama chemical dia.

magic mushroom org panggil kan..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:31 AM | Show all posts
edee_91 replied at 11-6-2021 09:08 AM
tak, mushroom tu sejenis yang mengkhayalkan. bukan kote.



ye jugak. sbb bila tengok balik, budak tu tanya mushroom ada tak?
pastu sengal 2 ekor tu kata mushroom dadah tu tak ada.
mushroom ori ada la. nak?

so i refer pada mushroom ori . hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 12:33 PM | Show all posts
Cik_jantung replied at 11-6-2021 12:28 AM
Bagus cara ko.. senang nak pantau kan

ye betul.

nk larang mmg x boleh. nnti anak2 memberontak pulak. lg pun xnk lh halang perkembangan diorg dgn teknologi skrg.

so cuma bg jadual shj. dari jam sekian2 shj blh pegang hp dan laptop/macbook.

semua kt hall shj tak boleh bawa masuk bilik. so, xde la anak2 nk buat yg karut2.

nmpk je x ikut peraturan terus tegur. xde bg peluang.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 10-6-2021 11:49 PM
kelucahan melampau? istilah tuh utk seksyen 337e kanun keseksaan



Aku rasa soalan dia boleh kena charge 'grooming' ka dua pondan ni based on soalan hisap2 tu?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
kucingitam replied at 11-6-2021 10:16 AM
magic mushroom org panggil kan..

Bahasa laymannya betul.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus dah tahan....menakutkan lah..Malaysia ni negara Islam ke tak....apasal Jabatan Agama Islam buat tak tau jer hal ni n biarkan pondan2 ni berleluasa.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Kata dah tangkap...btul ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Nape nak tunjuk tetek dia

nak ajak budak2 tu jadi pondan macam dia ka
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
cik_chili replied at 10-6-2021 01:01 PM
Gapo dio mushroom?

Sejenis dadah.. Effect khayal dia lebih kuat dpd ganja.. Lebih kurang macam syabu.. Daun dikeringkan pastu dgulung dlm rokok.. Rate harga dlm rm80-100..
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2021 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
tipahketipung replied at 10-6-2021 05:47 PM
Sanggop ye  korang ngadap live si Poodin ni. Agent Ratu Alam Semesta kaa?

Bukan nk tgk sangat pun. Sbb naik noti, so i pn buka la jap
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list