Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
16649
View
136
Reply

[Jenayah] Pondan glamer diburu polis sebab tayang kopek palsu kepada 2 kanak-kanak pada pukul 2 pagi

[Copy link]

Author: Makcik.Kiah       Show all posts   Read mode

Post time 10-6-2021 09:45 AM | Show all posts
Catpaw replied at 10-6-2021 09:32 AM
mushroom tu ape... macam ketum ke?



mushroom to k*t* dia la
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 09:46 AM | Show all posts
maka pupus la sorang lagi pondan lari ke thailand. pondan lain senyum sinis sebab competition makin kurang hiks
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
hyunniesSS501 replied at 10-6-2021 01:45 AM
mushroom to k*t* dia la

ingatkan benda alah dadah tu semua
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Budak2 semenjak tak sekolah ni apa lagi hiburan memalam buta. Sila siasat sekali mak bapak bebudak yang terlibat esp. yang pakai t-shirt hitam tu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:24 AM | Show all posts
Catpaw replied at 10-6-2021 09:53 AM
ingatkan benda alah dadah tu semua




sedey kan. vangang punya pondan 2 ekoq nih
bila budak tu tanya k*t* besar tu brp inci pura2 terperanjat
vangang
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Punya la buruk safiey Ilyas bila jadi pondan. Ya ampun tlg la insofff muka jantan nau2.

Tiba2 terasa nk tertawa pula bila ingat blk org ramai dulu kemain puji safiey dah insofff. Dulu forumer panggil safiey ni ape eh? Mcm ade nama panggilan lupa plak tetiba
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:51 AM | Show all posts
allshares replied at 10-6-2021 02:30 AM
Punya la buruk safiey Ilyas bila jadi pondan. Ya ampun tlg la insofff muka jantan nau2.

Tiba2 ter ...

sesumpah kot nickname dia..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:59 AM | Show all posts
Ini dikira gangguan seksual pada kanak-kanak. Hantu berdua ni dah dikira pedophile.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:10 AM | Show all posts
apasai kepala syafiee tu macam pennywise?

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah boleh berkuntum dengan sajat di thailand
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Its time to put a stop...masuk penjara..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni join FM ke or scammer tanggung lain mcm aje kaya dan menonjol diri
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
jgn lari ke siam pulak ye sapiey
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
tipahketipung: Dah korang gi follow hantu kopek ni dah kenapa?Pensyarah pun....

rasanya pensyarah tu tk folo pun.mungkin dia baca news or ada org share.mcm i pun tk folo tp baca la kisah n vid org share kt cari ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
mak ayah bebudak tu pun apo hal..kalau aku la..aku lepuk jer ank aku mlm2 tak tdo lg..hp pun blh bg main sekali sekala jer ke xblh ke
.geli la sapi ni..lg sorg tu pondan tu nama apa? nk jd pondan tu..pondan je la..jgn buat gila ajar bebudak..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
menyirapnya aku tgk walau separuh....

merosakkan budak2 la..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:47 AM | Show all posts
Acik2 jangan hanya kecam pihak berkuasa tak ambil tindakan, sharelah what is the offence?

sama2 kita belajar.

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:48 AM | Show all posts
safiey tu tak padan dengan ada depression ya? sundal punya pondan. part2 grooming ni, geng lgbtq takde sepatah dua kata ke? part perempuan kena rogol dgn ustad kemain geng2 woke lgbtbabi nak bagi pencerahan. rosak.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 12:04 PM | Show all posts
budak tu pun saman sekali
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 12:29 PM | Show all posts
Catpaw replied at 10-6-2021 09:53 AM
ingatkan benda alah dadah tu semua

mushroom tu dadah sis. tapi meols tak ingat nama chemical dia.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list