Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
18024
View
250
Reply

Penarik Sebelum Tidur, Syatilla Melvin Tayang Koleksi Baju Tidur Seksi Untuk Suami

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-6-2021 10:52 AM | Show all posts |Read mode
Syatilla Melvin ada berkongsi tips rumah tangga bahagia.


Dalam video yang dimuat naik di Intagram, isteri Syaheizy Sam ini menayang beberapa koleksi baju tidurnya yang seksi.




Foto: IG




Kata Tilla, setiap isteri digalakkan mempunyai baju tidur begini untuk menarik suami setiap kali sebelum tidur.


???Tips. Isteri make sure ada BAJU MENARIK utk suami, xperlu banyak janji adaaa.




  



  



???Kadang kita rasa benda tu terlalu simple utk difikirkan, tp teramatlah besar impact kalau kita buat! Percayalah,??? tulisnya di Instagram.


  



Tambahnya lagi, ???Yg kaki makan jamu tu xpayah cakap lah, kompom dh prepare lama dah."


Di ruangan komen ramai yang bersetuju dengan Tilla termasuk rakan-rakan artis.




  



  



Antaranya Rozita Che Wan dan Ramona Zamzam.








So, korang ikutlah nasihat penjual jamu ni UNTUK suami lebih sayang. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:56 AM | Show all posts
boleh la teruskan dengan tutorial teknik2 berjimak pulak. onlyfans kan ada
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Baju seksi aku murah murah jahh.. sepende koyak.. baju dlm koyak.. freee jahhh..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Seems desperate la dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:03 AM | Show all posts
gelinya.tak malu ke tunjuk mcm tu?org dah terbayang bdn ko dah nok.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:04 AM | Show all posts
ziziqqq... tu pun nak bagitahu...
mentang2 jual produk berjimak sampai katil runtuh...

kalau laki kau dan kau tu rupa herlok takpe jugak...
ni masing2 rupa so so je lepastu muka cepat tua..

yang jantan macam ikan keli... yang betina macam ikan cencaru....
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Erotic jazz touch tu amender?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:06 AM | Show all posts
desperate nau pompuan ni..semua benda nak tunjuk, nak share..takut nnt ujung2 kena cerai plak..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:07 AM | Show all posts
dia rasa orang x tau ke kewujudan barang2 sebegitu...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku yg freehair ni pon malu tgk kau tunjuk2 baju seksi utk laki kau tu lps tu nnt laki2 duk dm benda kotor kat kau jgn plak kau buat report polis. Pdhal diri sendiri mengundang!
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:11 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 11-6-2021 11:04 AM
ziziqqq... tu pun nak bagitahu...
mentang2 jual produk berjimak sampai katil runtuh...

hahaha.....adoiiiii!!! tak pernah tak kelakar la komen kak duda ni..fitammmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:11 AM | Show all posts
najisnya marketing dia nie yihh . tak malu keeeee .
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Tk semua laki tertarik dgn lingerie
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:13 AM | Show all posts
dah kenapa nak kena tayang baju seksi segala bagai
laki kepam ko dah tebantut napsu tengok ko mcm mana?

cuba cek ntah2 ada diabetis.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Malunyaaaa wey pos gini untuk tayangan umum
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Malunyaaaa wey pos gini untuk tayangan umum
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:16 AM | Show all posts
kata business makeup timbang kilo nya laku keras sampai dah level jutawan adik buradik.
Tak cukup jutawan nak jadi billionare ke sampai jual ubat jimak

Yang si hero terakhir malaya....asik berjimak  sampai macam lorry pecah  

Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:20 AM | Show all posts
ohhh...memang benda2 yg melibatkan aib dan maruah boleh tayang2 utk kebanggan diri & pengikut eh?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:21 AM | Show all posts
takde la sexy sgt baju ko nyahhhh balik2 pattern sama jahhh iols tengok
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:22 AM | Show all posts
perrghhhh gangguan seksual ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list