Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
123Next
Return to list New
3716
View
49
Reply

Macam Mimpi Jadi Kenyataan! Aina Abdul Teruja Ditemu Bual TV Korea Selatan

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-6-2021 05:35 PM | Show all posts |Read mode
Ramai kagum dengan kebolehan Aina menyanyikan lagunya, Sepi dalam versi bahasa Korea.


Terbaru, penyanyi itu mengharumkan nama Malaysia apabila muncul dalam program televisyen Korea Selatan berjudul Simply Kpop Con-Tour.




Kredit foto: IG




Menurut Kosmo, dalam program yang disiarkan malam tadi (waktu tempatan) di stesen Arirang TV Korea itu, Aina ditemu bual dua pengacara iaitu Kevin dan Jacob daripada kumpulan The Boyz.


Berkongsi sedutan itu di Instagramnya, Aina berkata dia bangga dan bersyukur dijemput menjadi tetamu undangan untuk ditemu bual dalam program berkenaan.


Ketika ditemu bual, Aina mengakui teruja dapat ditemu bual. Bagai mimpi menjadi kenyataan, katanya.










Kredit foto: IG




Menerusi rancangan itu, Aina turut memukau penonton dan pengacara terbabit apabila diberi peluang menyanyikan sedikit lagu daripada penyanyi negara itu, Ailee yang berjudul I Will Go To You Like The First Snow.


Kelihatan seorang pengacara terbabit menggosok lengannya kerana meremang mendengar nyanyian Aina.


Malah, nyanyian lagu Sepi dalam versi Korea juga mendapat sambutan daripada penonton.




  



Melihat ruangan komen, ramai berbangga dengan Aina termasuk Ernie Zakri dan Janna Nick.




Kredit foto: IG




Kalau Aina dapat berinteraksi dalam bahasa Korea dengan Kevin dan Jacob mesti lagi mantap kan? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Pandai dia converse in english.
Tak ramai singer malaysia melayu yg pandai.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
X malu Malaysia ada talent camni.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagu sepi tu berulang2 kali aku dgr terutamanya korean version sbb lg best dr malay version
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
bangga gila aina. moga dpt jemputan ke show kpop lps ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka semua lagu dia ..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Congratz aina
Semoga mendunia di dunia kpop
Wakil singer Msia di korea, selepas Shila di China n Yuna di US
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Aikiko replied at 15-6-2021 10:23 PM
Congratz aina
Semoga mendunia di dunia kpop
Wakil singer Msia di korea, selepas Shila di China n Y ...

korea tak pandang foreigner biasanya. contoh, lisa.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:06 AM | Show all posts
iols memang suka je dia... lagu dan suara dia memang sedap... cuma lagu dia tak hit sangat je...

semoga laris la rezeki dek aina supaya dia boleh kumpul duit untuk buat laser kulit dia yang berlubang2 tu...
mesti nampak wangi berganda2...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Tengkiu aina.. Atleast ada la jugak yg buleh mesia bangga dr dok jaja cter bipolar, meroyan ex laki atau cter pasal mengidan beg tgn elveh...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:37 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 16-6-2021 01:06 AM
iols memang suka je dia... lagu dan suara dia memang sedap... cuma lagu dia tak hit sangat je...

...

Bolehla sheols buat kat korea sinun
Tup2 ada talent company berminat nak sponsor
Bdw apa citer kaka rossa under sm...senyap sajork hanya dgar nak/collab ngan soju utk single
Tapi xpenah dgar pon
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:39 AM From the mobile phone | Show all posts
wasssup27 replied at 16-6-2021 12:59 AM
korea tak pandang foreigner biasanya. contoh, lisa.

Yaka??
Bukan lalisa ni sangat mendunia ke kat sana?
Or just luar korea es.us sinun
Tapi3X lisa bukan powervocal punn
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 04:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Lagu aina ni sedap2 didgr
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 07:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah. Suka. Suka. Suka.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 07:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagus Aina ni....semoga lebih berjaya Dan bersinar
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 11:10 AM | Show all posts
tahniah dek Aina n team pengurusan yang setia bersama2
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Aikiko replied at 16-6-2021 02:39 AM
Yaka??
Bukan lalisa ni sangat mendunia ke kat sana?
Or just luar korea es.us sinun

lisa lebih kepada international. banyak je artis yang kita rasa dia famousnya dekat SEA tapi penerimaan dekat korea biasa biasa. terutama foreigner la. dan dalam group memang boleh nampak jualan merch/solo project lebih memihak kepada korean member.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:31 PM | Show all posts
wasssup27 replied at 16-6-2021 11:44 AM
lisa lebih kepada international. banyak je artis yang kita rasa dia famousnya dekat SEA tapi pener ...

even bayaran si lisa pon yang terendah berbanding BP yang lain tak silap...sebab dia bukan Korean je. Motif meols tau?
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 16-6-2021 01:31 PM
even bayaran si lisa pon yang terendah berbanding BP yang lain tak silap...sebab dia bukan Korean  ...

dah la ambil artis negara tu sebab nak famous kat SEA tapi diskriminasi amat ketara. tu belum lagi chinese member yang asyik la kena cancel dek knetz yang acah terpaling support america. huhuhu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:26 PM | Show all posts
tahniah aina abdul..

i mmg suka tgk malaysians menaikkan nama malaysia secara positif..

tak kira dorang di dlm negara atau luar negara..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list