Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
12Next
Return to list New
4523
View
29
Reply

Safiey Illias dah bebas ke uoll?

[Copy link]

Author: Burong_Hantuk    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-6-2021 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by Burong_Hantuk at 16-6-2021 12:25 AM

Hi uoll,baru kejap tadi bukak pesbuk..tup tup ternampak Safiey Illias update Gamba hall Umah dia kat FB story ...

Semalam pun geng2 pondan Ada bagitau Dalam IG live dorang Yang safiey Illias dah Ada kat Umah sedang berehat..

Harap2 Lepas nih, safiey Dan geng2 pondan belajar daripada kesilapan..
Kasehan geng2 pondan nih tak sedar Yang diri dorang cuma digunakan Oleh anak2 ikan Dan budak2 bottom
Untuk tambahkan jumlah follower jah...

Tu belum lagi jejan2 murahan Yang ambil kesempatan untuk tumpang buat marketing Jual minyak belacak,Jual spender,Jual Segala time masuk Dalam IG live Umah pondan2 acah populerrr..




Usahawan kosmetik dan rakan direman 3 hari
Info berkaitan,sila rujuk post yang lepas:
https://www.facebook.com/groups/756572531692398/permalink/768031413879843/

BANGI C Seorang usahawan kosmetik dan rakannya yang didakwa membuat komunikasi lucah dan amang seksual dengan kanak-kanak di bawah umur direman selama tiga hari di Mahkamah Majistret Bandar Baru Bangi di sini hari ini.

Perintah reman bermula hari ini sehingga Ahad ini itu dikeluarkan oleh Hakim Effandi Nazila Abdullah yang bertindak sebagai Majistret.

Sejurus selepas prosiding reman selesai, peguam Nursyafiqah Zamani yang mewakili kedua-dua suspek ketika ditemui memberitahu, mereka didakwa Seksyen 12 dan 15 Akta Kesalahan Seksual Terhadap Kanak-Kanak 2017.

Terdahulu semasa gambar dirakam, usahawan kosmetik dan rakannya dan rakannya yang memakai baju lokap itu sempat berseloroh dengan pihak media mengatakan tak baik tau.

Semalam Kosmo! Online melaporkan polis mengesahkan sudah membuka kertas siasatan berkenaan pemilik akaun Instagram dikenali sebagai safieyillias94 dan pipinatasha yang didakwa membuat komunikasi lucah dan amang seksual dengan kanak-kanak di bawah umur.

Ketua Polis Daerah Kajang, Asisten Komisioner Mohd. Zaid Hassan berkata, siasatan dilakukan selepas polis menerima laporan daripada seorang pensyarah universiti awam.

Menurut polis, pengadu membuat laporan selepas melihat pautan siaran langsung di laman Instagram milik safieyillias94 yang juga hos bersama pemilik IG pipinatasha.

Semakan mendapati individu itu turut berpakaian menjolok mata serta menunjukkan aksi penggunaan vape (rokok elektrik) kepada kanak-kanak di bawah umur itu.

Sebelum itu media melaporkan, bimbang aksi lucah dipamerkan Safiey Ilias membabitkan kanak-kanak bawah umur ditayang untuk tontonan umum, seorang pensyarah membuat laporan di Balai Polis Bandar Baru Bangi.

Pensyarah itu berkata, laporan dibuat bertujuan menggesa pihak berwajib segera mengambil tindakan terhadap usahawan kontroversi itu yang menggunakan saluran Instagram Live miliknya sebagai platform untuk melakukan dandanan seksual ke atas pengguna media sosial yang dipercayai baru berusia 14 dan 15 tahun itu.

KOSMO! ONLINE
IMG_20210616_001037.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-6-2021 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Bengkak muka safiey dalam gamba NIH..rambut pun dah macam dawai sental bontot kuali
FB_IMG_1623773530481.jpg
FB_IMG_1623773525774.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 16-6-2021 12:23 AM
Bengkak muka safiey dalam gamba NIH..rambut pun dah macam dawai sental bontot kuali

Kecik sgt gambar..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Rasa2 dia kena tahan dalam lokap tu ramai2 tak? Kena buli tak dia dlm lokap?
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 07:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Deme nih voley insap ka? Insap kejap jahh.. pastu buat lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 10:03 AM | Show all posts
kenapa kerajaan DAP cepat sgt lepaskan heshe neh?
agama isleee dipijak2 semudahnya sekarang..... haaaa takbirrrrr!!!
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Tu ig baru dia ke?
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 11:50 AM | Show all posts
stress muka abam pulis sebelah tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Zaman2 kejatohan.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 11:51 AM | Show all posts
Reman 3 hr je..dh bebas la tu sementara tggu naik court badminton..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Kasihannya pondan Jimmy Neutron ni.
Moga tabah menghadapi dugaan2 yang di timpa.
Cuma nak sarankan dia pergi buat balik kopek tu.
Yang sekarang ni lebih baik doktor tu pasang dekat leher terus. Tinggi sangat dek.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka sapie teruk mase kene reman. Merah mcm terbakar. Bayangkan kene sumbat setahun dlm penjara, x bole jumpa doc aesthetic dia tu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:03 PM | Show all posts
amboiii luasnya dahi dia...
da macam flowerhorn da...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:27 PM | Show all posts
kena ikat jamin lah tu...duit berkepok
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Wahhh kuat kabel nya
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:31 PM | Show all posts
xde ke undang2 utk banned org2 cani dr gn medsos?
very2 bad influence to youngster depa nih..
duit byk otak xde
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:32 PM | Show all posts
nicolebaby replied at 16-6-2021 02:27 PM
kena ikat jamin lah tu...duit berkepok

berkepok kepok... berkepok kepok...
prestigious life... kondo worth 1 million
facing KLCC..

Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Perawankota replied at 16-6-2021 02:45 AM
Rasa2 dia kena tahan dalam lokap tu ramai2 tak? Kena buli tak dia dlm lokap?

Trans ni ada lokap asing untuk mereka saja.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
laksmanabentan replied at 16-6-2021 01:32 PM
berkepok kepok... berkepok kepok...
prestigious life... kondo worth 1 million
facing KLCC..

Kenswington tu hauk. View klcc nun jauh sana. LOL. Lg jelas view bangunan simpan mayat, bakar mayat. Surrounding pon hauk namatey.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:52 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 16-6-2021 03:43 PM
Kenswington tu hauk. View klcc nun jauh sana. LOL. Lg jelas view bangunan simpan mayat, bakar maya ...


betul uollsss... worth 1 million datang dari mana pun tak tahu..
kecik jer tu apartment tu..

tapi tetap
duit berkepok kepok... berkepok kepok...

Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list