Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
123Next
Return to list New
6881
View
43
Reply

Anak Dayah Bakar fotogenik, selalu senyum ketika bergambar buat ramai "geram"

[Copy link]

Author: bubuk_bearbear       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-6-2021 03:09 AM | Show all posts |Read mode








Hampir 7 bulan berpindah ke  Canberra, Australia kerana mengikut suaminya Kapten Hanif yang kini berkidmat disana, pengacara dan penyanyi, Dayah Bakar atau nama sebenarnya Nur Hidayah Datuk Abu Bakar Johar, 31, kini sering berkongsi "moment" indah bersama suami dan anaknya di Instagram untuk tatapan peminat setia di Malaysia.







Sejak akhir-akhir ini gelagat anak lelaki Dayah Bakar, Achbar Muhammad Fahri sangat mencuit hati wargamaya terutamanya pengikutnya di Instagram.


Mana tidaknya, baru berusia lebih 11 bulan selepas dilahirkan pada Ogos tahun lalu, Achbar Muhammad Fahri atau mesra disapa Fahri dilihat sering tersenyum ketika bergambar.



  



  








Melihat posting terbaharu Dayah Bakar ini, sekali lagi membuatkan ramai wargamaya membanjiri ruangan komen kerana merasa "geram" dengan kecomelan anak lelakinya itu.














Comel kan, memang fotogenik! Alahai geram. - CARI








Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Nasib baik la aku tak tergolong dlm semua org yg geram tu {:run
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols kalau tengok kucing dan arnab rasa geram nak peluk2 je. Tapi bila tengok anak manusia terus poker face, dari elok2 ceria terus kemurungan.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Husband dia kursus je kan. Agaknya berapa tahun tu. Ramai juga askar kita kat sana baru tahu
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 06:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Tomeynya deme sekuarga
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Daddy dh dpn mata kan. Apa lg. Sengih la Hari2.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 07:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Comellll..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 08:32 AM | Show all posts
ai jeles je sbb die dpt berpeluang duk aussie yg bebas merata tanpa mask
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 08:45 AM | Show all posts
Dayah ni penyanyi dan pengacara??
mmmmmm sorry.... I tak kenal....
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau sekadar pasal anak senyum, orang geram, tak payah la bodoh bukak benang gosip!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 09:47 AM | Show all posts
budak sume comel....
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Alalalaaaa tomei nyeee
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Cute gila anak dia.Baby selalu mana nak senyum
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 10:55 AM | Show all posts
budak kan sume comel
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 11:06 AM | Show all posts
masa senyum, masa tido memang comel belaka. tahniah la mak2 muda yang ghajin menunggu take demi nak shoot anak tengah senyum. ko ingat keje senang?

masa tengah tantrum haaaaa...ko rasa nak masukkan balik je dalam perut
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni berlakon citer apa?
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Straya replied at 16-6-2021 09:57 AM
Cute gila anak dia.Baby selalu mana nak senyum

ank betty rahmad muka senyum.. dan telatah...comel
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Straya replied at 16-6-2021 08:57 AM
Cute gila anak dia.Baby selalu mana nak senyum

Mostly retis2 punya anak looks like happy babies. Ada la juga nampak baby retis yg macam selow sikit.
Anak Dayah ni antara yg ketara a happy baby.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 09:01 PM | Show all posts


dia asal dari hos projek 3R sekali jasmine suraya chin, lepas tu jadi hos borak kopitiam tv3.. pernah jadi dj gak kat radio 1M4U fm..berlakon macam tak pernah kot?


Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
sikatkutu replied at 16-6-2021 09:01 PM
dia asal dari hos projek 3R sekali jasmine suraya chin, lepas tu jadi borak kopitiam tv3.. perna ...

Ok..aku xtgk sma tuh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list