Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
1234Next
Return to list New
5079
View
67
Reply

Lufya Penat Difitnah, Tunjuk Bukti Bukan Antivaksin

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-6-2021 04:39 PM | Show all posts |Read mode
Lufya Omar bengang bila masih ada yang tak berhenti memfitnah dirinya sebagai antivaksin.


"enatlah. Letih dengan fitnah dan soalan yang bukan-bukan. Ada lagi yang mesej (DM) nak menuduh saya macam-macam.




Foto: IG




"Fya nak beritahu yang Fya bukan antivaksin. Penat nak layan perkara-perkara yang macam ni.


"Yang penting pilih vaksin yang terbaik dan halal. Lepas ni sudah-sudahlah nak bangkitkan tentang isu vaksin ni. Buatlah sesuatu yang lebih bermanfaat sesama manusia,"tulisnya di Instagram.




  



Pelakon ini juga ada memuat naik screenshot status vaksinasinya di aplikasi MySejahtera.


Di ruangan komen, ramai yang meminta agar Lufya bolayan sahaja segala DM atau komen yang negatif.




  



Sebelum ini kecoh jadinya apabila Fara Hanim menuduh Lufya dan Rita Rudaini sebagai antivaksin.


Bagaimanapun selepas itu Fara tampil memohon maaf kepada kedua-dua selebriti tersebut.


  





Kesian Lufya, kan dah bagi bukti tu, dah sahlah dia bukan antivaksin kan? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
minta puji la dia ni, so boring
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru register keeeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
1 June baru daftar. 17 Jun dah vax. Padan la marhein neroyan
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Kecohhhh lah ko.. Takda sapa pun ambik tau hal ko selain ketiak becak..
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ambik vaksin apa? Cepat nau nau dapat
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
bedahmenjuyah: 1 June baru daftar. 17 Jun dah vax. Padan la marhein neroyan



Tp kakak aku pon dpt confirmation x smpi seminggu die daftar... Serius terkejut... Bkn nye golongan berisiko pon... 28hb die daftar... 6hb dh  vaksin
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
bedahmenjuyah replied at 22-6-2021 04:48 PM
1 June baru daftar. 17 Jun dah vax. Padan la marhein neroyan

Iols register bulan 2
Masih meroyan tak dapat2
Hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Aik dh dapat second dose appointment??? Kau amik vaccine apa sis??? Mesti golongan sinovac atau pfizer ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow. Knp x gtau reg lewat lg dpt awal??,
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz: Iols register bulan 2Masih meroyan tak dapat2Hahahahaha



Rata2 i baca yg daftar bulan 2 ramai betul x dpt lg. System error kah??
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
bedahmenjuyah replied at 22-6-2021 04:48 PM
1 June baru daftar. 17 Jun dah vax. Padan la marhein neroyan

Kann..Aku sejak awal bulan dah register tak dpt  update apa lagi...pastu kwn aku suh daftar semula bg nampak yg ada poskod dulu...dulu dulu diaorg ckp tak perlu daftar semula kan...aku daftar semula pun awal bulan tiga juga still takde apa apa update...ke update ni kena guna tenaga manusia utk check satu satu permohonan?
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
1June daftar, 17 june dah dapat.

Iols daftar 25 februari. Ni pun x de panggilan lagi.

Lufya, ajar sikit kaka, mcmna nk dapat laluan laju.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
knapa yang daftar lambat boleh dapat awal eaa?
yang daftar awal ni, sampai sudah tak de any newss..
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
bau ketiak
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
1st JUNE baru register! Hahahahabodohhhahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
hanamunir replied at 22-6-2021 07:27 PM
knapa yang daftar lambat boleh dapat awal eaa?
yang daftar awal ni, sampai sudah tak de any newss..

Tapi I yg daftar lewat pun tak dapat2 lagi....
Tapi I daftar bulan may... Dia bulan June.. Terus dapat....
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 10:27 PM | Show all posts
Register 1 June kot.
Tetibe bukan antivax, pastu dpt cucuk 17 June.
Aku daftar hari first kot.
Parents aku baru abah aku je dapat appointment.
Pe jadah nye ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 10:38 PM | Show all posts
Pastu yang dok suh fikir positif, update hari2.
Weh, aku tang pregnant tu pun aku hapdet tau x.
Menyusu pun update.
Walau xde kaitan.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
So dia register lepas kes viral kan..

Lagi satu caption panjang berjela still sindir exnya kah.
  

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list