Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
1234Next
Return to list New
5323
View
64
Reply

Penampilan Iman Troye Vida la vinda, pun jadi isu

[Copy link]

Author: Raline       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-6-2021 12:42 PM | Show all posts |Read mode

PENAMPILAN Iman dalam Instagramnya disamakan dengan Datuk Vida.


Muka Iman Troye macam Datuk Vida – Netizen

SUDAH lama tidak mendengar cerita tentang si genit, Iman Troye sejak kontroversi ‘kes tujuh angka’ bulan lalu.

Terbaharu, dia muncul dengan hantaran yang memukau perhatian pengikut Instagramnya.

Iman memuat naik beberapa keping foto dia bergaya dalam persalinan dan solekan outfit of the day (OOTD) versi Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).

  


Menjengah ke ruangan komen, ramai netizen yang menyamakan wajah Iman seperti Datuk Seri Vida ketika muda.

“Kenapa aku tengok macam Datuk Seri Vida versi muda ni?” tulis seorang warganet.

“Ingatkan mama Cik B tadi, terkejut saya,” gurau seorang lagi pengikut Instagramnya.

Sumber:https://www.kosmo.com.my/2021/06 ... datuk-vida-netizen/


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-6-2021 12:43 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-6-2021 12:43 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
TT buat aku tergelak tengah hari camni.... letak gambar si dsv ni... muka sama la omg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-6-2021 12:50 PM | Show all posts
bankerpencen replied at 24-6-2021 12:47 PM
TT buat aku tergelak tengah hari camni.... letak gambar si dsv ni... muka sama la omg

tergelak xpe jgn terberak
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
mesti iman tak selera nak makan 2-3 hari ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Multiple slide of pic yg lebih kurang je.
Membazir je swipe to the left to the left sekadar nak tengok pose ala-vida ko
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak pe jgn menyeringai sudehh
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Banyaknya likes budak ni. Sape yg support minah ni? Budak tadika? Harap ko skjp je la dalam industri ni dikk. Budak zaman skrg unur baru 19, gaya dah mcm 40.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
hahahahhahaa mmg sama
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Tanda muka kau memang tua sebelum usia
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Xpe dik..x kisah muka sape janji ada muka
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
bankerpencen replied at 24-6-2021 12:47 PM
TT buat aku tergelak tengah hari camni.... letak gambar si dsv ni... muka sama la omg

Boleh buat drama kisah puteri yg tertukar...kena cari Artis or selebriti yg muka mcm cik b pulak
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Ank yg tertukar ke ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 01:49 PM | Show all posts
Budak ni bukan agak recently jugak ke habis sekolah? Kenapa muka macam dah tua?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 01:52 PM | Show all posts
ew. kylie jenner versi bertudung ke ni. Lipstik sangat la terlebih acuan. dengan kuku camtu.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 01:55 PM | Show all posts
budak bbnu ramai weh minat dia ni...
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Kelakarnya gambar dari side tepi. Kan bibir dia dah mmg tebal, pegi overline mmg jadi vida la.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
huhi.. make up atau suntik tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 03:14 PM | Show all posts
kat rumah tak ke dapur ke dik?
kuku panjang... camaner la ko mencebok ni..

tapi memang sama la muka ko dgn ayameee...
boleh laa buat persatuan mini acik2 otai lepas ni..
presiden letak si ayda mat aris...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list