Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
7647
View
81
Reply

Azar Azmi Manja, Video Call Dengan Hafreez Adam Sampai 7 Jam

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-6-2021 01:49 PM | Show all posts |Read mode
Hafreez Adam sememangnya sudah mengaku yang dirinya selesa dengan Azar Azmi.


Kata Hafreez, Azar mempunyai personaliti yang menarik dan sangat berbeza dengan wanita lain yang pernah dikenalinya.




Foto: IG


"Azar di mata saya ialah seorang wanita yang kuat bekerja, ceria, saya tak pernah tengok kat set penggambaran di bersedih, kadang-kadang benda tak kelakar pun dia gelak.


"Dia pemurah, tak menyusahkan orang bila bekerjasama... siapa yang kenal dia lebih dekat, dia seorang yang clingy (manja)! Dia sangat lain ya!


  



"Dia boleh bercakap dalam telefon berjam-jam lamanya, paling lama lebih enam, tujuh jam... ceritanya ada satu malam selepas habis penggambaran drama, dia perlu ke Johor dan kemudian pulang ke Kuala Lumpur semula.


"Selepas itu dia sambung perjalanan ke Pahang pula, memandangkan dia tak ada pembantu dan memandu sendiri, jadi kami video call. Saya teman sebab takut dia mengantuk, tapi saya yang tertidur," katanya kepada mStar.




  



Wah sweetnya Hafreez. Sekarang memang fasa kentut pun wangi. Tak gitu?


Apa pun harap hubungan boleh membawa ke kahwinlah ya. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
sampah sampah sampah sampah sampah sampah sampah sampah sampah sampah sampah sampah sampah sampah sampah sampah sampah sampah sampah sampah sampah sampah sampah sampah sampah sampah sampah sampah sampah sampah
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 02:12 PM | Show all posts
azar azmi ni aku tau pn sbb iklan dia dgn Jalil Hamid tu..igtkn mak dia da meninggal smpi bpk nya marah2 dlu kenapa xnk belajar buat rendang mak tok..rupernya mak dia g membawang kt rumah jiran smpai ke mlm
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 02:15 PM | Show all posts
dgn pizo x jadi la ye
mana2 satu ntah
cinta lokasi la tewww
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 24-6-2021 02:06 PM
sampah sampah sampah sampah sampah sampah sampah sampah sampah sampah sampah sampah sampah sampah sa ...

Terus mata aku terbayangkan tong sampah.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 02:20 PM | Show all posts
mamat ni ex tunang heroin mr arrogant ZZ tu kan?
nama tetap sejuk beku.. cari stepping stone lain kah?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Ziziqqq.

Kuasa pulak si azar melayan laki rupa ala2 australopithecus tu.

Masa video call tu mesti tak henti2 tengok kamera sambil buat muka kemut2 acah2 hensem. Lepastu katanya laki tu kerja melukis? Mesti kejap2 gigit berus kejap2 gigit berus masa video call.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu2 ada gosip dia dengan Fizo. Ingatkan jadi
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 02:25 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 24-6-2021 02:22 PM
Ziziqqq.

Kuasa pulak si azar melayan laki rupa ala2 australopithecus tu.

HAHAHAHAHAHAH TERBAYANG LAH Oiiiiii
hahahahaha kelakar
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak meletop ke fon tu..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah gile ke vc 7 jam?  Free sgt ke hidup korang. Xrimas ke? Eh gediknya

Btw aku baca tajuk je kohkohkohh
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 02:40 PM | Show all posts
Murah nye la kau perempuan.
Terhegeh2 sgt.
And yg laki ni sungguh2 mcm nk coverina le pulak
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Time bercinta ni semua la wangi vc sanggup berjam2.
Apehal la asyik cerita cinta dieorang pulak ganti si kemut
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
While zara zia .. confirm dia gelakkan azar azmi .. muahahha
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 02:59 PM | Show all posts
Dalam masa 7jam tu tak stop utk berak kencing ke? mmm, nak DM azar la jap tanya dia
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Sendu dgn sendu, tapi gosip cinta mengalahkan retis gred A.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 03:02 PM | Show all posts
ingatkan azar ni yg dah bertunang dulu tu? bukan eh?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
wajaman replied at 24-6-2021 02:12 PM
azar azmi ni aku tau pn sbb iklan dia dgn Jalil Hamid tu..igtkn mak dia da meninggal smpi bpk nya ma ...

ooo dia ke tu, tak perasan. dia, tapi ingt iklan tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Welll.. wait n see la..jauh lg perjalanan tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 03:07 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 24-6-2021 02:22 PM
Ziziqqq.

Kuasa pulak si azar melayan laki rupa ala2 australopithecus tu.


australopithecus

hahaha...  gigih aku gugel...  jahat tau ko kakdud...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list