Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
91092
View
614
Reply

"Sedapnya Jilat Dua-Dua,"- Anonymous Bongkar, PA Ustaz Ebit Liew Didakwa Seorang Pedo?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-7-2021 12:52 PM | Show all posts |Read mode
Tak habis lagi, lepas pembongkaran seorang rakyat Malaysia tinggal di Semenanjung Gaza, Muhammad Nadir Al-Nuri Kamamrulzamantentang kemelut misi kemanusiaan Ustaz Ebit Liew ke Gaza, tersebar pula satu cerita lagi mengenai pembantu peribadinya.


Dikenali sebagai Arief Farhan, seorang netizen tanpa nama membuat pendedahan melalui Twitter.


Foto: IG




Dakwanya Arief adalah seorang pedo!


"Exposing arief farhan, pa uel," tulisnya.


Baca di sini:


















Foto: Twitter














Tak pasti sejauh mana kebenarannya, tapi yang pasti segala teh sudah tertumpah.


Berat tuduhan sebegini. Diharap agar ada penjelasanlah nanti ya? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
To forumer yang bersangka baik kat cikgu umo 29 yang nikah anak murid di Serawak tu,

inilah. Inilah pemikiran cikgu2 jantan tipikal yang tengok anak murid dengan nafsu.

So, takyah bersangka baik sangat la ya. If anak2 pompuan korang lawa2 comei2, pesan; 1) jangan menggeletis. 2) if cikgu cakap lucah2 ja soh anak jerit marah cikgu tu tunjuk tak suka supaya dia stop mengacau (kalau lapor kat atasan, jadik target kang anak kamu tu. Kakak tahu dek). 3. jangan termakan budi cikgu jantan, takut tergadai body.

Btw ni PA bangsat yang gebang beli Ducati pakai cash tu ka?

Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
@sarah82 oi..  meh ler topup kepek lagi ..
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
allah sayang ya tentuan
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
2thn lepas dia pa sspe?
Dah insoffff kot
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 21-7-2021 12:57 PM
To forumer yang bersangka baik kat cikgu umo 29 yang nikah anak murid di Serawak tu,

inilah. Inil ...

Ye la tu mjt igs bkn main flex
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 21-7-2021 01:03 PM
Ye la tu mjt igs bkn main flex


Dah sampai masa aib dia tersebar. Cash. Justice for Caprice. Uuu, rhyme.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
lavendernovella replied at 21-7-2021 01:00 PM
@sarah82 oi..  meh ler topup kepek lagi ..

Muahahhahaaha.. Mujur iols dah siap masak.. Tinggal belum mandi.. Lepas zohor boleh membawang ni.. Muahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 21-7-2021 12:57 PM
To forumer yang bersangka baik kat cikgu umo 29 yang nikah anak murid di Serawak tu,

inilah. Inil ...

Whattt..more tea spills ni...woowww..beli ducati cash??? Homai homai homai
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Netizen ni bila kena bab dewa, segala yg hitam pun di spin jd putih..so saddd
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 21-7-2021 01:08 PM
Kan dia org kantoi lori xmasuk gaza tu bawa anak patung je. Haha

Haaa?!!! Yang ni ai belum baca. Gillllaarkkkk!!!
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
misuke replied at 21-7-2021 01:10 PM
Whattt..more tea spills ni...woowww..beli ducati cash??? Homai homai homai

Ni ai baca kat thread dewasayur di CI.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 21-7-2021 12:57 PM
To forumer yang bersangka baik kat cikgu umo 29 yang nikah anak murid di Serawak tu,

inilah. Inil ...

Dikatakan sebegitu la beli ducati panigale 170k...mula igt 130k
Harga sebijik rumah
Baru motor dah 170k

No wonder audi r8 pun ade org mampu
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Takutnya hidup zaman skrg ni. Satu satu perkara terbongkar di hujung jari je.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 21-7-2021 01:18 PM
Cuba baca thread nadir yg forumer buka, forumer komen lori xberjaya masuk

Sebab tu nadhir sur ...

Bodoh betul. Selayaknya dikecam 1 tanahair.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Kot kos masuk gaza ditaja geng kayangan.. Maybe tu yg x kisah walau berbayar
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Alamak mn 1 btl ni. Mula2 aku sokong caprice. Lps tgk pa ebl buat live aku support ebl plk. Now?

Isk pening la. Da la br bc berita ketua balai polis pesta liar dlm balai polis kat kajang. Nak srh polis siasat, polis pun da x leh caya skrg ni.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
makan dadih sambil meratib cashhhhh kat si ephebo ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Yess!! Sexual predator memang layak diaibkan!! Ayuhhh expose lagi si jahat2 ni semua
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 01:37 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 21-7-2021 12:57 PM
To forumer yang bersangka baik kat cikgu umo 29 yang nikah anak murid di Serawak tu,

inilah. Inil ...

one of kwn baik BG... (ni cerita lama la, lama sangat-sangat)

dia agak famous kat sekolah rendah sebab pandai..
so ramai cecikgu sayang...
cecikgu sekolah pagi semua anggap mcm anak, gosok2 kepala, pegang bahu..
ustaz sekolah agama petang pun buat yg sama... so dia fikir, same as cecikgu skolah pagi..anggap mcm anak
tapi sebenarnya tidak...... ustaz tu cuba buat lebih dari tu...

same thing berlaku di kalangan pakcik2 nya
sorang pakcik ni rapat dgn dia, manjakan dia... duk atas riba
dia fikir semua orang sama....
tapi sebenarnya tidak... sorang lagi pakcik tu binatang bertopengkan manusia
mengajar mengaji semata nak ambik kesempatan...


BG tak sanggup nak tulis apa yg berlaku.... faham2 saja la

dia cuma 9 tahun ya waktu tu

kesan dia kat kawan BG sampai skarang ya... dia jadi confused dengan kebaikan orang,
sebab dia ada pengalaman buruk ni
dia trauma, masih dihantui nightmare ya...

bukan semua orang faham... BG pun tak mampu nak tulis details2 kesan kat dia


please korang, yg mana ada nak, jagalah amanah Allah baik2..
perhatikan anak korang...
alert any perubahan

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list