Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
12Next
Return to list New
4779
View
38
Reply

Layla Sania Setaraf Yuna, Wajah Terpampang Di Times Square, New York!

[Copy link]

Author: ameenarara       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-7-2021 12:58 PM | Show all posts |Read mode
Kempen Equal oleh Spotify yang disertai Layla Sania berjaya membawa nama dan wajahnya menghiasi papan iklan Times Square, New York di Amerika Syarikat.


Foto: IG





Foto: Instagram Layla



Penyanyi muda yang berusia 19 tahun itu merasa gembira dan sebagai wakil Malaysia dia berharap kempen yang dia sertai ini memberi inspirasi serta membuka mata kepada pemuzik wanita di luar sana untuk lebih berjaya.


Bukan calang-calang wajah yang dapat masuk iklan digital terbesar di negara itu dan dia merupakan artis kedua berhijab selepas Yuna. Pencapaian membanggakan!


Foto: Insta Story Layla



Foto: Insta Story Layla




Kempen itu bertujuan untuk memupuk ekuiti bagi mengetengahkan bakat artis wanita di pelusuk dunia.


Mungkin nama Layla kurang mendapat perhatian peminat muzik di tanah air namun sebenarnya Layla juga merupakan artis naungan Warner Music Malaysia pernah melancarkan single pertamanya berjudul 'By Your Side' di dalam bahasa Mandarin pada Januari 2021.


Semoga banyak lagi karya menarik dan kreatif dapat dihasilkan Layla untuk tembus pasaran dunia. Harumkan nama Malaysia dalam industri muzik! - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 01:13 PM | Show all posts
sekali pandang mcm shilalalala
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat billboard US je pun. Bkn ade org prasan kat sana. Aduyaiii. Rase org US xkesah pun sape yg muncul kat situ. Mcm kite la tgk billboard dpn pavi tuh. Xde ke inginan sape yg diiklankn.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
sape ni? yg lagu aku bdk girl tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
omggg omggggg omggggggg gaessssss
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 01:30 PM | Show all posts
Dari ICSYV ni


Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah tk kenal
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Apalah yg nak dibangga sangat oii..mcm yuna hari tu ingat lama lah sangat muka dia terpampang kat situ..rupanya adalah sesaat aje..org2 amerika tu pon x perasan lah weii.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Mulotkoyak replied at 21-7-2021 01:14 PM
Kat billboard US je pun. Bkn ade org prasan kat sana. Aduyaiii. Rase org US xkesah pun sape yg muncu ...

Biaslah malaysia ni..padahal orang2 sana xde peduli pon
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape pulak ni???dh smpai Amerika pun tak kenal jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan boleh beli ke slot billboard tu?
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib baik bukan dikqieqie
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Setaraf yuna? Yuna nyanyi ngantuk2 gitu taraf mana je la kat US nun. Benda boleh beli, belilah. Sdgkan konsert royal albert hall pon katanya boleh beli penonton. Apa sangat setakat beli iklan billboard.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 04:08 PM | Show all posts
WHOAREYOUSSS?
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 04:10 PM | Show all posts
nampak macam edit jah? ada garis bangunan senget2 tak?
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Em siapa ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Tau dia sebab tgk ICSYVM je
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingtkn perfom kt grammy yg duk bangge sgt tu

Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 21-7-2021 03:35 PM
Setaraf yuna? Yuna nyanyi ngantuk2 gitu taraf mana je la kat US nun. Benda boleh beli, belilah. Sdgk ...

hihi.. ngantuk2 ye
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
iols cuma nak tanya yuna preggy eh?

Tibahhh
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list