Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
24895
View
295
Reply

"Letak Atau Tidak Orang Tetap Mengata" - Siti Nurhaliza Dah Vaksin

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-7-2021 02:00 PM | Show all posts |Read mode
Penyanyi tersohor tanah air Datuk Seri Siti Nurhaliza memaklumkan dirinya sudah menerima vaksin Covid-19.




Kredit foto: IG




Dia bagaimanapun milih untuk tidak memuat naik mengenainya di laman sosialnya bagi menjaga sensitiviti ramai.


Katanya, letak atau tidak berkongsi proses menerima suntikan berkenaan, orang tetap akan berkata-kata.

"Saya dah vaksin, saja je tak letak sebab kadang-kadang kalau kita letak orang cakap, tak letak pun orang cakap, kan. Jadi, biar sajalah kita tahu dan kita sendiri tahu.

"Mana yang tahu tu, tahu jelah. Kalau nak juga gambar nanti saya post lah," katanya menerusi sesi siaran langsung IG sekitar minit ke 40.




  


Dalam masa sama, selain merayu orang ramai mengambil vaksin, Siti juga mengingatkan semua orang supaya mencegah penularan Covid-19 bersama dengan menjaga diri dan kesihatan serta mematuhi prosedur operasi standard (SOP) ditetapkan kerajaan.




Kredit foto: IG




Apa saja yang dibuat selebriti tidak akan dipertikaikan netizen? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Ehhhhh.. Ehhhhhh..... Ehhhhhhhh.... Yg helok ikut SOP xmo plakkkk ko share... Yg langgar SOP JUA KO nak share.. Kahkahkahhh
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Sesuatu sgt... Ko kan batak tunjuk sume bende ko buat.. Takkan vaksin x tunjuk.... Die kan yg mula2 antara yg potong que kan
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 02:12 PM | Show all posts
poyo cara dia ni sekarang.

cancel dct
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 02:12 PM | Show all posts
entah-entah vaksin kayangan kesoltanan baukshit kohkohkoh

Comments

rasanya mcm tu..kan sheols kawan rapat yestana sejak beradab lamanya  Post time 21-7-2021 04:05 PM
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 02:16 PM | Show all posts
Dato CT ni bagus..low profile. Aku belum cam mana satu mn beliau dalam porum nih
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 02:17 PM | Show all posts
Nham22 replied at 21-7-2021 02:08 PM
Ehhhhh.. Ehhhhhh..... Ehhhhhhhh.... Yg helok ikut SOP xmo plakkkk ko share... Yg langgar SOP JUA KO  ...

vaksin spesel..dari istana kot..tu takde gambar...if not mana boleh dia tak post dah dapat vaksin...
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
hanya side eye sajorkkkk mengenangkan kes langgar sop dulu
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 21-7-2021 02:16 PM
Dato CT ni bagus..low profile. Aku belum cam mana satu mn beliau dalam porum nih

Ada ke dia... Aku minat je dia harap dia tk bg stmnt bukan2
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols pun speku dia dpt vaksin lagi awal..
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 02:23 PM | Show all posts
makadek replied at 21-7-2021 02:21 PM
Ada ke dia... Aku minat je dia harap dia tk bg stmnt bukan2

Sheol ni antara yg meol tercari2 makadek. Tumpul pulak hidung iols dah tua2 ni.
Sajer sesuker takda motip nak kenal pon.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Fake...sama mcm penjilat dia.pantang org kecam idolat, berderu dtg ..tuduh yg kecam tu pulak taksub ngan idolat dia...acah2 dia lak yg anti.....ko gila ke biatch?
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
hidet replied at 21-7-2021 02:17 PM
vaksin spesel..dari istana kot..tu takde gambar...if not mana boleh dia tak post dah dapat vaksin. ...

Ooooooo i seee... Jah pon kemungkinan dpt vaksin yistana kayangan. Pasai. Xdak update... Tp awat RI kayangan vaksin bukan dgn yistana kayangan.. Ke die same jua xdak update...
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by bakingsoda at 21-7-2021 02:30 PM

letak gambar skali tarikh, lokasi ppv dan juga jenis vaksin ss mysejahtera skali tau nak tengok bila daftar
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Yelah tu... dh cucuk pkai kabel kn mmg lh xda gambar...hashtag dengkike
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Agak pelik ct tak upload cucuk vaksin
Bukan dia jenis upload segala2 di medsoc ker?
Lagi2 vaksin rata2 ummah mesti nak bergambar bagai canang da vaksin
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 21-7-2021 02:08 PM
Ehhhhh.. Ehhhhhh..... Ehhhhhhhh.... Yg helok ikut SOP xmo plakkkk ko share... Yg langgar SOP JUA KO  ...

alhamdulilah mencurah2 pahala mengalir gituh haha
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
dpt sinopam kot. Sbb xde peminat or petugas dpt tag gambar hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Urmmm, sebelum2 ni sakan semua upload,selfie kn wajib tak boleh di pisahkn.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Sesuatuuuuuu sangat weyyy.. mustahil lah sheols guna laluan marhaen hari2 tunggu update kat mysejahtera. Muka siti bertuahlah jenis x nak tunjuk. Sheols bukan baru setahun dua main IG.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list