Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
66230
View
673
Reply

"Air Mata, Kopiah Tak Boleh Selamatkan Kamu Lagi Dah" - Caprice

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 28-7-2021 06:38 PM | Show all posts |Read mode
Hantaran terbaru Caprice di Instagram menunjukkan penyanyi rap itu masih tidak berpuas hati dengan Ustaz Ebit Lew (UEL).




Kredit foto: IG





Masih berkisar dakwaan UEL yang mengatakan Caprice menepis tangannya, aktivis itu menegaskan ia satu fitnah.

"InsyaAllah in the end, you will see and understand why I am hurt and why selama ni 1 Malaysia kena tipu.

"Air mata dan kopiah tu tidak boleh selamatkan kamu lagi dah," tulisnya.








Katanya, dia sudah tidak tahan lagi dengan cacian dan makian dilemparkan terhadapnya sementara orang-orang kuat menyusun strategi untuk menyembunyikan Caprice.





Kredit foto: IG




Kredit foto: IG




Bila nak nampak kesudahan kemelut antara Caprice dan Ebit Lew ni? -  CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
The truth will prevail
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sfrnna at 28-7-2021 06:48 PM

Meols dah tgk video tu tp x tgk video dewasayu yg lain ni. Satu je nak tanya.. Dia ni berdoa mmg cam tu eh, fully BM? Takdak selit ayat2 alquran ke apa?
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:46 PM | Show all posts
takde port lepak. hahaha. rindu rumah v6
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:46 PM | Show all posts
Edited by midori_katana at 28-7-2021 06:52 PM
sfrnna replied at 28-7-2021 06:43 PM
Meols dah tgk video tu tp x tgk video dewasayu ni. Satu je nak tanya.. Dia ni berdoa mmg cam tu eh,  ...

tak tau bahasa arab kot... akak pun doa kot melayu ja pasal tak pandai arab... ustaz2 ada background agama ni depa hafal dah doa2 muktabar semua..baca arab pun depa kalau tak mahir arab pun mmg boleh tangkap dah makna..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Ai tetap xsuka dia ni..budak2 mtk perhatian..benang sebelah kena katup,xsempat reply komen..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Booo kat smua pentaksub2 penunggang ugama... Boooooo.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp tengok kat video dewasayu baca doa dan aminkan doa tgnnya meraup ke pipi bukan ke muka. Janggal ku lihat
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
midori_katana replied at 28-7-2021 06:46 PM
tak tau bahasa arab kot... akak pun doa kot melayu ja pasal tak pandai arab... ustaz2 ada backroun ...

Kalau camni mmg x layak la dipanggil ustaz ye dakkk
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap: takde port lepak. hahaha. rindu rumah v6


Pa jadi port v6 tu tetiba jer closed ?
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 28-7-2021 06:46 PM
takde port lepak. hahaha. rindu rumah v6

Sama lah sis. V7 tak muncul lagi. Marilah kita lepak di mana-mana sahaja
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Seperti biasa aku percaya topi dr osim
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:53 PM | Show all posts
salmon-suki replied at 28-7-2021 06:48 PM
Ai tetap xsuka dia ni..budak2 mtk perhatian..benang sebelah kena katup,xsempat reply komen..

ye la uolls.. akak ingat akak kena banned ke apa pasal takder button reply.. rupa2nya rumah dah kena solek.. belum cecah 100 pun lagi
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Vid tu takde pun topinasi tepis tangan as claimed. The truth will prevail. Semoga taksubers buka mata luas seluas-luasnya.

Btw, takde ke rumah osim yang latest

Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by rosannazmia at 28-7-2021 06:56 PM

Chuols dah minta maaf kat ariz tu? Iols dah
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
sfrnna replied at 28-7-2021 06:43 PM
Meols dah tgk video tu tp x tgk video dewasayu yg lain ni. Satu je nak tanya.. Dia ni berdoa mmg cam ...

Kan, lepas nonton kat igs caprice mcm pelik jgk, dahlah tgn masa angkat doa pun mcm terkatup skit, bukan ke masa berdoa kedua2 tgn terbuka dan dirapatkan tgn kanan n kiri n  diangkat seraya memohon n moga dimakbulkan
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
rosannazmia replied at 28-7-2021 06:54 PM
Chuols dah minta maar kat ariz tu? Iols dah

Chuols dah ke hihihiiii
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:56 PM | Show all posts
sfrnna replied at 28-7-2021 06:51 PM
Kalau camni mmg x layak la dipanggil ustaz ye dakkk

mana layak uolls.. ustaz kamilin jamilin yg hafiz quran, graduated dari universiti madinah dan ada phd bidang hadis tu pun masih merendah diri kata dia tak layak dipanggil ustaz. ilmu dia sikit... insof iolss yg sekolah sekular sejak tadika ni..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Bilakah the truth will prevail tu?? Jgn bg sneak peak je tp xnk bgtao full isi
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
midori_katana replied at 28-7-2021 06:53 PM
ye la uolls.. akak ingat akak kena banned ke apa pasal takder button reply.. rupa2nya rumah dah ke ...

Hahaha. Tulaa..baru 89..awal sgt katup benang tu..ke new rules?entah laa kaka..ai tggu jela benang baru..tp esk keje,komfem lambat masuk jenguk benang baru...hahahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list