Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
30045
View
225
Reply

"Jika Anda Di Tempat Saya, Awal-awal Lagi Anda Akan Tersungkur" - Syura

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-7-2021 05:48 PM | Show all posts |Read mode
Mungkin tidak tahan dengan kecaman dan cemuhan netizen terhadapnya, penyanyi Syura Badron akhirnya tampil mempertahan dirinya.




Kredit foto: IG




Kesal dipersalahkan dalam kontroversi membabitkan dia dan empat lagi rakannya serta Siti Nordiana, Syura meminta orang ramai berhenti menghakimi dirinya.


Katanya, di Instagram Story, orang ramai mungkin mengenali dirinya, namun tidak tahu apa yang dilaluinya.

"Jika anda berada di tempat saya, awal-awal lagi anda akan tersungkur," tulisnya.




Kredit foto: IG




Bolehkah kemelut mereka ini dapat diselesaikan dengan baik? - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 05:52 PM | Show all posts
you'd FALL the first step?  hmmm, guna bm je la...entah apa2...
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Susah sangat ke hidup ko sampai orang x mampu bertahan selangkah di tempat ko? Pernah mati anak? Pernah xmakan? Pernah x jalan kaki jauh sebab xde duit nak naik bas walaupon tiket bas 50sen?
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
But if you walk the footsteps of a stranger, you'll learn things you never knew, you never knew...

Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 05:59 PM | Show all posts
engko ni merapu apa nyah??
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
pening pening ja perangai sendiri yg tabur merata marah pulak bila org kutip.sndiri pakai perfume satu botol jalan kesana kemari marah org gerak2 hidung terhidu.netizen ke suruh korg buat live ramai2.
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
mu salah big time miss s..ko gi ngumpak live tu dah kenapa..otak kat lutut ke..
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts

But sis

IMG_20210729_180527.jpg


Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Cakap Melayu sudehhhh
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 06:15 PM | Show all posts
JIka kami di tempat anda, kami x join IG live tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Tulis bm je lah hanatttt

Tp kau mmg silap besar cari pasal dgn penyanyi sembahan peminat2 gv ni oiiiiiiii bahahhaahaaa
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
merepek apa ni..kau ingt kau osim ke? tibah
bye
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 06:18 PM | Show all posts
dia ingt kita tak kenal siapa dia kot... HEHAHEHA je la..

Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Lelli at 29-7-2021 06:20 PM

everybody-has-their-own-problems-no-matter-how-big-you-think-yours.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
slyfynx: JIka kami di tempat anda, kami x join IG live tu

kan,tp dia ni tak reti pilih team lah rupa ada kepelbagaian talent pun ada tp lepak dgn suku yg tak bjenis.kan dh mconteng arang ke muka sendiri namanya
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Cakap bm dah la
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
kakakgarang replied at 29-7-2021 06:18 PM
dia ingt kita tak kenal siapa dia kot... HEHAHEHA je la..

Spill tea plssss..i mmg xsangka syura ni siyesss
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
sasasoso replied at 29-7-2021 05:59 PM
pening pening ja perangai sendiri yg tabur merata marah pulak bila org kutip.sndiri pakai perfume sa ...

Part perfume tu best perumpamaan tu chuols
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 06:42 PM | Show all posts
dia ni mcm try hard.. tatau nape muka ok, body ok talent pon boleh la tp mcm xde aura.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list