Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
1234Next
Return to list New
9448
View
72
Reply

Dah Tak Tahu Rasa Apa, Ashira Reda Bad Indigo Bakal Cacat Kekal

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-8-2021 05:18 PM | Show all posts |Read mode
Penyanyi, Ashira Aziz hanya mampu berdoa agar suaminya juga penyanyi, Bad Indigo diberikan kesembuhan dan dipermudahkan urusan rawatan kesihatan.




Kredit foto: IG Bad




Ia susulan Bad memaklumkan perlu membuang ibu jari kaki kirinya selepas empat jari kaki sama dibuang sebelum ini akibat penyakit diabetis yang dihidapi.


"Saya pun dah tak tahu apa yang saya rasa sekarang. Saya hanya mampu berdoa semoga dia terus diberikan kesembuhan," katanya kepada Harian Metro.








Terdahulu, Harian Metro melaporkan kaki kiri Bad bakal kudung sekali gus cacat kekal dan sudah memohon status Orang Kelainan Upaya (OKU) daripada Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM).




Sumber: Harian Metro
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Ler ingatkan ibu jari je kena buang, rupanya dah pernah buang jari dah..
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Is that blood on the pillow???
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Arwah saudara aku dulu sikit2 dr jari, bawak ke had buku lali, bawah lutut last sampai pangkal peha
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
sambung je lah thread yg dh sedia ada tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga Dipermudahkn segala urusan Ashira sekeluarga
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Emmmm pahammmmm.... Sebeenarnya dia bleh dpt lg elok pd bad ni, tp x mnyabar... Muda begetah hot n sexy kut
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
bertabah la sis..
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga dipermudahkan urusan ashira..mcm kesian pula..org penang kata tak pasai2 kena tanggung gheba
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahi wainna ilaihi rojiun. Kuat dugaan sheols. Semoga dikurniakan ketabahan buat sheols sekeluarga.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Masih boleh jalan. Masih boleh keje. Ok la.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Lohhh. Ingat baru nak buang satu je toe
Rupanya yg ke lima eh. Ayoiiii. Kesian zisss.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa maksud dh taktau nak rasa apa?

Numb ?

I igt bad punya rasa psl kaki.

Rupanya acik shira ckp tentang perasaan i guess ?
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
I'm ok jer if Ashira nak cerai.....

Kalau dah time menjanda suffer takde duit nak bayar sewa, harap tak suffer juga dengan perkahwinan baru ni. Melainkan Bad provide house tempat tinggal dan ada duit nak makan and bayar perubatan Bad sendiri.

Kalau semua Ashira pulak....
Hmmmm.....sis its ok find your own happiness.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah 3 orang lelaki saya kenal umur 60-70 bila dah start potong kaki duration hidup dalam 2 tahun macam tu dan lepas tu.....innalilahhhh Allah lebih menyayangi.

Bad baru 46 tahun, di doakan semoga Bad kuat bertenaga utk uruskan kehidupan seharian, nak mandi ,makan, kerana masih muda, kena jaga betul pemakanan sebab boleh trigger kaki belah lagi satu.  
Semoga Allah permudahkan urusan suami isteri ni. Aminn.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Bertabahlah ashira..lagipun tu keputusan dia nak kawin dgn bad.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Ujian dia kawen ngn bad n kena hadap bad dlm situasi mcm ni. Moga dipermudahkan urusan shira n bad.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
berusjamban replied at 2-8-2021 06:23 PM
Is that blood on the pillow???

Haa nmpk mcm darah
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 2-8-2021 10:55 PM
Dah 3 orang lelaki saya kenal umur 60-70 bila dah start potong kaki duration hidup dalam 2 tahun mac ...

Mula2 die jari pasti diebetis pastu die peha.. Last skli die la.. Btl..tgk pkcik iols.  Mula2 ok.. Pastu terluka melecet hbs nyawa trs
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk kuku jari Bad.. Mcm ada kidney problem je.. I Could be wrong.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list