Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
123Next
Return to list New
6937
View
42
Reply

Inshaallah Soon! Reaksi Fazura bila ditanya perancangan tambah cahaya mata kedua.

[Copy link]

Author: FORUMCARIII       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-8-2021 10:31 AM | Show all posts |Read mode
[size=17.008px]
  

[size=17.008px]

Bergelar selebriti bukan mudah apatah lagi segala tindak tanduk pasti akan menjadi perhatian ramai. Termasuklah pelakon
[size=17.008px] Nur Fazura. [size=17.008px]Menjawab soalan daripada pengikut di Insta Story, baru-baru ini Fazura berkongsikan beberapa jawapan kepada persoalan peminat termasuklah perancangan untuk menambah cahaya mata kedua.[size=17.008px]

  
[size=17.008px]

[size=17.008px]

[size=17.008px]Difahamkan, itu merupakan pertama kali Fazura membuka sesi ruangan soal jawab kepada peminatnya.
[size=17.008px]
[size=17.008px]Fazura  menjawab pertanyaan daripada peminat mengenai perancangan untuk menambah cahaya mata kedua.
[size=17.008px]
[size=17.008px] MasyaAllah Tabarakallah Insha-Allah tak lama lagi? tulisnya ringkas.
[size=17.008px]
[size=17.008px]Wah, Fatima akan jadi kak long soon. Semoga perancangan Fattah dan Fazura untuk menambah ahli keluarga dipermudahkan.
[size=17.008px]
[size=17.008px]
  
[size=17.008px]


Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Eh TT thread mcm ni buka la kat bod peminat sana
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Roti typing......
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Sangkaknya benang... Lepas tu tanya nak tambah anak berapa, nak anak laki ke pompuan, nak nama apa, nak lahir dekat mana nak guna kaedah apa..  bosannyaaaaaaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 11:15 AM | Show all posts
mashaAllah... cantiknya Faz....
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
sape yang tanya soalan ni?
sebok betul hang
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni pun jadi thread ke. Satu jawapan missfake satu thread kot.
Macam ni jelah news pasal missfake Semua yg dia create sendiri.
Si @FORUMCARIII ni rajin betul bukak thread missfake. Dpt gaji ke??

"News" pasal missfake :-
-sakit lepas cucuk vaksin. Dah tua mengada ngada. Ade org lagi sakit teruk dari kau lah.
-guna fatima. Tunjuk video fatima buat itu ini. Booom jadi berita.
-keluarkan produk dia yg ntah ape2 tu.
-orang puji missfake cantik pun jadi news tau.
Ni kalau retis lain yg mcm ni, teruk kena hentam forumers. Ni sebab missfake pujaan yg buat(..dah berubah katanya) biasa2 je kena hentam.

Ni buat tanya2 soalan pulak.
Siap list kan pasal amalan dan ibadat dialah, cara jd muslim terbaik lah, walau pernah marah reporter....ibadah ni hal personal antara dia dan Tuhan je katanya. Dia bgtahu mcm tu kat pemuja dia boleh pulak #humblebrag.

Jawab nak beranak lagi bila. Terussss jadi berita.
Nanti buat iglive pulak. Jd berita lagi.
Si forumcariii ni bukak lagi berthread2.


Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 03:47 PM | Show all posts
NAK JUGEKKKK,..haruslah seteru dikatakan tgh preggy ank sulong
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Elok la faz..kita dh 39 next year..nak tnggu bila la..seteru xpe la baru 32
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Kutip kacang laa...
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Lobenak yg tersakiti Meroyan teruk
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Cepatnye benak check in
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Tolong lah aku tak mau dgr cerita biasa mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 06:36 PM | Show all posts
tulip-rain replied at 3-8-2021 03:01 PM
Ni pun jadi thread ke. Satu jawapan missfake satu thread kot.
Macam ni jelah news pasal missfake Se ...

Aku tahu sekarang ramai yang sedang tenat, penat, tertekan tapi toksahlah duk menggila kat porum ya. Bawak-bawaklah mengucap diknon.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
mohon keluarkan video semasa proses baby no 2
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 3-8-2021 10:55 AM
Sangkaknya benang... Lepas tu tanya nak tambah anak berapa, nak anak laki ke pompuan, nak nama apa,  ...

Lepas tu citer sejak ngandung jadi sembelit taik taknak kuar
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai..hahahahahaa..hanya mampu ketawa
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 3-8-2021 03:01 PM
Ni pun jadi thread ke. Satu jawapan missfake satu thread kot.
Macam ni jelah news pasal missfake Se ...

Hehe.. ptut bod fan ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
abes kau nk die jawab mcmne?

hadoila benda gini pn jd thread ke
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 3-8-2021 03:01 PM
Ni pun jadi thread ke. Satu jawapan missfake satu thread kot.
Macam ni jelah news pasal missfake Se ...

Hahaha ngelupur kauuuu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list