Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
926
View
11
Reply

Bengang Disuruh Goreng Ikan, Isteri Siram Suami Dengan Minyak Panas

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-8-2021 10:35 AM | Show all posts |Read mode
Mataram: Berang disuruh menggoreng ikan, seorang wanita di Nusa Tenggara Barat, Indonesia bertindak menyiram minyak panas ke atas suaminya yang sedang baring.


Kejadian berlaku pada jam 4.30 petang, 31 Julai lalu di rumah pasangan berkenaan di perkampungan Dena, Madapangga, Bima, menurut Kompas.


Akibat kejadian, lelaki itu dikenali Anwar, 50, mengalami lecur di muka dan badan serta dirawat di hospital.




Kredit foto: Agensi





Polis sudah menahan wanita terbabit yang berusia 40 tahun susulan laporan dibuat keluarga mangsa.


"Tidak lama selepas laporan itu, sepasukan anggota ke kampung itu untuk menahan suspek. Dia kemudian dibawa ke balai polis Bima untuk tindakan lanjut," kata Ketua Polis Madapangga, Iptu Ruslan.


Beliau berkata, siasatan lanjut masih dijalankan bagi menyiasat motif sebenar wanita itu melakukan perbuatan demikian terhadap suaminya.


"Berdasarkan keterangan anak kandung mangsa, ibunya melakukan demikian gara-gara mangsa meminta dia menggoreng ikan.


"Ketika mangsa baring, tiba-tiba suspek datang mencurah minyak goreng panas ke atas suaminya," katanya.


Menurutnya, mangsa dihantar ke Hospital Madapangga oleh jirannya. -CARI


Sumber: Harian Metro
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Mak aihhhhhhh betul hati kering minik nyaaa
moga cepat sembuh jeleee masss
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Jangan2 species laki goyang telur jah kerja..suru bini pun tgh baring
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Laki India harus nikah sama perempuan Indon. Baru buku bertemu ruas.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
kesian msti dia provok bini dia time goreng ikan
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 11:40 AM | Show all posts
mesti dah lama pendam, jenis nak makan, men order2, pastu banyak komen.. sekali amekla simbahan minyak panas.. hahahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 3-8-2021 11:13 AM
Laki India harus nikah sama perempuan Indon. Baru buku bertemu ruas.

Betol
Tp laki india nihh tak taste lak
Gan minah yindon acaner tu

Iols rasa minah yindon nihh
Dh lama hilang sbar
Laki goyang telur kat umah jer kot
Padan muka heols klau betol
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 11:54 AM | Show all posts
laaaaaa..... suruh goreng ikan jer punnnn.... bukannya susah... lain la kalau tetiba suruh buat rendang tok ke buat daging dendeng ker...... aduuhhhh...
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 11:54 AM | Show all posts
Semoga insiden ini menjadi peringatan buat kira semua
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Ganasnya oiiii! Terpercik minyak panas sikit pun jenuh pedih, ni dituangnya atas perut
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 12:43 PM | Show all posts
Nasib tak sempat garing dibuatnya lecur lepuh je
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
gila jahanam badan orang
cari bini lain sajala
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 11:06 AM | Show all posts
yg bini pon.. kene rasuk ape tu kak..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list