Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
14151
View
134
Reply

Viral Tiktok: Suami tak jadi marah bila pakai ni-Fazura

[Copy link]

Author: FORUMCARIII    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-9-2021 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Video Fazura jadi viral dengan mimik muka cute dan comel semasa mempromosi Lip Balm keluaran baru olehnya.

  


Dengan lagak bersahaja dan berceloteh membuatkan netizen berasa cute dah memuji Fazura kelihatan semakin berseri- seri.

Dalam masa yang sama Fazura berkata tumpuan dia kini lebih terarah kepada keluarga, dan bisness. Manakala lakonan telah jatuh nombor 2.

  





-FORUMCARIII-
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 12:13 PM | Show all posts
berapa harga Telekung Muhayya Magical tu..?
RM600 lebih (aku speku)..

tolong jawab sat.. saje nk tau.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Euwww ini pun cute ke?
Bongok netizen ni.
Dah tua renta nak masuk 40 tak payah lah nak fefeling cute ye missfake.
Sukalah dia viral walau pasal benda bodoh.

Elok berhenti terus je berlakon.
Bukan hebat sangat pun. Perasan je lebih.
Industri hiburan takde pun rasa kehilangan kau. Orang pun tak kisah.
Pemuja dia je perasan orang rindu nak tengok missfake berlakon lagi
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
apsalll ehh kakiahh tersengehh tgk bideo tu? tak jadi nk mggelabah teksssss
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 11-9-2021 01:03 PM
Euwww ini pun cute ke?
Bongok netizen ni.
Dah tua renta nak masuk 40 tak payah lah nak fefeling c ...

Hi Lofake
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Cute je.. Bertambah2 manis
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik pulak tgk tudung beg dgn lipstik...matching sgt
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 11-9-2021 01:03 PM
Euwww ini pun cute ke?
Bongok netizen ni.
Dah tua renta nak masuk 40 tak payah lah nak fefeling c ...

mmg viral pun kt tiktok sana. ramai puji faz cute nampak berseri seri..tulip jgn jeles meroyan plak..haha.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Tudungpink at 11-9-2021 01:59 PM
tulip-rain replied at 11-9-2021 01:03 PM
Euwww ini pun cute ke?
Bongok netizen ni.
Dah tua renta nak masuk 40 tak payah lah nak fefeling c ...


Lofake ye betul kalau hilang terus dr lakonan pun xde org perasan.. Tibaiunta paling agung,  kayu kayan ...hahahaha
Ko jer perasan org suka kat lofake ko... Semua yg ko kata berbalik kat lofake ko.. So aku kesian kat ko.. Hahaha.. Itu memang layak utk level penjilat mcm ko...
Fanatik paling benak,  kuat memaki , bahasa hazab..  Siannn...

Tu ha lofake dah berbulan2 cheap marketing gosok perut.. Mesti ko cakap org fitnah dia kan,  walaupun sendiri tunjuk bodoh... ... Tulip2 ko nampak kesian tau tak...
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 11-9-2021 01:03 PM
Euwww ini pun cute ke?
Bongok netizen ni.
Dah tua renta nak masuk 40 tak payah lah nak fefeling c ...

Ya Allah

Bitter-nya.

Haha
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 02:09 PM | Show all posts
Mai dah fakejura dan penjilat2nya. Elok berambossss teros dari industri. Dah tua bangkee pon ajet2 kiut, menunggu2 acik kepam penjilatnya memuja2 menjilat2 dubur berbulunya. Puihhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Brseri2nya omma timoh ni.....
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
yururi replied at 11-9-2021 02:09 PM
Mai dah fakejura dan penjilat2nya. Elok berambossss teros dari industri. Dah tua bangkee pon ajet2 k ...

Boleh geng ngan acik tulip
Orang yg sama ker ni.. Sebab benak punyer bahasa memang mcm ni la levelnya...dr dulu lagi x berubah.. Kesian
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 11-9-2021 02:17 PM
Boleh geng ngan acik tulip
Orang yg sama ker ni.. Sebab benak punyer bahasa memang mcm ni l ...

kenapa semua fans lofa bahasa mencarut eh? ke sbb geng sskjp suka mencarut?
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
yururi replied at 11-9-2021 02:09 PM
Mai dah fakejura dan penjilat2nya. Elok berambossss teros dari industri. Dah tua bangkee pon ajet2 k ...

cantik pinky

  
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kakafaz tetap cntik walau da beranak timah. Lokefake hnya mampu gosok perut tak sudah dr 2mgu kawen hingga kini
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Tudungpink at 11-9-2021 02:32 PM
sopianpian replied at 11-9-2021 02:20 PM
kenapa semua fans lofa bahasa mencarut eh? ke sbb geng sskjp suka mencarut?


dr zaman benak tunjuk bodoh kat iG memang bahasa dorang mcm x belajar adab.. Mencarut, memaki,  menghina dah jadi biasa... Muka dorang siap tunjuk dengan x tau malu.. Tp dorang disokong oleh lofake n family kot dulu... Mcm mana lofake n family mcm tu la fanatik dia.. Sekarang bila mcm2 dah berbalik kat dorang dr makcik,  adik beradik,  family, jodoh,  rezeki tu kene balik lofake n family buat hal sendiri... Tp fanatik benak yg teruk memaki dulu ada yg buat hal sendiri.. Yg ni tinggai benak level kayangan jer ni...
Dorang punyer taksub level lain la...
Kifarah is real ...kebanyakkan yg dorang maki  , mengata semua lofake tu buat ..x lama pun lepas dorang maki tu... lofake tu fans dia pun boleh disalahkan kalau ada issue,  setakat benak 2,3 kerat dia x heran.. Sebab dia jenis ikut kepala sendiri,  dia x pk org lain pun.. Benak jer over
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
cantik pulak tudung dia pakai ni. x nampak mcm corak asekor. nampak mcm abstrak bunga.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawanya fazura..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 02:30 PM | Show all posts
hahaha tersengih iols  tgk faz ketawa.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list