Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
123Next
Return to list New
2340
View
46
Reply

[ENGLISH SERIES] Clickbait (Netflix) 2021

[Copy link]

Author: MsPercy    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-9-2021 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Tarikh dikeluarkan: Ogos 2021
Episode: 8

Kisah berkenaan dengan seorang lelaki yang diculik dan telah ditayangkan di website dimana jika capai 5 juta view, dia akan mati. Adik perempuan dia yang paling bersungguh mencari abang die dan siapa dalang disebalik semua kekusutan ini.

Setiap episod juga merungkaikan setiap perkara yang terbongkar.

Pendapat iols: best dan sebab tu letak recommended kat forum. Sepatutyer tidur kol 1 pagi tapi terlajak sampai subuh sebab nak tau sangat ending die. Orang yang disebalik semua kekusutan tu memang sangat tak disangka. Iols syak A tapi sebenaryer bukan B tapi Z.
Screenshot_20210911-162527_Google.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2021 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Dan disebabkan citer ni terus iolss delete akaun apps dating..huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Yezaaaa.. Ok.. Mlm ni tgk
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
nak tengok tapi cam seram la pulak
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
okeh, zasss terus pegi tengok.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
best citer ni,  tak rugi tengok
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Complete episode ke ni? Kalau ya boleh maraton
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 06:37 PM | Show all posts
dh complete episode ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh tgk dh..

Plot twist betul last2 episod
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg betul2 plot twist, tapi terus terang aku tak suka plot twist dia aku punya komen ek elehhh camni plot twist dia hihihihhi
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa part 18sx x? Aku x tgk sorang2.. so x kan tgk kalau ada 18sx...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2021 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 11-9-2021 06:37 PM
dh complete episode ke?

Dh complete kaka
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2021 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
MinyakAngin replied at 11-9-2021 06:32 PM
Complete episode ke ni? Kalau ya boleh maraton

Dah uolss...takut uolss x tido mlm ni sbb asyik nak tau ape jd..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2021 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
pokokbunga replied at 11-9-2021 07:18 PM
Mmg betul2 plot twist, tapi terus terang aku tak suka plot twist dia aku punya komen ek elehhh c ...

I redha je plot twist die. Selalu kena bile teka...ni langsung x kena ...hahahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2021 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 11-9-2021 07:39 PM
Apa part 18sx x? Aku x tgk sorang2.. so x kan tgk kalau ada 18sx...

Comolot tu 18sx ker? Part tu je ade byk skali tak terkire.
Yg lain clean n clear...mungkin sbb ade budak2 dan bdk skola dlm citer tu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2021 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
honeyvanilla replied at 11-9-2021 04:55 PM
nak tengok tapi cam seram la pulak

X seram la...suspen ade la...sila la tgk
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Dahh khatamnm besttt
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
MsPercy replied at 11-9-2021 08:24 PM
Dah uolss...takut uolss x tido mlm ni sbb asyik nak tau ape jd..

Hahahaha tu yg aku tgh risau ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 10:43 PM | Show all posts
Citer ni kategori apa? Seram ke? Ada bunuh2 tak? Terperanjat ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Best citer ni. Kesian betul nick tu. Aku seharian maraton nak habiskan. Memang tangan berjahit fon lah hari tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list