Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
967
View
12
Reply

hahaha jenis2 jin jangan dibuat main

[Copy link]

Author: Raline       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-9-2021 01:21 AM | Show all posts |Read mode
image.png.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 05:48 AM From the mobile phone | Show all posts
haha ok la..not bad la
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 11:51 AM | Show all posts
nice try!!
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
hehe  jin tan hitam jangan dilupa
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 05:02 PM | Show all posts
suspen baca...
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Keh keh keh.     
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha..sokmo ada benda ni dlm dapoq ku
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh lah lawak nie
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
A-jin-amoto jangan lupa...
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Sipi sipi saspennya ;
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
hmm huhuuhu
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa kecik mak aku penah suruh pegi beli jintan manis kt kedai..tp otak Aku tak boleh absorb perkataan 'jintan' yg mak aku sebut sbb 1st time dgr. Byk kali tanya Aku tetap tangkap bunyi dia mcm 'Jin hitam manis'. bahan/ rempah utk buat masak katanya. Sambil jalan kaki pegi kedai aku dh rasa dh ape ke pelik benor barang mak aku pesan ni. Bila smpi kedai pakcik kedai tya Aku nk beli apa. Sambil malu2 tunduk Aku ckp 'mak pesan Jin hitam manis' slow2 je. Pakcik tu tak dgr suruh ulang. Aku pun ckp 'jin hitam manis' kuat2. Pakcik tu gelak berdekah Sambil ckp 'mana Ada Jin hitam manis. Jintan kot' dia pun hulur sepeket jintan manis. Aku balik jalan kaki Sambil nangis sbb malusmpi skrg ingt peristiwa tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
matchstick replied at 14-9-2021 11:24 PM
Masa kecik mak aku penah suruh pegi beli jintan manis kt kedai..tp otak Aku tak boleh absorb perkata ...

Hahahaha..sib baik pakcik tu dpt tangkap..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list