Gosip Tempatan
ADVERTISEMENT

tatod Lv.24

Fav
Editor CARI | Credits 11443   
Pelakon dan penerbit, Datuk Afdlin Shauki mengesahkan sudah menamatkan zaman duda dengan pengurusnya yang dikenali sebagai Marcella.

Afdlin, 52, yang enggan mendedahkan tarikh sebenar pernikahan mereka memaklumkan segala urusan pernikahannya berjalan dengan lancar.






"Iya, saya sudah bernikah. Tapi, tidak perlulah beritahu tarikhnya, yang penting semua telah selamat.


"Semuanya berlaku dalam bulan Ogos lalu sebab itu saya pernah cakap bulan Ogos memberi makna buat saya," katanya.


Tambahnya lagi, dia tidak mahu terlalu bercerita mengenai perkahwinan sama seperti hubungan dengan bekas isteri, Maria Christina Orow Abdullah.


Pada masa sama, anak-anak turut menerima kehadiran Marcella, 27, sebagai ibu tiri mereka.






"Saya memang tidak terbuka bercakap mengenai isteri. Tetapi, selepas ini tak perlulah sorok lagi. Kalau nampak saya bersama wanita, itulah orangnya.


"Syukur kehidupan sekarang tenang sahaja. Isteri juga selalu berjumpa anak-anak dan kami makan tengah hari atau malam bersama," katanya.


Terdahulu, khabar angin Afdlin sudah bertemu pengganti mulai tersebar apabila dia memuat naik gambar berbuka puasa bersama seorang wanita Ramadan lalu.


Untuk rekod, Afdlin dan Christina berkahwin pada 1997 dan dikurniakan tiga orang anak iaitu Mia Sara, Anais dan Ileana Matin.




Sumber: mStar
13.9K Views
93 Reply Reverse order

ADVERTISEMENT


becir Lv.12 2#

Defender | Credits 13843   
What did u see in him la dik..dia kawen first time pun u were still in your diapers

irsa Lv.9 3#

Adventurer | Credits 3367   
Owhhh.. dpt mak muda

cm_vungtau Lv.11 4#

Highlander | Credits 7873   
Aduhai. 27 kawin 52. Ko biar betul dik nak spend your 30s and 40s jaga orang tua.
Follow Us

Piramida Lv.13 5#

Challenger | Credits 15693   
Ingatkn dah 40an..

Rupanya baru 20an.

Suchi Lv.18 6#

Master | Credits 64376   
Muda lagi rupanya
Tp ni kira bkn jenis urban atau berbangsa others


shida81 Lv.12 7#

Defender | Credits 12246   
Yg jantan pun... Agak2 la org muda.... Sampai bile bdk tu blh tahan kawen ngn org tua...

ADVERTISEMENT


Belibis Lv.12 8#

Defender | Credits 14046   
Quote: shida81: Yg jantan pun... Agak2 la org  ...

Tak kisah la kalau tak tahan pun..boleh running in 4_5 tahun dah kira ok.

xtravaganza Lv.10 9#

Survivor | Credits 5118   
Ooo 27 ke..igtkan seangkatan usia..maap laaaa

slyfynx Lv.14 10#

Fighter | Credits 21436   
X paham la.
Nape kene sorok.
Kawen tu wajib bg tau org supaya x dtgkan fitnah

Moyangkucing Lv.8 11#

Honour | Credits 2422   
Dari gambar tahun 2020 tu maksudnya dah mula berskandal senyap2 sebelum bercerai ke, caner? Sebab katanya dulu 1st marriage mula retak masa pandemik.... tanya jer.

Galgadot22 Lv.6 12#

Pioneer | Credits 825   
Finally mamat ni dah mengaku. Yea yea je lah baru kahwin. Dua ni dah kahwin lama noks

chandrahusin Lv.11 13#

Highlander | Credits 9853   
Ini kah sbb serai?
Sejenis mcm pak lalat jgk ka
Tp sbb ex bini buat sengap
Sunyi sepi

makcun14 Lv.9 14#

Adventurer | Credits 3427   
dah preggy kot tu yang tetiber announce nikah.

da_lynn Lv.9 15#

Adventurer | Credits 4323   
Gambar 2020 tu, sedondon pulak colour baju melayu afdlin dengan tudung marcella ni.

ADVERTISEMENT


anilanil Lv.11 16#

Highlander | Credits 8471   
Matang muka datin marcella. Sepadan la dgn tok lin. Ckp 40 plus pon org caya.

babynina30 Lv.13 17#

Challenger | Credits 19922   
Quote: da_lynn: Gambar 2020 tu, sedondon pulak ...


Masa tu dia baru 24.
Betol ke now 27.
Ke 47 ?

doodlediddle Lv.7 18#

Revolutioner | Credits 1948   
Quote: becir replied at 24-9-2023 03:44 PM
What did u see in him la dik..dia kawen first time pun u were still in your diapers

Maybe she got daddy issues???

hzln Lv.17 19#

Superior | Credits 57287   
Hakak kalu umo 20an
Ada jantan 50an nak kat akak
Standard hakak tara2 hugh jackman tu berbaloi la
Dgn shedapnya, dgn poket tebalnya
Kurenggg dr itu rentikanla, silap2 nanti hakak nak beranak sepital swasta pun kena mintak tulung kawan2
Ehhhh termengumpat lak

hzln Lv.17 20#

Superior | Credits 57287   
Tahniah kawin pengurus
Moga semakin kurus

#inistatushambarrrr
1234.. 5Next