CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

Isu Mak Mentua ‘Downgrade’ Menantu, Isteri Fizo Omar Luah Pendapat – ‘Jangan Biar Orang Lain Tentukan Kebahagiaan’

  [Copy link]
Post time 18-2-2024 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Kahla replied at 18-2-2024 10:27 AM
Fizo & wife nya dah masing2 unfollow. And si wife fizo ni pun kat story IG macam update quote2 yg mc ...

Tepek pls. iols dah lama block pijo dan minik dia dan ramai retis2.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-2-2024 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 18-2-2024 11:42 AM
Teringat bini pijo ni awal2 jadi motivator cum caunsellor self claimed ayat2 dia tu macam baca skrip ...

Kaaaaaaaaan? Fake sungguh, kan?
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2024 01:42 AM From the mobile phone | Show all posts
She's better kalo tak banyak bunyi..
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2024 04:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Tengok muka mcm penat jer. Focus jer lah jaga anak2 yg masih kecil n rumah yg besar tu. Ni seboklah nak jadi pakar motivasi.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2024 08:56 AM | Show all posts
sheols dah jd retis ke?

satu lg mak si pijo tu apahal? takkan dari menantu dlu tak belajar2 lg nk jadi mentua yg herlokk. ko dah kenapa macik dah tua2 bangka nk menyusahkan anak menantu? ko tak reti ke hidup tak kacau org.

kalo tak suka nk bermenantu, simpan anak tu tambat kan kat rumah jgn menggatal nk berbini..gituhh
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2024 12:05 PM | Show all posts
DeLuna85 replied at 17-2-2024 12:44 AM
Anak pertama fizo nampak mcm muka kesian. Tapi kaya tak apa. Nanti besar cantik la tu.

cik B pun kaya dek... tapi tu ler..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 19-2-2024 12:27 PM | Show all posts

uik..sape pulak tu..cer kabo..cer kabo..
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2024 12:35 PM | Show all posts
dian ni macam poyo pastu konon2 nak jadi oenceramah bab rumah tangga..ko kawen pun belum 5 tahun senyap2 dah la
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-2-2024 02:11 PM | Show all posts
Garang sheols ni, segarang-garang mawar pun lagi garang dia ni.. Tak berani langsung mak mertua ke ipar duai nak usik dia

Jangan main-main ehhh
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2024 02:37 PM | Show all posts
Dah ada prob ke dua ekor laki bini antara list terpaling ni? Jenuh lah nak cabut signboard dekat highway nnti kalau betul Takkan ler pasal baju yg nampak gemok tu bini marah bam pijo sampai gitu kesan nya
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2024 03:04 PM | Show all posts
apa cita..apa cita
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2024 03:05 PM | Show all posts
dia ni boleh tak bercakap natural cam bercakap dgn kwn2 tu.. ni mcm ikot skrip je ckp hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2024 03:57 PM | Show all posts
dewi_rina replied at 19-2-2024 02:11 PM
Garang sheols ni, segarang-garang mawar pun lagi garang dia ni.. Tak berani langsung mak mertua ke i ...

mai mana bukti sheolls garang ye? hehe sorry tnya iolls tak follow sgt sheolls.. cer kasi secebis  info or gmbo
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2024 05:12 PM | Show all posts
kakakgarang replied at 19-2-2024 07:57 AM
mai mana bukti sheolls garang ye? hehe sorry tnya iolls tak follow sgt sheolls.. cer kasi secebis  ...

Tengok je kat tiktok ke fb ke ig kalau dgn laki dia mcm dia control semua, lagi dgn muka dia garang tu.. Search je
Tapi kadang nampak dia mcm pura-pura bendul, contoh dia sebut kakak pijo as kakak mertua
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2024 05:37 PM | Show all posts
ntah knp dia nih mcm ada vibes jenis2 perempuan sombong .. bengis & panas baran
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2024 06:16 PM | Show all posts
pijo anak omak..pijo anak omak....bahahahahaaaaa....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-2-2024 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
NazRysha replied at 18-2-2024 11:44 AM
yang tu terpalinggg
fizo mmg sesuai sangat dgn fazira ni
anak2 pun comeyyy

Alhamdulillah berse suai ber dua haha,, aman Damai happy sederHana,, nak bercekau selalu jenuh
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
newyork replied at 18-2-2024 10:48 AM
Mawar kaki melawan..org penang kot..

Hahahah bende boleh lawan,, perang jer aaaa wkakakaa
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
cupu replied at 17-2-2024 02:17 PM
Kelantan ngan penang tak brp match kot..hat tu serabuk nk blk mkn nasi kerabu.hat ni serabut nk bl ...

Hahahaha suka andaian ni,,
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 02:33 PM | Show all posts
DottieDot replied at 16-2-2024 07:24 PM
Aku sorang je ke yang rasa Fizo ni ada type.. Coz muka bini dia yang sekarang ni lebih kurang je den ...

azar azmi tu biasa2 je je iols tengok..tapi personality dia menarik..suara serak2..sexy..berlakon pun mantap
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 12:24 PM GMT+8 , Processed in 0.068778 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list