CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: EJALTI

[Tempatan] Jari kaki budak 8 tahun tersepit di eskalator

  [Copy link]
Post time 20-2-2024 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 20-2-2024 08:16 AM
Mesti spesis anak buas anak nakal perangai mcm setan ni

Ke mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-2-2024 03:09 PM | Show all posts
shernazz replied at 20-2-2024 02:32 PM
Haah..iols kalau yang MCM tu mmg iols tegur je depan2..pernah kena jeling tapi iols buat nohen.je. ...

sound tepet je...biar dia nak cakap ape...kita ni tlg beringat...kang jadi ape2 kesian budak tu yg sakit

Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
B40tastePosh replied at 20-2-2024 11:45 AM
Kasut dan Sandal 2 benda berbeza.

Orang utara semua dia balun kasut.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 19-2-2024 11:06 PM
Tak pakai kain alas petticoat ke kat dalam?

Jubah ni kan kalau guna kain selain kain yg keras mmg akn nmpk line spentot tu wpun ko pakai kain dlm. Lg 1 sb jubah ni semua kain plain lagi la memudahkn utk nmpk.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
sbb ni la acik2 kat kampung tak suka pergi mall

Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 20-2-2024 09:03 PM
Orang utara semua dia balun kasut.


Ooo...kari dibalunnya Gulai

Biskut dibalunya Roti

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 20-2-2024 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 20-2-2024 09:03 PM
Orang utara semua dia balun kasut.

Kasut dipanggil Sneakers...Sneakers tu bukan ke brand....adoi teringat pulak @sarah82
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 20-2-2024 09:11 PM
Jubah ni kan kalau guna kain selain kain yg keras mmg akn nmpk line spentot tu wpun ko pakai kain  ...

Maxi kain jersi pun suka hati panggil jubah. Lebih2 lagi kain murah tu.


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-2-2024 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 20-2-2024 10:46 PM
Maxi kain jersi pun suka hati panggil jubah. Lebih2 lagi kain murah tu.

Jubah ni seeloknya kan buat guna kain bercorak ka floral ka baru terlindung segala line spentot, bra semua tu.. iols punya baju kurung takde plain semua bercorak sb takut benda ni lah.
Knowing that jantan² melayu yg gila sex jgn la buat pakaian guna kain plain.
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
B40tastePosh replied at 20-2-2024 10:32 PM
Kasut dipanggil Sneakers...Sneakers tu bukan ke brand....adoi teringat pulak @sarah82

Mat saleh mmg ada sejenis kasut tu diorg gelar sneakers..apa yg nk digelakkn

What shoe is a sneaker?

Sneakers (US) or trainers (UK), also known by a wide variety of other names, are shoes primarily designed for sports or other forms of physical exercise but which are also widely used for everyday casual wear.
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
KiddInc replied at 20-2-2024 03:09 PM
sound tepet je...biar dia nak cakap ape...kita ni tlg beringat...kang jadi ape2 kesian budak tu yg ...

Iye..pastu orang ramai nak kena tolong plak..
Nak jenjalan terbantut...
Budak2 biasa kalau org lain tegur depa dengar..
Haha..iols buat je muka garang jegil.mata...
Settle..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
B40tastePosh replied at 20-2-2024 10:32 PM
Kasut dipanggil Sneakers...Sneakers tu bukan ke brand....adoi teringat pulak @sarah82

Tu Skechers bang...
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 20-2-2024 08:00 AM
Haah..kalau Kita tegur depa buat dek MCM Kita plak rasa lebih2...
Iols kalau org tegur Anak iols m ...

Setuju chuols. Anak bongsu iols kita tegur buat dek je, lps tu iols nmpk guard bangla dtg. Iols biar je guard tu yg tegur. Haaa tau takot.
Kita tego jgn main, dia buat tatau je
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 21-2-2024 09:34 AM
Tu Skechers bang...

Memang diorang panggil kasut tertutup tu Skechers ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 21-2-2024 08:51 AM
Mat saleh mmg ada sejenis kasut tu diorg gelar sneakers..apa yg nk digelakkn

What shoe is a sne ...

Memang semua kasut diorang balun Sport Shoe / Hiking Shoe ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
B40tastePosh replied at 21-2-2024 10:22 AM
Memang semua kasut diorang balun Sport Shoe / Hiking Shoe ke?

Udah² ler tu...tau ler nk tutup malu pasal sneakers tu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-2-2024 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 21-2-2024 10:25 AM
Udah² ler tu...tau ler nk tutup malu pasal sneakers tu..

Sekarang sneakers atau sketchers?

Dulu @Sarah82 nak beli sneakers atau sketchers?
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
B40tastePosh replied at 21-2-2024 10:28 AM
Sekarang sneakers atau sketchers?

Dulu @Sarah82 nak beli sneakers atau sketchers?

Mana ler aku tau aku bukan sarah..kp pegi la tanya dia
Udah² ler nk kaber malu maluin tu...
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 11:06 AM | Show all posts
kasut skolah sketchers tgh murah...rm99....saje nk gtau...bahahahahahaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 21-2-2024 10:35 AM
Mana ler aku tau aku bukan sarah..kp pegi la tanya dia
Udah² ler nk kaber malu maluin tu...
{:8_6 ...


So yang orang kedah guna sneakers atau sketchers?

Lucu nya, kalau orang sebut kasut, kasut la....kalau nak detail baru la sebut kasut kulit ke, kasut futsal ke, kasut hiking ke.

Bila bercakap tu cuba guna Standard Malay Bahasa Melayu Johor -Riau. Jangan bawa dialek dialek.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-7-2024 04:37 AM GMT+8 , Processed in 0.062694 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list