CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 55565|Reply: 237

“Ini Jalan Terbaik Buat Kami” – Neelofa Hentikan Penjualan Inai NunHa Serta Merta Setelah Dua Tahun

  [Copy link]
Post time 19-2-2024 11:19 PM | Show all posts |Read mode






Pelakon dan usahawan, Neelofa memaklumkan bahawa perniagaan kecantikan inai keluaran syarikatnya telah dihentikan serta merta.


Perkara itu dimaklumkan Neelofa menerusi satu hantaran di Instagram di mana dia mengumumkan bahawa pihaknya tidak akan mengeluarkan lagi sebarang produk inai di pasaran.


  



"Kita akan buat clearance, kita akan habiskan stok. Tidak akan ada lagi signature Brown Innai di pasaran daripada NunHa. Semua kita akan keluarkan untuk buat ‘clearance’."


Isteri kepada ustaz selebriti PU Riz itu turut mengucapkan terima kasih buat penjual dan juga pembeli produk itu sepanjang kewujudannya di pasaran.





  







"Kita tidak akan lagi keluargkan innai daripada NunHa. Mungkin inilah peluang terakhir untuk dapatkan innai yang terakhir dan penutup segala penceritaan inai-inai yang akan dan pernah wujud. Mungkin ini jalan terbaik buat kami."


Sekadar info, produk innai NunHa itu mula dipasarkan sejak tahun 2022 dan turut mendapat sambutan hangat terutamanya daripada peminat aktres jelita itu.


Sumber : Beautifulnara

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-2-2024 11:33 PM | Show all posts
Lelong-lelong
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2024 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah boleh kambus belakang rumah macam kek sabariah

Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2024 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
tah iye la tuu
nk push sale stok yg xhbes je kan
dan2 esk ade lg xhbes ckpla atas permintaan ramai, kami dh upgrade yada yada
buat packaging baru
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2024 11:48 PM | Show all posts
Macam mak dia la si tini lembam tu. All out dok jual kucate, pondesen sheol. Hari2 dok merapu live, sambil kelentong orang betapa hebatnya pondesen sheol, betapa ajaibnya kucate sheol. Dah la kalau bercakap mata dok kiri kanan atas bawah, tengah dok pikir apa lagi nak menipu.. celaka punya orang tua
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2024 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
innalillah..tak panjang umur yinnai terpaling gothic di abad ini…2 thn je,..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 19-2-2024 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Nanti muncul la yang lain pulek
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2024 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Gitu soundtrack bagai

Dah la jambang fake
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-2-2024 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana kak duda...dia selalu menginalillah kan brg jualan sskjp
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2024 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
sayangselamah replied at 19-2-2024 11:52 PM
Nanti muncul la yang lain pulek

Jgn xtaw benak dh bekap kata jah bnyk benda lg nk jual..dia stop ni dia jual tu..sentiasa ada produk katanyehhh...jgn x bekap benakkk
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2024 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
siapa percaya dia mmg bodo hhahahahhaha
sesuai la nama kau jahlendir jahkambus
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 19-2-2024 11:48 PM
Macam mak dia la si tini lembam tu. All out dok jual kucate, pondesen sheol. Hari2 dok merapu live,  ...

  
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 12:06 AM | Show all posts
Edited by Realpeople17 at 20-2-2024 12:08 AM

Jennie lembam takde sepatah dua kata ke next product idolat dia da kmbali ke rahmatullah? Kata likes and view ig tinggi tp produk  trpaksa dikambuskan..apooo jennie lembam pnye ukuran kejayaan melalui likes view ig hanya propa semata
Mungkin bleh start counting days utk next produk ke kuburan, ISTERIX
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Realpeople17 replied at 20-2-2024 12:06 AM
Jennie lembam takde sepatah dua kata ke next product idolat dia da kmbali ke rahmatullah? Kata likes ...

jgn wei lembam tu bangga wei dengan tuan lembam berair spender dia hahaha...
produk ulang2 kambus takpe janji views followers byk wei
kau hado hahhahaahhahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 12:26 AM | Show all posts
I.K.A888990 replied at 20-2-2024 12:11 AM
jgn wei lembam tu bangga wei dengan tuan lembam berair spender dia hahaha...
produk ulang2 kambus  ...

Sejenis bodo dan baghal mmg camtu la. Tu mesti tak kisah kalo dompet kosong asalkan likes kat ig tinggi. Mungkin dia rasa kenyang kot dgn likes and views yg tinggi. Klakar ek kepercayaan bodo si lembam tu. Dok tuduh seteru tak relevan la flop la apa la. Tuhan bayar cash weiii.. tgk2 produk idolat yg flop kmbali ke rahmatullah. Tula jennie busuk sgt hati
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka berniqab.. perangai harrrrrrrey betol!

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-2-2024 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Realpeople17 replied at 20-2-2024 12:26 AM
Sejenis bodo dan baghal mmg camtu la. Tu mesti tak kisah kalo dompet kosong asalkan likes kat ig t ...

haha kan sama mcm lembam tu tutup mata tang tuan lembam dia berlendir siap ckp pakai spender bnda2 private dpn benaks kannn..tapi tetapndpt pujian gitu..eh cuber kalau kak km tu melucah berlendir pergh kena hentam wooooo...apa beza kak km dgn lofakspenderberair ni

kita tgu isterix pulak wei..buat countdown siap2 hokay jgn lupa..lps ni dia keluarkan spender pulak kut...ayik duk berspender je
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
So macamana sale produk putik jah? Takda acik porem beli buat testimoni ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 01:07 AM From the mobile phone | Show all posts
I.K.A888990 replied at 20-2-2024 12:43 AM
haha kan sama mcm lembam tu tutup mata tang tuan lembam dia berlendir siap ckp pakai spender bnda2 ...

Hahaha jgn bagi idea weiii.. kang jah r&d spender utk merangsang nafsu plak. Takyah susah2 nk bancuh nk shake bgai. Pkai je spender zassss trus bergelora napsu. Buat utk laki bini. Samaw naik napsu pkai spender memasing.  Ewwww
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 01:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Realpeople17 replied at 20-2-2024 01:07 AM
Hahaha jgn bagi idea weiii.. kang jah r&d spender utk merangsang nafsu plak. Takyah susah2 nk banc ...

tah2 dah standby brg tu ni inai kambus dah kan..lps ni kau tgu dia umum spendex pulak keluar haha..
spendex version islamik punya keluaran couple lembam...kau hado tah...aku risau dia tunjuk cara sekali kang time live..kang dah biasa berlendir berair si lofak laki lembam depan2 benaks tu kan haaaaa

kau tunguuuuuuuuuuuuuu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 3012 Replies : 5
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 218164 Replies : 3941
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31677 Replies : 215
Update: Ada  yang menjumpai anak lipas dan rambut di dalam makanan yang dibeli di kantin sebaliknya Kiosk Lebih Murah Dan Bersih’ – Pelajar Pertahankan Cikgu Jual Pelbagai Makanan Di Sekolah
YgBenarUpdate: Ada yang menjumpai anak lipas d
Views : 28295 Replies : 85
Teka kerja apa
TomyamPutehTeka kerja apa
Views : 12573 Replies : 67
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92243 Replies : 874
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 20460 Replies : 339
Ketua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci  Mengaku Peraturan Penjarakan Sosial 6 kaki ‘Hanya Rekaan, Tanpa Bukti Saintifik’.Anda terpedaya?
YgBenarKetua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci
Views : 29797 Replies : 237
K-VARIETY SHOW
RahahK-VARIETY SHOW
Views : 228021 Replies : 1342
“Saya menceraikan anda, saya menceraikan anda, dan saya menceraikan anda,”  Puteri Kerajaan Dubai Tenang Umum Ceraikan Suami Melalui Instagram
YgBenar“Saya menceraikan anda, saya menceraika
Views : 52173 Replies : 49

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 12:45 AM GMT+8 , Processed in 0.074324 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list