CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

Fathia Latiff Kongsi Foto Peluk, Dukung Dengan Aiman Hakim Ridza – ‘Akan Berhenti Selepas Awak Minta Maaf’

  [Copy link]
Post time 20-2-2024 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
little_sis replied at 20-2-2024 11:59 AM
Comel dia dlm gambar kena dukung tu.. tapi gambar yg pakai cap tu nampak pipi jatuh dah..

Bukan kena dukung tapi dia yg panjat Aiman. Gambar tu editlah bulan muka dia sangat pun. Pakai cap tu barulah ori dia sekarang.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-2-2024 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
jiwakacau06 replied at 20-2-2024 01:42 PM
dh knpa...memori terhenti smpai break dgn aiman sja...pdhl ada bf lain lps dia...sbb kena dump...

Dia dump Aiman.
Ariff dump dia setelah dia canang nak kahwin dah.

Tiba2 kacau Aiman. Haritu cakap psl Aiman Zahirah batalkan jemputan dia (ridiculous!)

Ni entah apa pulaklah Tekya ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 03:20 PM | Show all posts
gmbr berdukung tu ada iras2 leona
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 03:25 PM | Show all posts
keluarga dia tak help dia. esok kalau dia gantung diri baru nak nyesallll
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku terbaca komen fathia sesuai berjodohan dgn dma islam.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
My god..ex from hell
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 20-2-2024 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar apa lagi ada? Lain2?
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Bosan lah perempuan ni. Ingat takde ape dah.
Pelik je muka tekya kat gambar tu. Mcm bukan dia.
Tp yelah kan takde pun wartawan tanya eman dgn jahirah psl tekya. Kalau retis2 lain cpt je wartawan tanya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-2-2024 03:40 PM | Show all posts
gambar berdukungan tu edit nya mcm lahanat ya...

udah2 la tu tekya oiiii
kesian bini org tu preggy tiba2 si gila ni xdak angin xdak ribut up up benda merapu
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 20-2-2024 03:00 PM
Dia dump Aiman.
Ariff dump dia setelah dia canang nak kahwin dah.


Selagi dia x bahagia.. selagi tu dia akan mengenangkn kisah lalu dia .
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
little_sis replied at 20-2-2024 12:59 PM
Comel dia dlm gambar kena dukung tu.. tapi gambar yg pakai cap tu nampak pipi jatuh dah..

Gambar tu nampak macam orang umor 50an sebab pipi labuh.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 04:11 PM | Show all posts
The ex from hell
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Dendam betul sheols kat aiman...pasal kena cancel nama pergi event ja kot..
Kalau kes dulu dah move on.
Itula eman, cari pasal lagi dengan tekya. Aiman & ZM diam lagi dia meroyan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 04:15 PM | Show all posts
namieamuro replied at 20-2-2024 12:03 PM
bkn die ke tglkn eman? dh knp eman kne mtk ampun?

pegila buat rawatan eyebag.

mintak ampun sebab duit tu rasanya. bukan sbb dia nak eman balik tu. mebe skrg tgh terasa pokai takde job hangat je hati teringat duit yg hangus ittew
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni nk cari instagram engagement je ni. Mkin ramai org comment & view lagi bgs utk dia. Cuba xde org comment or view dia pun bosan nk up ape2.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 05:02 PM | Show all posts
nolya replied at 20-2-2024 12:47 PM
Semoga Zahirah sabar dan pedulikan saja kesah lama Aiman. Kemesraan Aiman-Fathia terjadi ketika Zahi ...

ZMW ni bukan jenis kampung

dia pun ada ex dulu...past is past

ntah ntah dia dgn AHR dok gelakkan si mental ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-2-2024 05:04 PM | Show all posts
parents dia mesti malu kat parents eman TS , PS tu

dulu mesti berkenalan sbb anak anak kapel

Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 05:07 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 20-2-2024 03:00 PM
Dia dump Aiman.
Ariff dump dia setelah dia canang nak kahwin dah.

sbb Ariff low profile sapa pun tak tahu dia buat apa skrg

tekya pun tak tahu mana dia hilang kot

AHR dan ZMW selebriti...senang lah dia cari pasal nak buat gempaq
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 05:10 PM | Show all posts
harapnya AHR tak layan la tekya ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 05:21 PM | Show all posts
Incanto replied at 20-2-2024 05:02 PM
ZMW ni bukan jenis kampung

dia pun ada ex dulu...past is past

Bagus kalau begitu. Just think positif n biarkan saja si  Luncai terjun dgn labu2nya.  Ujung2 lemas sendiri.  Zahirah can say to Fathia "Emangnya gua pikirin". Bengkak ko....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Update :Nur Farah Kartini Dibunuh oleh individu yang dikenalinya. ! Penjawat Awam Ditahan.Hilang Sejak 10 Julai, Pulis Mohon Bantuan Kesan Nur Farah Kartini
YgBenarUpdate :Nur Farah Kartini Dibunuh oleh i
Views : 100575 Replies : 548
[tvN/Netflix] Love Next Door - Jung Hae In, Jung So Min (Mulai 17 Aug 2024)
xyla73[tvN/Netflix] Love Next Door - Jung Hae
Views : 548 Replies : 1
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 82767 Replies : 3545
Ada pramugari dan pramugara terpaksa berkongsi bilik, termasuk ‘tidur’ bersama juruterbang..Video klip “Darkside Pramugari” cemarkan imej kru kabin – NUFAM.Akan buat laporan pulis
YgBenarAda pramugari dan pramugara terpaksa ber
Views : 54123 Replies : 122
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 113585 Replies : 2967
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 91617 Replies : 677
Tandas duduk vs Tandas cangkung
YgBenarTandas duduk vs Tandas cangkung
Views : 25809 Replies : 60
Ada KWSP ada awek:Duda Alami Tekanan Perasaan, Semua  Duit KWSP Kena Rembat Dengan Kekasih!
YgBenarAda KWSP ada awek:Duda Alami Tekanan Per
Views : 27892 Replies : 19
[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - Jung Eun Ji, Lee Jung Eun, Choi Jin Hyuk
Rahah[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - J
Views : 3455 Replies : 22
Aplikasi Daftar Hacker Pragmatic Play Slot  Resmi Terbaru 2024 
Slothacker62Aplikasi Daftar Hacker Pragmatic Play Sl
Views : 1313 Replies : 0

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 01:20 PM GMT+8 , Processed in 0.079478 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list