CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

Fathia Latiff Kongsi Foto Peluk, Dukung Dengan Aiman Hakim Ridza – ‘Akan Berhenti Selepas Awak Minta Maaf’

  [Copy link]
Post time 20-2-2024 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
kerani_je replied at 20-2-2024 06:56 PM
Patut la x bleh move on..Dah merasa ditebuk..biasa gitu la perempuan..lagi2 klau yg menebuk tu lel ...

Tak jugak. Klo lepas first lover tu ade main dgn jantan lgi power. First lover diflip hair sajoo.

Die kene try matsalleh ke african bru boleh move on. Lol
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-2-2024 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Ex gf dari neraka
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap ada bideo bebird emang
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Bongok la dia ni.sibuk kacau aiman ni dh knp?mcm ada hati lg je..aritu kata ada bf yg lagi hot.bf x jealous ke asik up gambar ex bf
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_strangers replied at 20-2-2024 08:45 PM
Bodoh fathia...setakat aiman ni pon xleg move on. Lainla hyun bin. Berbaloi gk ko nk jadi mereng!

Dia bukan x leh move on.. masa dia ditch eman.. laju jer dia move on... no turning back... siap pasang boipren baru lagik...  tp disebabkan after dump eman... love life , career life dia x menjadi... so dia jadi x happy la.. she needs someone to be blame... yg paling susah nak trigger is eman.... so eman lah jadik mangsa ketidakbahagiaan dia tu...

Dia ni.. ko bg dia.. boipren baru.. yg kaya hensem.. akan tamatlah jiwa kacau dia... org2 yg memasuki umur 40 ni... klu x de kwn...x de partner..x de anak..x de stable job..x de duit, buat apapun tak menjadi..muka makin kertu.. memang gini lah jadinya..  dia ni sikit hari lagi akan jadi mcm diva AA... netizen dok tgk dia ambik gambar dgn bellboy, pak guard.. terus lah memuji dia humble..kwn dgn semua org.. korang ingat klu dia popular..femes.. dia nak ka selfie2 dgn org2 mcm tu?
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 09:53 PM | Show all posts
immaryjane replied at 20-2-2024 05:46 PM
Aiman and zahirah tk kn saman. Mst parents tekya ni ade contact dia personally suruh faham kdaan ana ...

buang duit je saman

FL mesti di sahkan mental,   org waras tak buat perangai camni


Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 20-2-2024 10:00 PM | Show all posts
delia3003 replied at 20-2-2024 07:26 PM
percaya la sangat cakap minah ting tong tu. Macam la power sangat AH dan ZM sampai boleh demand den ...

tu lah...fans dia ni pun satu

asyik sebut ariana rose tak habis habis

hello...tu citer 10 tahun dulu, kalau dia stop ambil barang pun muka mesti dah tak sama


Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 10:04 PM | Show all posts
LembingDayanti replied at 20-2-2024 03:25 PM
keluarga dia tak help dia. esok kalau dia gantung diri baru nak nyesallll

mana ko tahu?

aku rasa 90% dari keluarga org tingong mesti cuba tolong anak. Yg baki 10% tu makpak pun sama tingtong

tapi ada anak yg tak mahu di tolong sebab dia rasa dia okay, apa dia buat tu betul. Orang lain yg salah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-2-2024 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Parok dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya Tuhannnnn… hodoh betul tekya diusia 40. Setahu aku usia 30 40 ni baru nampak kecantikkan perempuan. Mcm cekta dulu kebabom masa umur 40.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
4th wedding anniversary AH & ZM rupanye hari ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
mawarika replied at 20-2-2024 11:14 PM
Ya Tuhannnnn… hodoh betul tekya diusia 40. Setahu aku usia 30 40 ni baru nampak kecantikkan perempu ...

Masa patia live ada org tnya umo dia berapa...dia jawab 28.. mati2 aku percaya sambil berkata dlm hati. "kesiannya umur baru 28..nampak mcm 40 dah..." rupA2nya mmg almost 40 dah pun
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Minahkucing replied at 20-2-2024 09:06 PM
Tak jugak. Klo lepas first lover tu ade main dgn jantan lgi power. First lover diflip hair sajoo.
...

Betul jgk tu..Tapi fatiya ni bertukar2 laki ke lepas mereng ni..Yg arab,  jepun n india semua ada dia ckp bf die..xkn la pak arab tu punye x besar..
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar asal sblm edit beutify muka dia...









This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
jambatannetizen replied at 20-2-2024 05:24 PM
Bidadari facial wash itu 20 cubes for RM660. Sebelum itu kata 30 cubes for RM600. Terlampau mahal, s ...

Ada emas tulin katanya..
Lagi satu.. sabun ada horse semen..sebijik 500..tp x de plak dia promote kat ig dia.. dia promote dlm live TT je.. sape je nak beli sabun timbang kilo kau tu tiyaaa oi
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
blekkep replied at 20-2-2024 06:09 PM
Dlu sakan sheols bangga batang eman beso n power main...sheols dok jaja merata kat set...aiols tanya ...

Betol ke chu ols? Kenapa la aku ini bersangka baik..depa x pnh main... aduii naive nya aku
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-2-2024 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 20-2-2024 11:29 PM
Masa patia live ada org tnya umo dia berapa...dia jawab 28.. mati2 aku percaya sambil berkata dlm  ...

Mana mau nye die umur 28..Umur 28 retis2 baru mcm eyka farhana n amelia henderson tu..Si tekya ni wujud berlakon time2 nur kasih dulu lagi..time tok fizz feruz laku jadi hero lagi belum kawin dengan tin minyak lagi..kahkah

Masa tekya mendonia ariana rose tu btul la kot umur die 28
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Minahkucing at 21-2-2024 12:36 AM
kerani_je replied at 20-2-2024 11:36 PM
Betul jgk tu..Tapi fatiya ni bertukar2 laki ke lepas mereng ni..Yg arab,  jepun n india semua ada  ...


Yg power2 selalunye fakboi, x mau deme couple2 monogamy ni. Kirenye eman ni rare kot , medium batang dan setie. Haaa gitu.

Tu yg meroyan x habes2

Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
kerani_je replied at 21-2-2024 12:21 AM
Mana mau nye die umur 28..Umur 28 retis2 baru mcm eyka farhana n amelia henderson tu..Si tekya ni  ...

Umo 28, usia dia ketika tgh gemilang kot..sbb tu dia stuck dgn memori di usia tu. Kesian.
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 20-2-2024 04:15 PM
Betol ke chu ols? Kenapa la aku ini bersangka baik..depa x pnh main... aduii naive nya aku

Artis ni bila kapel holiday sana sini berdua sah2 la dah main ting ting uols. Bukan artis ja. Marhaen pun sama.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-7-2024 03:24 AM GMT+8 , Processed in 0.080568 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list