CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 11913|Reply: 76

Cik B Tampil Imej ‘Big Boss’, Dikelilingi Hampir 10 Bodyguard

  [Copy link]
Post time 21-2-2024 10:23 AM | Show all posts |Read mode






Dato Vida memang cukup terkenal dengan penampilan ‘glamorous‘ mencuri tumpuan ramai.


Penampilannya itu turut ‘menurun’ kepada anaknya, Cik B yang sentiasa nampak bergaya dan pernah membelanjakan lebih RM1 juta dalam masa sebulan.


Baru-baru ini Cik B mencuri tumpuan ramai apabila dikelilingi sekumpulan bodyguard semasa keluar ke pusat beli-belah terkemuka di Kuala Lumpur.





Dalam video yang dimuat naik pada TikTok @cikb_havoc, netizen membuat kiraan — terdapat hampir 10 orang pengawal peribadi mengelilingi bahagian depan dan belakang Cik B.


Salah seorangnya ditugaskan untuk membawa beg tangan dan barangan milik anak pengasas produk kosmetik Qu Puteh itu.


Ternyata hantaran video itu menarik perhatian warganet. Ramai terkesima melihat penampilannya itu.


“Ada gaya macam orang Korea. Gaya ‘big boss‘ macam Kim Jong Un.


“Bergaya macam Kenya West pun ya juga,” tulis komen netizen.










Walaupun ada yang kurang bersetuju Cik B mempunyai bodyguard seramai itu, namun netizen berpendapat itu salah ‘satu cara’ Cik B berkongsi rezeki peluang pekerjaan kepada orang lain.


Dalam pada itu, Dato Vida memuji anaknya dengan menyatakan Cik B sebagai seorang anak mama yang hebat.


Jutawan itu juga memuji resipi salmon skin yang Cik B jual memang sedap dan terbaik.








Terdahulu, netizen turut tergamam apabila mendapat tahu satu outfit yang dipakai Cik B ketika menghadiri satu acara bernilai mencecah setengah juta ringgit.


SUMBER : TikTok @cikb_havoc/TheVocket
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-2-2024 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada salji ke kat kl?alangkah bestnyer byk pitih tu boleh membeli kebijaksanaan.malangnyer ..tidak
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 10:33 AM | Show all posts
Takpelah duit sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Tetaplah nampak ulu. Tak nampak classy pun, dik. Dengan cukur keningnya

10 bodyguard keliling, tapi kalau Tuhan nak bagi musibah tetap kena jugak. Entah apa nak dibanggakan pun taktau.

Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 10:40 AM | Show all posts
try hard sangat nak nampak alpha...nak nampak jantan.... walhal kepam nak mampos... bukan budak lagi pun nak kata tak matured... ciktit dah besar kedondong dah... gelinya lahai...
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Cuba laaa jaga makan budak oiiii.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 21-2-2024 10:45 AM | Show all posts
sampah
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Ko bukan anak raja pun kaya dan membazir serupa harta tak habis 7 keturunan, tung la
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-2-2024 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa budak ni...?
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Sory lah tapi macam orang tak betul je tengok.
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 11:21 AM | Show all posts
Dipesan2:  Beringat2lah sementara ada, berjimat2lah sebelum habis.
Guung pun kalau hari2 ditarah, lama2 setanah.

10 bodyguard, seorang gaji berapa?  Setiap bulan atau seketika shj.
Banyaknya duit dia.

Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 11:24 AM | Show all posts
ko pun dh mcm body guard...
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 11:25 AM | Show all posts
dietla nakkkk
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Bisnes apa yg byk duit ni?
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
nolya: Dipesan2:  Beringat2 ...


Part time/ freelance Bodyguard  agaknya... [em:4:]
Anyway aku tak lah benci cikb ni, tapi ntah knp rasa geli geleman dgn dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 12:30 PM | Show all posts
She/He/It ni retis ke?
Dah la x cantik
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-2-2024 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols kalu banyak duit gini, upah PT ,upah dietician, stylist, bulanan wajib gi beautician/spa.Worst come to worst potong usus la bagi kurus. Wpun lahir wajah biasa2, dengan kuasa duit boleh glow up juga. Ni banyak duit tp buat benda ngarut2 gini
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Npe aku tgok gaya dia ni cam try hard nak nmpk jantan kayaa dan nak pikat prmpuan cantik eh..

Soal dia kaya mak dia kaya tu belakang cerita sebb dah rezeki..

Tapi ni memg try hard nak jadi macho semacm nak pikat prmpuan
Tak nafikan cik b ni baik...tapi igtlah jgn terpesong nafsu tu...mak nya si bida dok cakap pasal marissa....baik kau tgok anak kau ni punya kecelaruan identiti..kot2 dia nak kahwin prmpuan je nnt..si marissa tu dia kahwin laki org pon..sekurang kurangnya yg dia kahwin tu lelaki bukan pengkid or lesbian ke
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Rosak budak ni...nk kata jantan x brp nk jantan..nk kata perempuan x brp nk perempuan
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
macam bodo..tak bagi apa faedah kat remaja2 diluar sana
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-7-2024 06:34 AM GMT+8 , Processed in 0.066419 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list