CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 26662|Reply: 255

Gelagat Andi Sakat Puteri Sarah Bikin Ramai Blushing – ‘Aduh, Kalau Tak Dicubit, Digigit..Hancur Badan Kita’

  [Copy link]
Post time 21-2-2024 11:25 AM | Show all posts |Read mode






Hubungan baik dan keakraban yang terjalin antara Puteri Sarah Liyana dengan aktor Indonesia, Andi Arsyil bukan lagi rahsia. Malah ramai penonton akui suka melihat gelagat mereka setiap kali muncul bersama dalam sesi siaran langsung di TikTok.


Terbaharu, tular satu video di TikTok memaparkan Andi atau nama sebenarnya Andi Arsyil Rahman, Puteri Sarah dan beberapa individu lain berada di dalam lift. Kemudian, Andi memaklumkan kepada Puteri Sarah bahawa di belakangnya terdapat ‘kecoak’ yang membawa maksud adalah seekor lipas. Puteri Sarah tiba-tiba menjerit ketakutan, rupa-rupanya Andi sengaja mengusiknya.


"Kalau tak dicubit, dipukul. Hancur badan kita. Kalau bukan dipukul, dicubit, dicakar..gigit".


Tak dinafikan, wargamaya akui suka melihat gelagat mesra Puteri Sarah dan Andi malah ada di antara mereka mendoakan agar kedua-dua pelakon itu dipertemukan jodoh bersama.


Menurut wargamaya lagi, Andi sememangnya suka bergurau dan menyakat Puteri Sarah dan mereka berpendapat itu secara tidak langsung mengeratkan lagi hubungan mereka berdua.


"Ada makna tu, Andi nak Sarah duduk sebelah dia."


"Andi memang suka kalau Sarah cubit, sebab tu kuat menyakat.


"So sweet, comel sangat dua orang ni.


"uteri Sarah memang aura besar buat kita, jadi angau. Suka tengok diorang ni"





Sekadar info, Puteri Sarah pernah mendirikan rumah tangga bersama pengarah terkenal, Syamsul Yusof pada 8 Mac 2014 namun pasangan itu bercerai talak satu pada 14 Jun lalu.


Hasil perkahwinan itu, mereka dikurniakan dua cahaya mata Syaikhul Islam, 7, dan Sumayyah, 5.


Sumber: TikTok/OhBulan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-2-2024 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Luar biasa gigitan janda
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
kalau org melabelkan beliau janda "yang pelbagai" jgn marah aaa [em:4:]
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 11:50 AM | Show all posts
so, dah ke belum? gittewww
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 12:29 PM | Show all posts
Aku benci betul tajuk BIKIN RAMAI... BERSEMUT....
Mcm budak bodo je
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 12:30 PM | Show all posts
hahahahaha..k
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 21-2-2024 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
G E L I
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Seksi tang dada....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-2-2024 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau orang lelaki cakap, perempuan bila berlaki, rupa macam tak siap. Tapi bila dah takde laki, pandai pulak manja2 melawa2
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Renungan sarah tu…manja
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa perasaaan ex bila tengok ex manja ngan orang lain eh.tak kan sikit tak rasa apa2 bertahun hidup sama
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Seksinya baju tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh dah ni makan nasik minyak. Halalkan dulu. Aksi macam ni kalau selalu dihidangkan boleh jadi cemuhan
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Digigit mcm mana tu? Boleh explain..?
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 02:14 PM | Show all posts
Run Andi…. run

PS ni suka gigit, ex dia Ammar bangla dulu pun dia gigit
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Dosa cuma rampas laki orang je. Kalau menggedik dengan laki belum kawin nama dia “oh so sweet”
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-2-2024 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Xmanis pakai mencolok mata ni ps. Cekang tegang je bajunya dkt tpt x spttnya
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagi dipuasin lagi diusikin, setelah dipuasin dan dilunyain maka akan ditinggalin. Itu la duniawin.
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 03:00 PM | Show all posts
jijik laa...
ternyata laaa laa pilihan sol tu tepat..
dr berbinik kn si garik ni...
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Andi kalau betul2 nak kat PS tu. Bawak2la cepat2 ajak kawin. Menimbulkan fitnah btul. Nak tunggu apa lagi, dua2 ada duit.. bisnes pun sama2.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 21940 Replies : 409
Guru tidak berpuas hati apabila dikenakan tindakan tatatertib kerana tidak mengambil dos penggalak. NUTP Kata Tindakan tatatertib wajar dikenakan.Wajar atau tidak zaman sekarang?
YgBenarGuru tidak berpuas hati apabila dikenaka
Views : 34365 Replies : 17
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 114538 Replies : 2984
Siti Nurhaliza taja 20 pasangan ‘buat anak’ melalui kaedah persenyawaan in-vitro (IVF).
YgBenarSiti Nurhaliza taja 20 pasangan ‘buat a
Views : 15618 Replies : 8
Kieda Crepe minta pelanggan ‘refund’ baju, tak mahu makan duit haram - ‘Refund’ baju semula kepada kami, kami tanggung rugi"
CARI-HBZKieda Crepe minta pelanggan ‘refund’ b
Views : 19109 Replies : 54
Harga minuman tanpa gula turun 10 sen
AbahmungHarga minuman tanpa gula turun 10 sen
Views : 17279 Replies : 29
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 93172 Replies : 1240
CUACA PANAS
keypochinoCUACA PANAS
Views : 14839 Replies : 1
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 130012 Replies : 664
Mainan budak-budak 70an - 80an -
dexaMainan budak-budak 70an - 80an -
Views : 1832 Replies : 6

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-7-2024 05:33 PM GMT+8 , Processed in 0.308409 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list