CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

Ryan Bakery & Hafiz Mahamad Gondol 2 Trofi, Fara Fauzana Dinobat Viral Laureate Golden Microphone Di KNKV Viral Award 2024!

[Copy link]
Post time 21-2-2024 05:20 PM | Show all posts
segmen anugerah dia mcm MLM nyer award
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-2-2024 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Awal 2000an kita dah start tumbuh award yang mulanya nak bersaing sesama sendiri tuk dapatkan rating..
Bawak ke 2010 macam² laa kategori itu dan ini..
Tapi dah masuk 2020s baru aku nampak, penganjur buat duit melalui award itu ini je pun selama ni..
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 05:47 PM | Show all posts
prince_marhaen replied at 21-2-2024 11:49 AM
cikgu ponen bahasa ingeris pun boleh tercalon ye... walhal ada ds video anak2 ikan drpd dulu lg kat  ...

teaa sistahh....
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 05:54 PM | Show all posts
Award bodo mana lak ni? sempudal sungguh la
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 06:22 PM | Show all posts
award ntah haper2...tau pun sebab nampak kat ig mekyun dia menang....yg tu ok she deserved it...content2 dia byk yg wholesame pasal family, perpaduan kaum..
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 07:06 PM | Show all posts

search je sir asai - sherita aziz - blog - pedo

hahahahaha
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 21-2-2024 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
red_velvet replied at 21-2-2024 03:17 PM
Janda View Chin pun menang mehh... ... Dalam ramai2 ni Mek Yun je aku setuju.. very humble person ,  ...

Pemeli dia kelako laa
Yup ayah dia bukan calang2 tau
Ex general kan eh ke apa yg pasti pangkat tertinggi dlm ATM
Ada datuk ke tan sri lupa dah tp rileks je mcm pokcik2 marhaen
Keluarga dia supportive layan je anak2 nak wat content ke apa
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
johan-adx replied at 21-2-2024 11:59 AM
khairul aming tak menang ker

Aming aritu menang yg anjuran shopee dan tiktok
Hat ni mcm dia tak tercalon je
Sbb mcm tak nampak dia pomot pasal award ni minta org vote ke apa ke iols tak perasan

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-2-2024 07:30 PM | Show all posts
adakah kena bayar utk masuk kategori?
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Award knkv jadah apanye ni....takde keje eh...
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
fossil replied at 21-2-2024 05:22 PM
award ntah haper2...tau pun sebab nampak kat ig mekyun dia menang....yg tu ok she deserved it...cont ...

Tapi lama2 bosan sbb benda sama dan sejak femes dah poyo flexing pulak. iols dahlah nyampah kalau orang suka post tanya comel tak? ke apa gitu. Ha. LOL
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 21-2-2024 06:20 PM
Pemeli dia kelako laa
Yup ayah dia bukan calang2 tau
Ex general kan eh ke apa yg pasti pangkat te ...

Ada pangkat tapi bukan tertinggi. Atas pada Kolonel.
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow tahniah mekyun.Abe2 dia lawak siot .. Brapa pula siblings mekyun?..tngok kat youtube kata ada 4 org...ni 3 org jer.  
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
DottieDot: Kenapa aku rasa yang penganjur ...
Sponsor pon dari influencer ngan ponder gak kot
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Apebenda award ni, based on undian lah eh?

Tak setuju zhafvlog tu menang. Bahasa tak sesuai suka mencarut2 jadi influence yang tak baik je.
Yg food content Hishamraus & chesayangkitchen dia2 tu i suka follow. So oklah content diorang tak merepek meraban.
Mekyun comey so i restu je dia menang.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Award MADANI ?? Wat the hell yach... Ringgit jatuh ke paras rm4.80 sejarah 1998 kembali berulang lagi dgn Menteri Kewangan yg sama .
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-2-2024 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa replied at 21-2-2024 11:56 AM
KNKV tu hapo?

Kenapa

Ini kelakar..adoila..terbahak sis tgh mlm nieyh
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
DottieDot replied at 21-2-2024 12:21 PM
Kenapa aku rasa yang penganjur sekarang ni dah x buat duit melalui konsert² dah..
Tapi melalui anyt ...

I smpai terfikir nk buka company mcm ni. While it still making money. Jual table jah
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Anugerah capruk sungguh. Sokong semua komen forumer dlm nie...
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 09:02 AM | Show all posts
merepek event gini tapi ada demand la pulak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 08:44 AM GMT+8 , Processed in 0.569042 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list